View Full Version : سوال: يك مشكل در View Workgroup Computer
l7i7l7
دوشنبه 12 مرداد 1388, 09:12 صبح
با سلام خدمت سروران گرامي
عرض به خدمت دوستان گرامي كه سيستم من يك نود از 10 نود يك شبكه محلي هستش كه همگي هم به اينترنت وصلن
من تازگي ها روي سيستمم دچار يك مشكل شدم ؛ بعضي وقتي كه ميخوام از قسمت My Network Places بخش View Workgroup Computer
انتخاب كنم تا كامپيوتر هاي توي گروه شبكم رو ببينم پيغام زير رو ميده اما وقتي كه كامپيوتر رو ريست ميكنم مشكل حل ميشه
http://www.gigaimage.com/images/p7n0uaqvk5zevohb5g44.jpg
ممنون ميشم كمكم كنيد و بگيد مشكل از كجاست ؟
bijibuji
دوشنبه 12 مرداد 1388, 09:38 صبح
با سلام خدمت سروران گرامي
عرض به خدمت دوستان گرامي كه سيستم من يك نود از 10 نود يك شبكه محلي هستش كه همگي هم به اينترنت وصلن
من تازگي ها روي سيستمم دچار يك مشكل شدم ؛ بعضي وقتي كه ميخوام از قسمت My Network Places بخش View Workgroup Computer
انتخاب كنم تا كامپيوتر هاي توي گروه شبكم رو ببينم پيغام زير رو ميده اما وقتي كه كامپيوتر رو ريست ميكنم مشكل حل ميشه
http://www.gigaimage.com/images/p7n0uaqvk5zevohb5g44.jpg
ممنون ميشم كمكم كنيد و بگيد مشكل از كجاست ؟
سلام دوست عزیز...
با تایپ regedit در cmd وارد Registry Editor شو ...
کد رجیستری زیر رو با استفاده از پنل سمت چپ پیدا کن ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
روی restrictanonymous دابل کلیک کن و مقدار Value رو به 0 تغییر بده.
پنجره رجیستری رو ببندو کامپیوترت رو ریست کن ...
l7i7l7
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:16 عصر
دوست عزيز مقدار restrictanonymous برابر صفر بود
اما يك چيز ديگه متوجه شدم كه يك فايل بنام "wscntfy exe" توي پروسس هاي ويندوز هستش كه وقتي اون end task ميشه اين اتفاق ميفته و شبكه من دچار مشكل ميشه
حالا علت چيه نميدونم ؟؟؟
البته wscntfy.exe اشاره به Windows Security Center داره.
bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:57 عصر
دوست عزيز مقدار restrictanonymous برابر صفر بود
اما يك چيز ديگه متوجه شدم كه يك فايل بنام "wscntfy exe" توي پروسس هاي ويندوز هستش كه وقتي اون end task ميشه اين اتفاق ميفته و شبكه من دچار مشكل ميشه
حالا علت چيه نميدونم ؟؟؟
البته wscntfy.exe اشاره به Windows Security Center داره.
اون سپر قرمز رنگی که گوشه صفحه در SystemTray ظاهر می شه همون wscntfy هستش (Windows Security Notify) که می گه امنیت کامل در سیستم برقرار نیست. این ارتباطی به شبکه نداره.
شما DNS Server داخلی داری؟
l7i7l7
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 07:22 صبح
اون سپر قرمز رنگی که گوشه صفحه در SystemTray ظاهر می شه همون wscntfy هستش (Windows Security Notify) که می گه امنیت کامل در سیستم برقرار نیست. این ارتباطی به شبکه نداره.
شما DNS Server داخلی داری؟
نه هيچ DNS Serverي تنظيم نكردم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.