ورود

View Full Version : سوال: گزارشگيري بر اساس تاريخ

f.allahdad
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:02 عصر
سلام دوستان عزیز من به یک مسئله در اکسس برخوردم که اون برام خیلی مهم است و در محیط کارم بهش نیاز مبرم پیدا کردم از دوستانی که میتونن کمکی در حل این مسئله برام داشته باشن پیشاپیش ممنونم .

موضوع اینگونه هست که : یک بانک اطلاعاتی اکسس داریم که برای هر رکورد 3- 4 تا فیلد رو ذخیره می کنه که یکی نام و دیگری مقصد و مهمترینش تاریخ هست که به صورت اتوماتیک تاریخ و زمان رو از سیستم در رکورد مورد نظر ذخیره میکنه در انتهای شیفت کاری این بانک اطلاعاتی که در طول روز پر شده رو نیاز داریم بصورت گزارشی بر حسب تاریخ گزارشگیری کنیم و خروجی پرینت و فایل اکسل یا اکسس ازش تهیه کنیم . ما در مرحله گرفتن گزارش دارای مشکل هستیم یعنی همه چیز رو طراحی کردیم و میخوایم که در بدو ورود در یک کوئری یا رپورت یا فرم ابتدا تاریخ روز مورد نظر پرسیده بشه و اپراتور تاریخ رو وارد کنه و بعد بر حسب تاریخ های موجود در رکورد ها لیست رکورد هائی رو که در تاریخ مورد نظرم میخوام برام لیست کنه و حالا نمی دونم کجا و به چه نحوی با کد نویسی یا چه دستوری چجوری این قابلیت رو روی بانک اطلاعاتی اضافه کنم منتظر توصیه ها و راه حلهای شما دوستان هستم .

با تشکر فرناز

dadsara
دوشنبه 12 مرداد 1388, 12:46 عصر
سلام
می تونی این قسمت از فایلت که ابهام داری رو آپلود کنی ؟

Rejnev
دوشنبه 12 مرداد 1388, 15:07 عصر
با سلام
به عنوان اولین پست بهت تبریک میگم
یک کوئری ایجاد کن و روی محیط اون کلیک راست کن و گزینه SQL Design یا چیزی شبیه این رو انتخاب کن
یک محیط کد برات ظاهر میشه. حالا دستورات زیر رو بنویس:

select * from tableName where dateCol > xx

اگه sql کار نکردی بهتره یک ایبوک دانلود کنی و مطالعه کنی.زیاد سخت نیست.
اما کد بالا: شما باید بجای عبارت tableName نام جدولی که ساختید وارد کنید.و بجای dateCol نام فیلد تاریخ که قصد جستجو در اون رو دارید. عبارت xx در واقع مثل یک متغیر عمل میکنه . با اجرای کوئری یک پیغام ظاهر میشه که از شما یک مقدار میگیره. با وارد کردن مقدار دستور جستجو انجام میشه.
اگه اشتباه متوجه شدم بگو و اگه خواستی دستور کاملش رو هم برات مینویسم فقط جزئیات و نام فیلدها و جدول ها رو هم بذار.

amir4_1363
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:20 عصر
دوست عزیز خیلی خوب منظورتون رو نگرفتم چون شما خودن هم فایل مورد نظر رو نگذاشتید اما من یه نمونه براتون گذاشتم ببینید بدردتون میخوره یا نه