ورود

View Full Version : نمایش یکسان سایت در تمام resolation ها

lililili
دوشنبه 12 مرداد 1388, 18:50 عصر
سلام و خسته نباشید .
1- یک سایت طراحی کردم با laptop در resolation 1280×800 ، اما بعد از اینکه آن را uploade کردم و از روی مانیتور lg-f700p مشاهده کردم ، صفحات سایتم خیلی بزرگ شده بود .و به هم ریخته بود از دوستی دلیلش را پرسیدم گفت باید در resolataion 1024×768 یا 600×800طراحی کنی که همه جا یکسان نشان بدهد .
من 600×800 طراحی کردم ولی دوباره که resolation را تعییر دادم این بار سایتم کوچک شده بود
حال سوال من این است که چه کار کنم تا در تمام مانیتورها صفحات من یکسان نمایش داده شود و تغییر سایز ندهد ؟
سایت با برنامه frontpage و یک سایت 9 صفحه ای ایستا می باشد .

ممنون از تحمل شما .

Rejnev
دوشنبه 12 مرداد 1388, 19:16 عصر
سلام
معمولا ابعاد استاندارد 1024 * 768 است
مهمه که شما به قالب و موقعیتی که در style یا attribute تگها استفاده شده مسلط باشید و ببینید که با تغییر رزولوشن چه واکنشی نشون میدن.تاجایی که امکان داره از نرم افزارهای طراحی بصری استفاده نکنید. لااقل سعی کنید بدونید برنامه چی براتون نوشته.

lililili
دوشنبه 12 مرداد 1388, 23:51 عصر
سلام
معمولا ابعاد استاندارد 1024 * 768 است
مهمه که شما به قالب و موقعیتی که در style یا attribute تگها استفاده شده مسلط باشید و ببینید که با تغییر رزولوشن چه واکنشی نشون میدن.تاجایی که امکان داره از نرم افزارهای طراحی بصری استفاده نکنید. لااقل سعی کنید بدونید برنامه چی براتون نوشته.

می بخشید متوجه این فرمایشتون نشدم /تاجایی که امکان داره از نرم افزارهای طراحی بصری استفاده نکنید. لااقل سعی کنید بدونید برنامه چی براتون نوشته/ یعنی چه؟

ممنونم

Rejnev
سه شنبه 13 مرداد 1388, 00:06 صبح
خواهش میکنم
ببینید من خودم از dream weaver استفاده میکنم. در اون دو محیط coder و designer وجود داره.
در بخش coder شما تنها امکان تایپ دارید. یعنی تک تک عناصر صفحه رو خودتون مینویسید و متعاقبا به کل کد خود تسلط دارید. ولی وقتی با designer کار میکنید ، خصوصا در Visual Studio هنگام مراجعه به محیط کد با حجم عظیمی کد مواجه میشید که معلوم نیست چی به چیه!
یکی از دلایلی که من ASP رو کنار گذاشتم همین بود که از جزئیات خبر نداشتم.
اگه از اول کار یک قالب اصلی و ثابت که محتوا تنها در بخشی از اون عوض میشه میریختید حالا با یک چنین مشکلاتی مواجه نمیشدید.
در سایت زیر یکسری آمار در رابطه با ابعاد معمول رزولوشن های کامپیوترهای افراد وجود داره که میتونه در تصمیم گیری بسیار مهم باشه.

http://www.w3schools.com/browsers/browsers_display.asp

onlymaj
سه شنبه 13 مرداد 1388, 11:18 صبح
سلام دوست عزیز.
ممنون از سوال بسیار خوب شما .
برای رفع این مشکل شما نیازمند چند نکته هستید که رعایت کنید :
1- در سایت از تصویر های بزرگ استفاده نشه یعنی شما ابتدا تصویرها رو تکه تکه کنید و اون قسمتهایی رو که تکرار می شن به صورن Background در بیارید که در موقع بزرگ نمایی اون قسمتهایی که تکرار می شن تمام فضا رو بگیرن .
2 - از اندازه های ثابت استفاده نکنید یعنی اگر Table یا Div دارید و یا Menu از سایز مطلق استفاده نکنید و اونها رو با سایزهای درصدی جایگزین کنید .(مثلا 70% یا 80 % و ...)
3- حتما سعی کنید در سایت از قابلیت Table less استفاده کنید . یعنی استخوان بندی سایت رو با Div نه Table کار کنید .
و چندین مورد دیگه برای طراحی مناسب لازمه که فعلا همین سه گزینه برای این سوال شما مناسه .
امیدوارم همیشه در کد نویسی زندگی تون موفق باشید
---------------------
Only_MAJ

مهدی صداقت
سه شنبه 13 مرداد 1388, 11:37 صبح
سلام من یک عکس دارم که گفتن نیازی نیست ان تکه تکه کنم ولی وقتی برنامه روی هرسیستمی لود بشه سایت به هم نخوره واز جدول هم نیاز ندارم در768*1024رزولیشن طاراحی کردم ولی روی لب تاب که اجراش میکنم بک گراند کوچک میشه وهمه صفحه نمگیرد ممنون میشم اگه کمکم کنید.

lililili
سه شنبه 13 مرداد 1388, 19:29 عصر
سلام دوست عزیز.
ممنون از سوال بسیار خوب شما .
برای رفع این مشکل شما نیازمند چند نکته هستید که رعایت کنید :
1- در سایت از تصویر های بزرگ استفاده نشه یعنی شما ابتدا تصویرها رو تکه تکه کنید و اون قسمتهایی رو که تکرار می شن به صورن Background در بیارید که در موقع بزرگ نمایی اون قسمتهایی که تکرار می شن تمام فضا رو بگیرن .
2 - از اندازه های ثابت استفاده نکنید یعنی اگر Table یا Div دارید و یا Menu از سایز مطلق استفاده نکنید و اونها رو با سایزهای درصدی جایگزین کنید .(مثلا 70% یا 80 % و ...)
3- حتما سعی کنید در سایت از قابلیت Table less استفاده کنید . یعنی استخوان بندی سایت رو با Div نه Table کار کنید .
و چندین مورد دیگه برای طراحی مناسب لازمه که فعلا همین سه گزینه برای این سوال شما مناسه .
امیدوارم همیشه در کد نویسی زندگی تون موفق باشید
---------------------
Only_MAJ

خواهش می کنم و ممنونم از همکاری شما دوست مهربان :
چگونه می تونم "ابتدا تصویرها رو تکه تکه کنید " با فتوشاپ ؟ یا ؟؟؟؟
و اینکه من مجبورم از یک عکس بزرگ استفاده کنم طبق خواسته کاربر .www.imencontrol.com این آدرس سایتمه .می بخشید خیلی بی ریخته ولی تازه کارم شرمندم.

Rejnev
سه شنبه 13 مرداد 1388, 23:28 عصر
سلام
از کوزه همان برون تراود که در اوست
اگه شما به توصیه های من گوش هم ندید باز هم نمیتونم ساکت بشینم.
مشکل شما خیلی بغرنج نیست
نیازی به تکه تکه کردن عکس نمیباشد

خوشبختانه سایت خوش دستی دارید. به نظر من شما یک table با سه ستون و سه سطر طراحی کنید
ستون های باید سایز عرضی ثابت داشته باشند. استایل شون رو به مثلا حالت زیر عوض کنید:

.LeftRightCols
{
max-width:150px;
min-width:150px;
, ...
}
.CenterCol
{
max-width:800px;
min-width:800px;
, ...
}

با این کار ستونها همیشه سایز ثابت خواهند داشت.
حالا سطر ها:
سطر بالایی و پایینی که با height حدود 30 پیکسل ثابت خواهد بود و
وسطی که عکس و محتوا در اون هست متغیره یعنی نمیخواد براش max-height بنویسید.
برای لیست لینکهاتون که در اطرافه باید یک table کوچک دیگه با مثلا 5 سطر و یک ستون و width صد در صدی بنویسید و استایل padding-top سلول چپ و راست رو به مثلا 100px تغییر بدید تا table کوچیکه به بالای سلول نچسبه.
در ضمن خاصیت align سلول ها رو هم به Center تغییر بدید.

تا اینجا رو بنویسید اگه سوالی بود در خدمتم

Mah
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 08:04 صبح
سلام .
راه بهتر اینه که :
حتی الامکان به جای واحدهای نظیر Px از % استفاده کنید .
قبلاً نیز راجب این موضوع زیاد صحبت شده .

امیدوارم مشکلتون حل بشه .
موفق باشید .

Rejnev
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 10:32 صبح
سلام .
راه بهتر اینه که :
حتی الامکان به جای واحدهای نظیر Px از % استفاده کنید .

سلام
دوست عزیز مشکل ایشون هم همینه که با درصد کار کردن
شما یک نگاه به سایت بندازید میبینید که با تغییر اندازه مرورگر قسمت های بالایی سایت به هم میریزه
تازه در مانیتور های واید قاب سایت انقدر بزرگ میشه که عکس صفحه اصلی بین یک فضای خالی قرار خواهد گرفت

fumnimda
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 19:55 عصر
سلام
دوست عزیز مشکل ایشون هم همینه که با درصد کار کردن
شما یک نگاه به سایت بندازید میبینید که با تغییر اندازه مرورگر قسمت های بالایی سایت به هم میریزه
تازه در مانیتور های واید قاب سایت انقدر بزرگ میشه که عکس صفحه اصلی بین یک فضای خالی قرار خواهد گرفت

دقیقا درسته. برای اینکه طرح صفحه در اندازه های متفاوت به هم نریزه باید اندازه ها روی به صورت ثابت و نه درصدی در نظر گرفت. بهتر است که در طرح خود مبنا را برای 800x600 در نظر بگیرید و طرح رو در وسط قرار بدهید و اطراف رو با یک رنگ یا طرحی که تکرار اون زشت نباشه پر کنید.
برای تصاویر اصلا از ابعاد درصدی استفاده نکنید که فاجعه میشه. تصاویر پس زمینه رو هم به صورت تصویر کوچکی تقسیم کنید که برای کامل شدن و پر کردن زمینه تکرار شود. با این کار در صورت بارگذاری صفحه تاثیر مثبتی می گذارید.

Rejnev
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 20:58 عصر
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_display.asp

بهتر است که در طرح خود مبنا را برای 800x600 در نظر بگیرید

با سلام و تشکر
لینک بالا یکسری آمار از رزولوشنهای متداوله که بد نیست یک نگاه بهش بیاندازید.من خودم با مشاهده اون 800*600 رو فراموش کردم.

fumnimda
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 22:54 عصر
آماری که داده جالبه. درسته که 800x600 رو به فراموشی هست اما این خیلی مهمه که رئیست از چه رزولوشنی استفاده می کنه!
این آمار رو هم نگاه کنید:
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
آمار خوبی هست برای طراحان که IE براشون یک کابوسه!

Rejnev
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 23:35 عصر
درسته که 800x600 رو به فراموشی هست اما این خیلی مهمه که رئیست از چه رزولوشنی استفاده می کنه!

سخن صحیح،ولی در کل این آمار برای تصمیم گیری بسیار مهمه. رئیس رو باید با این آمار قانع کنی.

lililili
جمعه 16 مرداد 1388, 11:12 صبح
سخن صحیح،ولی در کل این آمار برای تصمیم گیری بسیار مهمه. رئیس رو باید با این آمار قانع کنی.

رئیس بنده به هیچ عنوان قانع نمی شه وممنونم از راهنماییهای دوستان .امتحان می کنم راه حلها را و نتیجه را برایتان ارسال می کنم .
باز هم از تحمل شما متشکرم .

lililili
شنبه 17 مرداد 1388, 17:06 عصر
با سلام
تمام کارهایی که گفته شد را انجام دادم . 600×800 طراحی کردم .
ولی تازه شد این .وقتی resoulation راتغییر می دهم قسمت بالا و پایین
سایتم به هم می ریزد و عکسم هم کوچک می شود .
خواهشا کمکم کنید . چکار کنم ؟

alireza_s_84
شنبه 31 مرداد 1388, 22:46 عصر
دوست عزیز سلام:
برای حل این مشکل فقط و فقط یک راه کاملا اصولی وجود دارد ، به ازای هر Resolution یک استایل شیت داشته باشید (اندازه ها نسبی باشند نه مطلق) که شامل بخش های متغیر است و یک استایل شیت اصلی که در تمامی حالات یکسان است .
عکسهایی که زمینه تکرار شونده ندارند(مانند یک بنر که قابل تبدیل به عکسهای کوچکتر نیستند) را نیز باید برای اسکرین های مختلف تولید کرد و در شیوه نامه ی آن اسکرین سایز ثبت کنید
با اسفاده از کد جاوا میتوانید بر اساس Resolution کاربر میتوانید یکی از این شیوه نامه ها را اعمال کنید
برای تهیه آسانتر این شیوه نامه ها میتوانید ابتدا برای یک Resolution استایل شیت مناسب را تولید کنید آنگاه آنرا کپی کرده و برای یک Resolution دیگر مقادیر آنرا (مانند اندازه فونت ها ، حاشیه ها ، لبه ها ، فاصله بین کلمات و حروف و غیره را تغییر دهید)
بدین ترتیب بهترین و استانداردترین کار را برای داشتن یک سایت یکدست و حرفه ای (قابلیت نمایش در تمامی Resolution بدون کوچکترین تغییری) انجام داده اید.
از درج استایل ها در بین کدهای HTML خودداری کنید به سه دلیل بسیار مهم:
1- با اینکار باعث افزایش حجم کدهای صفحات میشود.
2- توسعه سایت برای Resolution مختلف را سختتر میکنید.
3- با درج استایل ها در یک شیوه نامه خارجی کاربر تنها با یکبار بازید صفحه شیوه نامه را ذخیره کرده(مرورگر آنرا کش میکند) و برای بازدید صفحات بعد سرعت لود صفحه افزایش میابد.
در صورتیکه بازهم مشکلی بود خوشحال میشم راهنمایی کنم

azade.kazemi33
یک شنبه 01 شهریور 1388, 10:10 صبح
با اسفاده از کد جاوا میتوانید بر اساس Resolution کاربر میتوانید یکی از این شیوه نامه ها را اعمال کنید

با سلام
میشه بگید به چه شکل انجام میشه این کار؟
اگه لطف کنید نمونه بزارید ممنون میشم

azade.kazemi33
سه شنبه 03 شهریور 1388, 10:46 صبح
کسی اینجا نیست؟
:چشمک:

alireza_s_84
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 02:51 صبح
دوستان کوچک و بزرگ کردن سایز عکسها اصلا کار سختی نیست چرا از اندازه عکسها برای خودتون کابوس میسازید اگه از دات نت استفاده می کنید بهتون میگم که چطور سایز یک عکس رو کوچک و بزرگ کنید اونهم سمت سرور که اصلا وابسته به کلاینت نباشه.
ضمنا زیاد متکی به کلاینت نشید وقتی میخواین سایتی رو طراحی کنید حتما جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنید تا نتیجه دلخواه رو به دست بیارین و بعد اونو فعال کنید و کارهای نه چندان اساسی رو به عهده جاوا بذارین.
اگه دوستان دوست داشته باشن جمعه میام و طرز کار رو کامل توضیح میدم