ورود

View Full Version : کار با فایلهای INI

alimanam
دوشنبه 12 مرداد 1388, 22:47 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان

برای اینکه بتونین به راحتی با این نوع فایل ها کار کنین من یه کلاس نوشتم و برای راحتی هرچه بیشتر به یه فایل dll تبدیلش کردم . برای ذخیره اطلاعات فرم خیلی به درد می خوره . یا علی

Hossis
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:28 صبح
با عرض سلام خدمت دوستان

برای اینکه بتونین به راحتی با این نوع فایل ها کار کنین من یه کلاس نوشتم و برای راحتی هرچه بیشتر به یه فایل dll تبدیلش کردم . برای ذخیره اطلاعات فرم خیلی به درد می خوره . یا علی

ممکنه کمی در مورد فایل های INI توضیح بدید که در چه موضوعی کاربرد دارند؟؟؟

alimanam
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:19 عصر
ممکنه کمی در مورد فایل های INI توضیح بدید که در چه موضوعی کاربرد دارند؟؟؟

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

فایلهای ini همون فایلهای نوشتاری مثل فایلهای معمولی txt هستن ولی با پسوند ini
از اونجایی که این نوع فایلها می تونن دارای Secetion و Key باشن و هر Key خودش دارای یک مقدار یا Value می باشد برای کارهای زیادی می تونیم از این نوع فایلها استفاده کنیم .

ساختار کلی این نوع فایلها به این صورت است که :

[SectionName1]
Key1 = KeyValue1
Key2 = KeyValue2
Key3 = KeyValue3

به طور مثال :

می تونیم برای ذخیره متغییرهای یک برنامه که با هربار اجرا ممکنه تغییر کنه مثلاً نام قلم - رنگ قلم - سایز و ...

کاربرد دیگه ایی که می تونم بهش اشاره کنم ذخیره اطلاعات یک کانکشن به صورت رمزنگاری شده می باشد .

یا علی

sina_saravi1
شنبه 24 مرداد 1388, 08:57 صبح
چرا اسمش INI Test ه؟
یعنی این کد کاملی برای انجام کار نیست؟

alimanam
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 16:42 عصر
چرا اسمش INI Test ه؟
یعنی این کد کاملی برای انجام کار نیست؟

با عرض سلام

دوست عزیز انتخاب اسم ini test ربطی به کارایی اون نداره و هر نوع عملیاتی از قبیل :

ایجاد Section
ایجاد Key & Value
خواندن مقدار Key
حذف Section
حذف Key
بدست آوردن تمامی Key ها و Section ها

رو با فایل manamINI.dll بر روی فایلهای ini انجام بدی .
یا علی

Hossis
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 19:58 عصر
میشه کلاس اصلی یعنی سورس dll رو بذاری؟؟

saadi2
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 20:58 عصر
ایشون علاقه ای به گذاشتن سورس ندارن

Hossein Bazyan
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:00 عصر
سلام
دوستان مدتی قبل تاپیکی با عنوان اینکه هر کس در هر زمینه ای کلاسی داره برای استفاده دیگران آپلود کنه گذاشتم و دو کلاس هم من برای شروع گذاشتم اما دریغ از همکاری یکنفر.
یکی از کلاسها هم کار با فایلهای ini بود. ساخت، ویرایش و حذف کلیه سمتهای این فایل .
من در همه پروژه هام از این کلاس استفاده میکنم و برای استفاده شا دوستان هم دوباره آپلودش میکنم
موفق باشید

alimanam
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 17:57 عصر
ایشون علاقه ای به گذاشتن سورس ندارن

دوست عزیز سلام

کسی گفته بود من سورس بذارم ؟ اگه می دیدم کسی درخواست سورس کرده باشه که امکان گذاشتن باشه چرا نذارم ؟ !

Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 18:10 عصر
سلام
دوستان مدتی قبل تاپیکی با عنوان اینکه هر کس در هر زمینه ای کلاسی داره برای استفاده دیگران آپلود کنه گذاشتم و دو کلاس هم من برای شروع گذاشتم اما دریغ از همکاری یکنفر.
یکی از کلاسها هم کار با فایلهای ini بود. ساخت، ویرایش و حذف کلیه سمتهای این فایل .
من در همه پروژه هام از این کلاس استفاده میکنم و برای استفاده شا دوستان هم دوباره آپلودش میکنم
موفق باشید
دوست عزیز اولا ممکنه اون علاقه ای که ما به یک موضوع داریم دیگران نداشته باشند و خیلی استقبال نکنند.
ثانیا :‌هر تاپیکی که از صفحه اول گذشت ، دیگه کسی سراغش نمی‌ره ،‌ مگر این که توسط مدیر سایت مهم شده باشه و در صفحه اول بمونه یا این که یکی از طریق جستجو سراغش بره و احیاء کنه ،‌بنابراین خیلی ناراحت نباش

hossein-khoshseyar
سه شنبه 03 شهریور 1388, 16:35 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

فایلهای ini همون فایلهای نوشتاری مثل فایلهای معمولی txt هستن ولی با پسوند ini
از اونجایی که این نوع فایلها می تونن دارای Secetion و Key باشن و هر Key خودش دارای یک مقدار یا Value می باشد برای کارهای زیادی می تونیم از این نوع فایلها استفاده کنیم .

ساختار کلی این نوع فایلها به این صورت است که :

[SectionName1]
Key1 = KeyValue1
Key2 = KeyValue2
Key3 = KeyValue3

به طور مثال :

می تونیم برای ذخیره متغییرهای یک برنامه که با هربار اجرا ممکنه تغییر کنه مثلاً نام قلم - رنگ قلم - سایز و ...

کاربرد دیگه ایی که می تونم بهش اشاره کنم ذخیره اطلاعات یک کانکشن به صورت رمزنگاری شده می باشد .

یا علی

دوست عزیز ممکنه بگی این چه فرقی با txt می کنه ؟ خوب همه این کارایی که می گی با txt هم می شه کرد

alimanam
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 10:48 صبح
دوست عزیز ممکنه بگی این چه فرقی با txt می کنه ؟ خوب همه این کارایی که می گی با txt هم می شه کرد

با سلام

دوست عزیز

دوست عزیز تقریباً فرقی نمی کنن ولی از لحاظ ساختاری کلی فرق دارن . راحتی کار برای تعریف یک Section و به دنبال آن یک Key که دارای یک مقدار باشه خیلی آسان - سریع - و استانداردتره تا استفاده از فایلهای txt معمولی .

یا علی

mahanclip
سه شنبه 28 مهر 1388, 19:09 عصر
دوست عزیز سلام

کسی گفته بود من سورس بذارم ؟ اگه می دیدم کسی درخواست سورس کرده باشه که امکان گذاشتن باشه چرا نذارم ؟ !
سلام دوست عزيز آقا saadi2 دستت در نكنه خيلي باحالي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من مي تونم ميلتو داشته باشم كه اگه سوالي داشتم ازتون كمك بگيرم اخه من تازه كارم و دنبال كسي ميگشتم كه بتونم ازش كمك بگيرم .
ميتونم روي شما حساب باز كنم؟ :لبخند:
منتظرم:افسرده:

Hossis
شنبه 14 خرداد 1390, 21:22 عصر
با عرض سلام

دوست عزیز انتخاب اسم ini test ربطی به کارایی اون نداره و هر نوع عملیاتی از قبیل :

ایجاد Section
ایجاد Key & Value
خواندن مقدار Key
حذف Section
حذف Key
بدست آوردن تمامی Key ها و Section ها

رو با فایل manamINI.dll بر روی فایلهای ini انجام بدی .
یا علی

با سلام
این کامپوننت، امکان ساخت section به تنهایی (بدون key) را ندارد ولی من به شدت به اون احتیاج داشتم
در هر صورت من از کلاس Io.file.AppendAlltext برای افزودن section تنها استفاده کردم ولی این راه اصولی نیست

alimanam
یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:33 عصر
با سلام

این کامپوننت، امکان ساخت section به تنهایی (بدون key) را ندارد ولی من به شدت به اون احتیاج داشتم

دوست عزیز از شما با این سابقه .... !

شما به راحتی میتونین یه Key بدون Value با همین رفرنس ایجاد کنین فقط مقدار اون رو یه رشته خالی انتخاب کنید . من الان دسترسی به رفرنس ندارم ولی فکر کنم تابعش اینجوری میشه :

ObjManamIni.CreateKey("SectionName","KeyName","")

موفق باشید ./

Hossis
یک شنبه 15 خرداد 1390, 22:04 عصر
با سلام از لطف حضرت عالی
منظورم ساخت کلید بدون مقدار نبود بلکه ساخت بخش بدون کلید یا همون section بدون key هست
و همه این راهها رو امتحان کردم
نتیجه پیشنهاد شما هم این می شود
[section]
key=
ولی منظور از بخش تنها این است
[section]

Hossis
شنبه 28 خرداد 1390, 22:34 عصر
بالاخره راه اصولی برای ساخت سکشن (بخش ) پیدا نشد.

alimanam
شنبه 28 خرداد 1390, 23:17 عصر
با سلام

در فایل ضمیمه من یه تابع جدید ( WriteSection ) اضافه کردم میتونی ازش استفاده کنی .

موفق باشید ./

Hossis
یک شنبه 29 خرداد 1390, 18:25 عصر
میشه تابع همین قسمت رو تنها همین جا بنویسید، چون من به صورت رفرنس استفاده نمی کنم بلکه می خوام توی کلاس داخلی پروژه از اون استفاده کنم
ممنون

شرلوک هلمز
پنج شنبه 26 دی 1392, 12:37 عصر
ممنون که سورس را گذاشتید

meisam3322
چهارشنبه 09 بهمن 1392, 18:33 عصر
شرلوک هلمز عزیز این تاپیک برای 2 سال پیش بودا