ورود

View Full Version : سوال: اشتراک اینترنت وایرلس با شبکه

IranVisual
سه شنبه 13 مرداد 1388, 12:10 عصر
سلام
چجوری مییشه اینترنت وایرلس رو شیر کنم از طریق شبکه تو دایلاپ پروپرتیز میگرفتی گزینه شیر میکردی ولی وایرلس چنین گزینه ای رو نداره

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 13:35 عصر
سلام
چجوری مییشه اینترنت وایرلس رو شیر کنم از طریق شبکه تو دایلاپ پروپرتیز میگرفتی گزینه شیر میکردی ولی وایرلس چنین گزینه ای رو نداره

ماشا الله به قدری سوال رو واضح پرسیدید که دارم حیرت می کنم.
خودت باشی، کسی این جمله رو بگه چی برداشت می کنی خداییش؟

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 13:38 عصر
لطفا بگید:
1- اینترنت رو از چه طریقی و با چه دستگاهی می گیرید؟
2- آیا سوئیچ در شبکه دارید؟
3- Access Point دارید؟
5- کلاینت های با وایرلس می خوان بگیرن اینترنت رو یا با کابل؟
6- این وسط Dialup دیگه قضیش چیه؟ شما اینترنت دایل آپ داری میگیری و می خوای به اشتراک بذاری؟

online_mansoor2007
سه شنبه 13 مرداد 1388, 19:49 عصر
VPN می زنید ؟؟؟؟

kaiscrin
سه شنبه 20 مرداد 1388, 05:44 صبح
سلام
بنده دو تا لپ تاپ و شبكه كردم از طريق وايرلس!
اينترنت رو يكي از لپ تاپ ها مستقيما از مودم مي گيره و لپ تاپ دوم از طريق لپ تاپ اول به اينترنت دسترسي داره. يعني يكي از لپ تاپ ها Server تشريف دارن
حالا مشكل من اينجاست كه لپ تاپ اول كه نقش Server رو داره وقتي در حال دانلود كردنه پهناي باند و مي كشه و براي لپ تاپ دوم چيزي نمي رسه! يعني مثلا اگه لپ تاپ اول داره با 50 دانلود مي كنه ، لپ تاپ دوم با 0.1 تا 5.0 دانلود مي كنه
راهي هست كه لپ تاپ دوم بتونه پهناي باند بيشتري بكشه؟
راهي هست كه لپ تاپ دوم بدون اين كه نياز به نسب نرم افزار محدود كننده اي در لپ تاپ Server باشه ، بتونه پهناي باند بيشتري دريافت كنه؟
مرسي

hakim_site
سه شنبه 20 مرداد 1388, 07:59 صبح
سلام
شما از یک خط dialup چه انتظاری دارید سرعت نور!!!!!!
نه وقتی که شما کل پهنای باند رو بگیرین مطمئنا دیگه پهنای باندی برای دیگران نخواهد بود
شما می توانید با نرم افزارهای محدود کننده پهنای باند ، همون 5k تون رو تقسیمش کنین

kaiscrin
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:03 صبح
5k نه 50k
يعني راهي نيست؟!؟

online_mansoor2007
دوشنبه 26 مرداد 1388, 23:44 عصر
به غیر باندویچ کنترلر های هیچ راهی وجود نداره