PDA

View Full Version : سوال: مشكل در بسته شدن يك سرويس و ايجاد مشكل در شبكه

l7i7l7
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:03 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي

لطفا در فايل ضميمه هستش رو نگاه كنيد - قسمتي كه فلش قرمز رنگ اشاره مي كنه

مشاهده مي كنين كه يك فايل با نام "wscntfy exe" وجود داره و يك صفحه اي كه نشون ميده كدوم سرويس و فايل هايي توسط اين قسمت استفاده ميشن كه اكثرا هم مربوط به امكانات شبكه هستش . ( گزينه View Workgroup Computer هم رو كه ميزنم پيغام زير رو ميده )

http://www.gigaimage.com/images/m6lsfd5dvcnwb24kw6cd.jpg

حالا مشكل من اينه كه بعضي وقتا اين فايل به خودي خود يا شايد توسط يه نرم افزاري بسته ميشه و باعث ميشه كه من نتونم كامپيوترهاي موجود توي شبكه رو ببينم و ساير كامپيوتر ها هم سيستم منو ببينن . ولي ميتونم ping كنم و اينترنتم هم مشكل پيدا نميكنه .

حالا سوال من اينه كه ... 1- چه علتي ميتونه باعث بسته شدن اين سرويس يا فايل بشه
2- و آيا امكان داره تمامي اون سرويس هايي رو كه توي كادر وسط سبز رنگ مشخص شده رو دوباره اجرا كنم بايد چكار كنم
3- اصلا راهي هست كه بتونم از همه اون سرويس ها و فايل هايي كه تو كادر سبز مشخصه يك پشتيباني يا فايلي بسازم تا وقتي كه سرويس ها و اون فايل "wscntfy exe" بسته شدن بتونم دوباره اجراشون كنم

از دوستاني كه راهنمايي كننن ممنون ميشم

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 16:15 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي

لطفا در فايل ضميمه هستش رو نگاه كنيد - قسمتي كه فلش قرمز رنگ اشاره مي كنه

مشاهده مي كنين كه يك فايل با نام "wscntfy exe" وجود داره و يك صفحه اي كه نشون ميده كدوم سرويس و فايل هايي توسط اين قسمت استفاده ميشن كه اكثرا هم مربوط به امكانات شبكه هستش . ( گزينه View Workgroup Computer هم رو كه ميزنم پيغام زير رو ميده )

http://www.gigaimage.com/images/m6lsfd5dvcnwb24kw6cd.jpg

حالا مشكل من اينه كه بعضي وقتا اين فايل به خودي خود يا شايد توسط يه نرم افزاري بسته ميشه و باعث ميشه كه من نتونم كامپيوترهاي موجود توي شبكه رو ببينم و ساير كامپيوتر ها هم سيستم منو ببينن . ولي ميتونم ping كنم و اينترنتم هم مشكل پيدا نميكنه .

حالا سوال من اينه كه ... 1- چه علتي ميتونه باعث بسته شدن اين سرويس يا فايل بشه
2- و آيا امكان داره تمامي اون سرويس هايي رو كه توي كادر وسط سبز رنگ مشخص شده رو دوباره اجرا كنم بايد چكار كنم
3- اصلا راهي هست كه بتونم از همه اون سرويس ها و فايل هايي كه تو كادر سبز مشخصه يك پشتيباني يا فايلي بسازم تا وقتي كه سرويس ها و اون فايل "wscntfy exe" بسته شدن بتونم دوباره اجراشون كنم

از دوستاني كه راهنمايي كننن ممنون ميشم

لطفا یک سوال رو در دوجا مطرح نکنید و با این کار به اونایی که بهتون جواب می دن احترام بذارید. من جواب این سوالتون رو در پست دیگری که در همین تالار مطرح کردید، دادم. دلیلی نداشت مجددا مطرحش کنید ...

l7i7l7
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 07:21 صبح
با سلام خدمت دوست گرامي آقاي bijibuji

دوست گرامي فرمايش شما در مورد ورود مطلب جديد در دو جا كاملا متين هستش . ممنون و متشكرم از يادآوري شما.

ولي متاسفانه جوابي كه در مورد سوالم داده بودين برام كارساز نبود و اون تنظيمات( تنظيمات ريجستري كه اشاره كرده بودين ) تغيير نكرده بود پس من توي يك قسمت ديگه مشكل دارم .
ممنون ميشم از همه دوستان اگه راههنماييم كنن.
با تشكر

bijibuji
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 08:53 صبح
این مشکل همونطور که قبلا گفتم اساسا به دلیل محدودیت کامپیوتر مورد نظر دسترسی برای کاربر Anonymous هستش.
این هم مطلب مرتبط از سایت مایکروسافت که همون راه حل من رو نوشته ....

http://support.microsoft.com/kb/913628