PDA

View Full Version : مشكل در فونت

bita_ziba77
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:06 عصر
با سلام
من ديتابيسي دارم كه روي كامپيوتر خودم مشكل ندارد ولي در كامپيوترهاي ديگر هنگام اجراي كوئري زماني كه نام مورد نظر را جهت جستجو تايپ مي كنم چيزي پيدا نمي كند ولي آن مورد در ديتابيس موجود است و هنگامي كه اسم مورد نظر را از ديتابيس كپي مي كنم مشكل ندارد و آن مورد را مي آورد.
پس از بررسي متوجه شدم مشكل من در فونت است يعني اسم هايي كه "ي" داردند زير آن دو عدد نقطه مي گذارد و به همين دليل هنگام تايپ در كوئري جهت جستجو "ي" آخر بدون نقطه زير آن تايپ مي شود و بين "ي" بدون نقطه و با نقطه فرق مي گذارد.
فونت جدول و فرم و كوئري را تغيير دادم ويكسان كردم باز هم اين مشكل وجود دارد.
همچنين در Text box هم كهفرمول نوشتم eror مي دهد ولي در كامپيوتر خودم مشكلي ندارم.

amir4_1363
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:35 عصر
دوست عزیز اگر در مشخصات تکس باکسها خاصیت فونت را به طور پیش فرض فونتی خاصی مثل نمونه انتخاب کنی فکر کنم مشکلی نداشته باشی وقبل از ان هم کل تیبلتو انتخاب کن وهمه انها را به فونت arial تغییر بده یک نمونه هم برات گذاشتم

dadsara
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 07:39 صبح
سلام
مشکل در فارسی سازی می باشد که شما از آن استفاده می کنید ، به عبارت دیگر نسخه های ویندوز شما بایکدیگر فرق می کنند و ارتباطی با فونت ندارد

amir4_1363
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 08:23 صبح
جناب dadsara اگه با روش فوق یه تستی بکنی در هر ویندوزی جواب میدهد

barnamenevis2008
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 10:35 صبح
با سلام
من ديتابيسي دارم كه روي كامپيوتر خودم مشكل ندارد ولي در كامپيوترهاي ديگر هنگام اجراي كوئري زماني كه نام مورد نظر را جهت جستجو تايپ مي كنم چيزي پيدا نمي كند ولي آن مورد در ديتابيس موجود است و هنگامي كه اسم مورد نظر را از ديتابيس كپي مي كنم مشكل ندارد و آن مورد را مي آورد.
پس از بررسي متوجه شدم مشكل من در فونت است يعني اسم هايي كه "ي" داردند زير آن دو عدد نقطه مي گذارد و به همين دليل هنگام تايپ در كوئري جهت جستجو "ي" آخر بدون نقطه زير آن تايپ مي شود و بين "ي" بدون نقطه و با نقطه فرق مي گذارد.
فونت جدول و فرم و كوئري را تغيير دادم ويكسان كردم باز هم اين مشكل وجود دارد.
همچنين در Text box هم كهفرمول نوشتم eror مي دهد ولي در كامپيوتر خودم مشكلي ندارم.

دوست عزیز به پست زیر مراجعه کنید.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=677084#post677084

نهایتاً اینکه شما باید از (ک) و (ی) یکسان در کامپیوترهایتان استفاده کنید.