ورود

View Full Version : سوال: مشکل در به اشتراک گزاری ADSL

Felony
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:24 عصر
سلام ،
من یه مودم کانکشن ADSL م رو به اشتراک گزاشتم ، حالا وقتی تو سیستم های دیگه میخوام یه شبکه بسازم ( Network Setup Wizard ) کانکشن رو تشخیص میده و میگه میخوای برای اتصال به اینترنت از این کانکشن به اشراک گزاشته شده استفاده کنی ، من تایید میکنم ولی کار تمام میشه .

اما هر کاری میکنم نمیتونم توسط سیستم دوم که اینترنت روش share شده به اینترنت وصل شم ، Firewall رو هم خاموش کردم و تو قسمت تنضیمات کانکشن اونجایی که میگه چه دسترسی هایی به کاربران تحت شبکه بده همه رو تیک زدم ( FTP ، DNS ، Web Server ) .

مشکل از کجاست ؟

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 15:54 عصر
سلام ،
من یه مودم کانکشن ADSL م رو به اشتراک گزاشتم ، حالا وقتی تو سیستم های دیگه میخوام یه شبکه بسازم ( Network Setup Wizard ) کانکشن رو تشخیص میده و میگه میخوای برای اتصال به اینترنت از این کانکشن به اشراک گزاشته شده استفاده کنی ، من تایید میکنم ولی کار تمام میشه .

اما هر کاری میکنم نمیتونم توسط سیستم دوم که اینترنت روش share شده به اینترنت وصل شم ، Firewall رو هم خاموش کردم و تو قسمت تنضیمات کانکشن اونجایی که میگه چه دسترسی هایی به کاربران تحت شبکه بده همه رو تیک زدم ( FTP ، DNS ، Web Server ) .

مشکل از کجاست ؟

معذرت می خوام اینو می گم اما سوالتون فاقد سرو ته هستش....

حالا وقتی تو سیستم های دیگه میخوام یه شبکه بسازم ( Network Setup Wizard )

یعنی چی؟ چرا شبکه بسازی؟ مگه شبکه نداری؟ اصلا شبکه به ADSL چه ربطی داره؟

اگر می خوای یک کانکشن ADSL رو بین چند نفر شیر کنی، باید مودم ADSL ات رو در حالت PPPoE کانفیگ کنی و نام کاربری و کامه عبورت رو همونجا وارد کنی (پنل مودم) و بعدش خروجی اینترنت رو به یک سوئیچ با Access Point متصل کنی تا همه ازش استفاده کنن.
شما با یک Username و Password فقط از یک نقطه در آن واحد می تونی Authenticate بشی روی سرور های ISP.
نمی دونم متوجه شدی یا نه؟؟؟؟

Felony
سه شنبه 13 مرداد 1388, 16:23 عصر
منم همه این کارها رو کردم ولی انگار نه انگار ...

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 16:59 عصر

می دونم که باید مدل مودم و شرایط و کانفیگ شبکه ات رو به زور از زیر زبونت بیرون بکشم. اما نمی دونم کی فروم های ما مثل فروم های امریکایی ها میشه؟؟؟؟
همه چیز به تفصیل شرح داده می شه و در دو پست به جواب می رسند و اگر هم راه حل رو پیدا کردند میان و می ذارن واسه افراد دیگه ای که به مشکل مشابه بر می خورن...

Felony
سه شنبه 13 مرداد 1388, 17:29 عصر
اين هم screen shoot ببينيد :

من کامپيوتر اصلي رو اينطوري تنظيم کردم و سيستم هاي ديگه که قراره از کانکشن اين سيستم استفاده کنن Gatway و Dns شون رو برابر با IP اين سيستم اصلي قرار دادم .
مدل مدم هم Asuss sy602 هست.

Felony
سه شنبه 13 مرداد 1388, 17:44 عصر
درستش کردم ، مشکل از قسمتی بود که تو عکس مشخص کردم .

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 19:30 عصر
درستش کردم ، مشکل از قسمتی بود که تو عکس مشخص کردم .

کاری که کردی اصلا اصولی نیست ، هرچند ممکنه کارت راه بیفته فعلا.
اما با کاری که شما کردی، اگر اون کامپیوتر به قول خودت اصلی رو خاموش یا ریست کنی، آیا بقیه کامپیوترها هنوز اینترنت دارن؟؟؟؟

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 19:32 عصر

یه ذره بی دقتی داری می کنی. درست نخوندی راه حل منو. شما اصلا کاری که من گفتم رو انجام ندادی .... روش خودت هم نادرسته. مگر اینکه دلیلی خاصی داشته باشی ...
راه درست اینه که کانکشن رو روی مودم ایجاد کنی و نه داخل ویندوز

Felony
سه شنبه 13 مرداد 1388, 20:19 عصر
کاری که کردی اصلا اصولی نیست ، هرچند ممکنه کارت راه بیفته فعلا.
اما با کاری که شما کردی، اگر اون کامپیوتر به قول خودت اصلی رو خاموش یا ریست کنی، آیا بقیه کامپیوترها هنوز اینترنت دارن؟؟؟؟
نه ندارن ، چه طور این مشکل رفع میشه ؟

یه ذره بی دقتی داری می کنی. درست نخوندی راه حل منو. شما اصلا کاری که من گفتم رو انجام ندادی .... روش خودت هم نادرسته. مگر اینکه دلیلی خاصی داشته باشی ...
راه درست اینه که کانکشن رو روی مودم ایجاد کنی و نه داخل ویندوز
خب چه طور روی مودم ایجاد کنم ؟

bijibuji
سه شنبه 13 مرداد 1388, 23:17 عصر
خب چه طور روی مودم ایجاد کنم ؟

مدل مودمت رو بگو تا کمکمت کنم راش بندازی...

Felony
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 05:18 صبح
تو پست 5 گفتم ، مدل : Asuss sy602

bijibuji
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 09:12 صبح
فایل پیوست رو دانلود و تنظیمات رو مطابق اون انجام بدید...