ورود

View Full Version : سوال: مشکل در ارتباط با sql 2008???

m.abooei
سه شنبه 13 مرداد 1388, 20:18 عصر
با سلام

من قبلا از SQLL 2005 استفاده می کردم ولی بعد از نصب سیستم عامل جدید تصمیم به استفاده از SQL 2008 گرفتم ولی حالا وقتی دیتا بیسم را که با SQL 2005 ایجاد کرده بودم بهش attache می کنم هنگام ایجاد اتصال به آن از طریق برنامه نویسی خطا می دهد

می خواستم ببینم کسی با این مشکل آشنا هست مرا راهنمایی کنه؟!!!

متشکرم

بهنام بهمنی
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 08:47 صبح
چه خطائی می دهد؟

m.abooei
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 18:47 عصر
چه خطائی می دهد؟

با سلام و تشکر

Cannot open database "DBName" requested by the login. The login failed. Login failed for user 'Moh\MAM'

راستی آیا SQL 2008 امکاناتی برای تبدیل پایگاه داده از SQL 2005 به SQL 2008 داره؟ چطوری می شه این کار رو کرد؟

بهنام بهمنی
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 19:09 عصر
ایرادی که از شما گرفته حدس میزنم بخاط این است که مالک پایگاه داده شما 'Moh\MAM' است که در نسخه 2008 هنوز ایجاد نکرده اید
اما برای انتقال اطلاعات از همین attach (http://www.packtpub.com/article/moving-a-database-from-sql-server-2005-to-sql-server-2008-in-three-steps)کردن و یا backup/restore , ویا import\export می توانید استفاده کنید

m.abooei
جمعه 16 مرداد 1388, 16:22 عصر
ایرادی که از شما گرفته حدس میزنم بخاط این است که مالک پایگاه داده شما 'Moh\MAM' است که در نسخه 2008 هنوز ایجاد نکرده اید
اما برای انتقال اطلاعات از همین attach (http://www.packtpub.com/article/moving-a-database-from-sql-server-2005-to-sql-server-2008-in-three-steps)کردن و یا backup/restore , ویا import\export می توانید استفاده کنید

با تشکر از شما ولی من مالک را همان 'Moh\MAM' گذاشته و باز هم همین پیغام را می دهد.
البته با تغییر کانکشن پیغامی مبنی بر The database 'C:\USERS\MAM\DOCUMENTS\VISUAL STUDIO 2008\PROJECTS\ALMAS\BIN\RELEASE\MAIDAN.MDF' cannot be opened because it is version 655. This server supports version 612 and earlier. A downgrade path is not supported. Cannot open user default database. Login failed. Login failed for user 'Moh\MAM'.
ظاهر می شود.

راه حل دیگری به ذهنتون می رسه که بتونه به من کمک کنه؟

ممنون!!!

بهنام بهمنی
شنبه 17 مرداد 1388, 08:54 صبح
شما پایگاه داده ای که در 2008 استفاده کرده اید را می خواهید در 2005 attach کنید؟
اگر این موضوع است (که با توجه به متن error ظاهرا همین است) , خطا به خاطر این است ساختار شما به ساختار 2008 تبدیل شده است , شما باید از طریق Import/Export اطلاعاتان را به سرور قبلی منتقل کنید

m.abooei
یک شنبه 18 مرداد 1388, 21:57 عصر
شما پایگاه داده ای که در 2008 استفاده کرده اید را می خواهید در 2005 attach کنید؟
اگر این موضوع است (که با توجه به متن error ظاهرا همین است) , خطا به خاطر این است ساختار شما به ساختار 2008 تبدیل شده است , شما باید از طریق Import/Export اطلاعاتان را به سرور قبلی منتقل کنید

با سلام
نه دوست عزیز من می خوام DB ی که با SQL 2005 ایجاد کردم را به SQL 2008 متصل کنم
ممنون می شم اگه راهنمایم کنید