ورود

View Full Version : مشكل در تهيه ديسكت بانك

MOR_MS
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 08:47 صبح
باسلام و خسته نباشید به تمام دوستان واساتید
دوستان یاری کنند
من جهت تهیه دیسکت بانک از اساتید کمک خواستم و ایشان نیز تا این مرحله که در برنامه ضمیمه می باشد کمکم نمودند که دستشون درد نکند ولی وقتی دیسکت بانک را می گیرم بین ردیفها فاصله می افتد که وقتی به بانک ارائه می دهم با مشکل مواجه می شود اگر دوستان لطف کنند و من را درین مورد راهنمایی یا این برنامه را برایم تکمیل کنند خیلی ممنون می شوم

دانش پژو
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 09:52 صبح
سلام
ضميمه اي موجود نيست

MOR_MS
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 10:15 صبح
ببخشید نمی دانم چرا یادم رفت
این هم ضمیمه

RESMAILY
دوشنبه 19 مرداد 1388, 09:18 صبح
از اين كد استفاده كرده ايد؟

DoCmd.TransferText acExportFixed, SpecificationName, Table or Query Name, OutPut PathName, False
كه مستقيما جدول يا ركورد ست را تبديل به خروجي دلخواه مي نمايد؟ بوسيله ماكرو هم مي شود ان را اجرا كرد.
كه براي تعيين SpecificationName هم جدول يا كويري مربوطه را انتخاب كنيد و سپس از منوي File گزينه Export را انتخاب نماييد پس از آنكه Save As Type را روي Text Files تنظيم كرديد روي تكمه Export كليك نماييد. تكمه راديويي پيش فرض را روي Fixet Width قرار دهيد و تكمه Advanced را فشار دهيد. حالا پس از تنظيمات مورد نظر اگر تكمه Save As را فشار دهيد و نام دلخواهي انتخاب نماييد شما داراي يك SpecificationName براي بانك يا برنامه جاري خود هستيد.
ضمنا بانك هاي مختلف فايل را با فرمت هاي متفاوت دريافت مي كنند كه مي توانيد در خروجي خود آن را تنظيم نماييد.
:متفکر:

MOR_MS
دوشنبه 19 مرداد 1388, 17:35 عصر
باسلام و خسته نباشید
اگر درست فهمیده باشم این کد شما اطلاعات خودر را برای فایل خروجی مستقیما از جدول یا کئوری می گیرد درصورتی که من اطلاعات خودم را از یک رپورت (گزارش) برای خروجی فایل تکست استفاده می کنم که مطابق با فرمت بانک درست شده و شرایط خاصی را دارد و فقط در فایل خروجی فاصله خالی درست می شود که از نظر بانک یک نقص و قابل خواندن نیست و من هم مجبوراً دستی فاصله ها را پاک می کنم مب برای شما یک نمونه ضمیمه کردم اگر زحمتی نیست بر روی همان نمونه کار کنید متشکرم

RESMAILY
سه شنبه 20 مرداد 1388, 08:04 صبح
به نام خدا
با سلام به نظر مي رسد كه SpecificationName يادشده براي حل همين مشكلي است كه شما مي فرماييد. من روي برنامه اي كه شما داده ايد كار مي كنم ولي شما هم مسير ياد شده را بررسي نماييد. گزينه اول export براي خروجي هايي است كه نمي خواهند فاصله بين فيلدها باشد. شرايط اش در SpecificationName تعيين مي شود.:متفکر:

MOR_MS
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 22:42 عصر
سلام خسته نباشید
نگران شما شدم من نتونستم کاری کنم :متفکر::ناراحت:

RESMAILY
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 07:57 صبح
به نام خدا
باسلام عجالتا راهي كه به نظر من مي رسد آن است كه شما ابتدا اطلاعات را با فرمت مورد نظر در يك جدول جديد كه همه فيلدهاي آن از نوع Text است ذخيره نماييد. سپس از طريقي كه پيشنهاد شد(Export) اقدام نماييد. من سعي مي كنم نمونه اي را كه داده بوديد، به شكل پيشنهادي درآورم. اگر دير شد مرا ببخشيد.:متفکر:

دانش پژو
شنبه 24 مرداد 1388, 08:33 صبح
سلام
ببينيد فايل خروجي text منظورتان را بر آورده مي كند
ببخشيد تاخير داشتم

MOR_MS
شنبه 24 مرداد 1388, 12:32 عصر
با سلام و خسته نباشید
دست شما درد نکند ممنون ولی هنوز سه ردیف ان هم یک ردیف در اول یکر ردیف در وسطها و یک ردیف در اخر خالی است اینها هم اگه حذف شود ممنون می شوم
راستی من تغییری در کد ندییدم اگه اشتباه نکنم قسمت سایز و ارنج انهارا( توگرید) انتخاب کرده باشی مطمئن نیستم
باز هم ممنونم لطفاً یک نظر بدین درست حدس زدم