View Full Version : گزارش از سه جدول مرتبط
smderfan
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 10:04 صبح
سلام
سه جدول به شرح زیر دارم و می خوام از این سه جدول گزارش تهیه کنم.
جدول اول : OstadFardi
جدول اصلی و مادر است که مشخصات اساتید در آن قرار دارد.
جدول دوم : OstadKari
جدولی است که سمت های استادها را در سالهای مختلف نگهداری می کند یعنی یک استاد ممکن است بیش از یک سمت داشته باشد.
جدول سوم : OstadTalif
در این جدول تألیفات و سایر کارهایی که مربوط به تهیه کتاب، جزوه و مقاله است نگهداری می شود.
اکنون می خوام اطلاعات مربوط به استاد مورد نظر را به یک ریپورت بفرستم که کلیه اطلاعات هر سه جدول رو شامل بشه.
alirezabahrami
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 11:37 صبح
سلام
سه جدول به شرح زیر دارم و می خوام از این سه جدول گزارش تهیه کنم.
جدول اول : OstadFardi
جدول اصلی و مادر است که مشخصات اساتید در آن قرار دارد.
جدول دوم : OstadKari
جدولی است که سمت های استادها را در سالهای مختلف نگهداری می کند یعنی یک استاد ممکن است بیش از یک سمت داشته باشد.
جدول سوم : OstadTalif
در این جدول تألیفات و سایر کارهایی که مربوط به تهیه کتاب، جزوه و مقاله است نگهداری می شود.
اکنون می خوام اطلاعات مربوط به استاد مورد نظر را به یک ریپورت بفرستم که کلیه اطلاعات هر سه جدول رو شامل بشه.
سلام
درفایل نمونه خودت یک کوئری ایجاد کردم . آن را ببین اگر مشکلی داشت بفرما تا اصلاحش کنم.
موفق باشید
amir4_1363
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 12:35 عصر
البته علیرضا فقط کوئری رو آماده کرده بود منم سورس ریپورتت رو به کوئری متصل کردم البته به نظر من بازم اشکالاتی داره ولی خوب خودت اینطوری خواستی
smderfan
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 14:24 عصر
با تشکر از دوستان گرامی
مشکل رو در قسمت گزارشات حل کنید. من می خوام در گزارش هر استاد کلیه تألیفات و کلیه سوابق او در فرم نمایش داده بشه ولی در نمونه های قرار داده شده تألیفات و سوابق برای هر کدام یک فرم نمایش داده شده است .مثلا اگر کد استاد 1 را انتخاب کنید بایستی مشخصات زیر در فرم نمایش داده شود.
مشخصات :
1-حسین محمدی
سوابق :
از سال 1385 تا 1386 رئیس
از سال 1386 تا 1387 مربی
از سال 1387 تا 1388 دانشیار
از سال 1388 تا 1388 استادیار
تألیفات :
مقاله با عنوان مهارتهای هفتگانه -1385
کتاب با عنوان اطلاعات و ارتباطات -1386
گردآوری با عنوان قانون کار -1388
dadsara
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 14:48 عصر
این نمونه را ببین ، RepMain را اجرا کنید
دوست عزیز اگر جدول استاد تالیف به استاد کاری متصل شود منطقی تر است و در گزارشات کمتر به دردسر می افتی
smderfan
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 15:39 عصر
سلام و با تشکر
آیا این امکان وجود داره اگر رکوری جهت نمایش تألیفات و سوابق وجود نداشته باشه بصورت خودکار چهار سطر خالی در فرم نمایش داده شود. (چهار ردیف خالی)
و یا حداقل 4 سطر داشته باشه. یعنی اگر 2 رکورد وجود داشته باشد 2 سطر هالی هم ایجاد بشه.
smderfan
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 08:40 صبح
سلام؛ خداقوت
لطفاً کمک کنید نیاز فوری؟
smderfan
جمعه 16 مرداد 1388, 10:51 صبح
سلام
کسی نیست به دادم برسه
dadsara
شنبه 17 مرداد 1388, 07:54 صبح
سلام
قبلا در همین سایت مطلبی شبیه خواسته اخیر جنابعالی اما در مورد برنامه حسابداری بخاطر دارم مواردی طرح و به جواب نیز رسده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.