View Full Version : نحوه شناسایی ادوات سخت افزاری IP دار
jk
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 13:55 عصر
از سخت افزاری خاص استفاده می کنم که از طریق IP در شبکه قابل شناسایی است. نرم افزاری برای خود دارد که با سرعت خوبی تمامی سخت افزارهای از این نوع را شناسایی کرده و لیست میکند.
پیدا کردن سریع تعداد این سخت افزار همراه با IP برایم جای سوال است؟ به چه شکل این کار را می کند؟
(به عنوان مثال در کمتر از 3 ثانیه تعداد 10 دستگاه از این نوع سخت افزار را شناسایی میکند)
bijibuji
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 22:38 عصر
از سخت افزاری خاص استفاده می کنم که از طریق IP در شبکه قابل شناسایی است. نرم افزاری برای خود دارد که با سرعت خوبی تمامی سخت افزارهای از این نوع را شناسایی کرده و لیست میکند.
پیدا کردن سریع تعداد این سخت افزار همراه با IP برایم جای سوال است؟ به چه شکل این کار را می کند؟
(به عنوان مثال در کمتر از 3 ثانیه تعداد 10 دستگاه از این نوع سخت افزار را شناسایی میکند)
این زمان اصلا زمان کمی نیست .. 3 ثانیه در شبکه یعنی خیلی. موضوع عجیبی نیست که اینطور شگفتی شما را برآورده ...
jk
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 08:38 صبح
از طریق برنامه نویسی به طرق مختلف امتحان کرده ام زمانی که برای پیدا کردن این ip ها صرف می کنم خیلی بالاست. به چه طریق IP های سخت افزارهای خاص رو می توان در اسرع وقت در شبکه شناسایی کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.