ورود

View Full Version : سوال: بازه زماني اجراي برنامه

Fatollah_ghazi
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 14:53 عصر
با سلام.ميخواستم بدونم ميشه براي برنامه تايمري گذاشت كه تا يك زمان خاصي بيشتر جواب نده.و بعد از اون كارنكنه:اشتباه::اشتباه:

دانش پژو
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 09:55 صبح
سلام
راه ساده و ابتدايي
در قسمت ON OPEN شرط تاريخ بگذاريد

Fatollah_ghazi
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 13:24 عصر
سلام
راه ساده و ابتدايي
با سلامتشكر از راهنمايي شما لطفا" همين شرط ساده رو براي من بنويسيد كه در فلان تاريخ برنامه باز نشود؟ولي اگر بعدا" خواستيم تاريخ را افزايش دهيم چكار كنيم كه برنامه باز شود؟

دانش پژو
دوشنبه 19 مرداد 1388, 16:29 عصر
سلام
نمونه

nabeel
دوشنبه 19 مرداد 1388, 17:39 عصر
سلام

ضمن تشکر از دوستمون دانش پژو گرامی به خاطر ارائه مثال . الگوریتم ارائه شده در پست شماره 4 از سادگی فوق العاده ای برخورداره و عملاً قادر به اعمال یک محدودیت قایل قبول نیست .

محدودیتهای وابسته به تاریخ , الگوریتمهای پیچیده ای رو طلب میکنن که نمونه موجود فاقد اون اصول هستش .

ضمناً در ساده ترین حالت ( همین حالت موجود ) متوجه علت لزوم استفاده از مبدل تاریخ شمسی نشدم !

موفق باشید

دانش پژو
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 16:39 عصر
با سلام و تشكر از توجه شما دوست عزيز nabeel

خواستم به احترام پيش كسوتي شما و شاگرد استادي جوابتان را ندهم اما فكر كردم شايد جواب ندادن بي احترامي باشد !؟!
همانطور كه استحضار داريد سولاتي كه مطرح مي شود از پايين ترين سطح تا سطوح پيشرفته مي باشد و در جواب تمام دوستان سعي در مشاركت و همكاري دوستانه دارند . با توجه به نحوه مطرح كردن سوال برداشت هاي مختلفي را از طرف خواننده مي تواند در بر داشته باشد و در نتيجه جواب هاي متفاوتي مشاهده شود.در جواب ها معمولا به نظر مي رسد به قول شما (در تايپيك هاي ديگر) دادن ايده مورد توجه باشد .تا حل كردن كل مسئله (مگر در موارد خاص)
دوست گرامي اگر به جواب و درخواست هاي دقت كنيد :

سلام
راه ساده و ابتدايي

با سلامتشكر از راهنمايي شما لطفا" همين شرط ساده رو براي من بنويسيد كه در فلان تاريخ برنامه باز نشود؟ولي اگر بعدا" خواستيم تاريخ را افزايش دهيم چكار كنيم كه برنامه باز شود؟

هيچ ادعايي مبني بر ساده نبودن نمونه از سوي سوال كننده و جواب دهنده مطرح نشده و نمونه ابتدايي جهت گرفتن ايده اوليه مطرح شده (البته سطح معلومات من از اين هم بيشتر نيست و مانند شما استاد نيستم) . بطور يقيين در آينده نزديك دوستمان نياز به راهنمايي شما جهت نمونه پيجيده و پيشرفته دارند و مثل هميشه از اطلاعات شما استفاده خواهيم كرد0
انشاء الله

محدودیتهای وابسته به تاریخ , الگوریتمهای پیچیده ای رو طلب میکنن .

پيروز باشيد.

nabeel
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 17:28 عصر
سلام دانش پژوه گرامی

من از شما عذر خواهی میکنم

پيش كسوتي شما و شاگرد استادي

از اینکه شما و یا دیگر دوستان این لقب ناخواسته رو به میل خودتون به من نسبت میدید , و دید از پایین به بالا رو خودتون تلقین میکنید و متصور میشید , مطمئناً راضی نیستم . چرا که این دید منجر به ایجاد تعابیری غلط از پاسخ دادنها میشه که نمونش همین پاسخ ارسالی شما دوست گرامیه .

متاسفانه این تفکر داره در من ایجاد میشه که اگه پاسخی متناقض با دیگر دوستان بدم ولو به قصد بهبود کار , تعبیرهایی غلط رو به همراه خواهد داشت . سوابق در این رابطه کم نیست , البته نه در مورد شما , بلکه در خصوص دیگر دوستانی که همچون امروز , من رو مورد لطف و عنایت قرار دادن .

مجدداً از شما عذر خواهی میکنم , اشتباه از من بود .

موفق باشید

Fatollah_ghazi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 08:28 صبح
با سلام خدمت دوستان وعزيزان زحمتكش.من قصد توهين و بي احترامي نداشته ام و فقط بخاطر اينكه نشون بدم كه اونقدر وارد نيستم كه با يك راهنمايي كوچيك بتونم مطلبو بگيرم اين جوابو دادم بهر صورت ببخشيد.