ورود

View Full Version : عدم دسترسي همه به اططلاعات

maryam125
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 15:33 عصر
سلام شايد اسم تايپك جوري باشه كه فكر كنيد لزومي به ايجاد اون نبوداما سوالمو سرچ كردم.
run/timeshitsrv
با آدرس فوق تايم شيت هاي پرسنل ظاهر ميشه و ميتونن تغييرات بدن.الان مشكل اينه كه همه به تايم شيت همه دسترسي دارن!چكار كنم هر كسي فقط تايم شيت خودش رو بتونه باز كنه.

hghyami
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 15:43 عصر
شما وقتى ميخواى سوال كنى بايد توضيح بدى. اين چيزى كه شما گقتى مثل اين مى مونه كه من به دوستم ميخوام آدرس خونه بدم بگم تهران در سفيد!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محيط چى هست (Network Layout) software local رون ميشه يا remote و گير.
در ضمن چرا اينرو اينجا پرسيدى. بايد بره تو بخش network

maryam125
یک شنبه 18 مرداد 1388, 08:41 صبح
من فكر كنم اين به امنيت بيشتر مربوطه.ما شبكه lan داريم من تازه كار هستم.آدرس مورد نياز براي كمك كردن به من رو بفرماييد من در خدمتم.در ضمن حواستون به غرور ما كاربران جديد هم باشه كاربر دائمي!!!

keivan mousavi
یک شنبه 18 مرداد 1388, 12:24 عصر
دوست عزیز توی سایت مایکروسافت برو و سرچ کن download group policy for windows 2003 server و نرم افزار مورد نظرو دانلود کن این group policy با نرم افزار خود ویندوز خیلی تفاوت داره امکاناتش خیلی زیاده میتونی همین کاری که گفتی رو انجام بدی آموزششو اگه خواستی بگو تا تو سایت بزارم

hghyami
دوشنبه 19 مرداد 1388, 02:48 صبح
من فكر كنم اين به امنيت بيشتر مربوطه.ما شبكه lan داريم من تازه كار هستم.آدرس مورد نياز براي كمك كردن به من رو بفرماييد من در خدمتم.در ضمن حواستون به غرور ما كاربران جديد هم باشه كاربر دائمي!!!

اولا كه من معذرت ميخوام چون قصد بى احترامى نداشتم. دوما اينكه ربطى به تازه كارى نداشت دوست عزيز. من گفتم سوال پرسيدن شما خوب نبود در نظر بگير كه يكى چنين سوالى از شما beporseh. در هر صورت معذرت اگر باعث ناراحتى شدم. شما جواب manro ندادى. ميگى يك software دارى كه ميخواى mahdoodesh كنى به user. اين software چى هست. اينكه ميگى هر كى با user خودش بياد بالا آيا software براى network ديزاين شده يانه. در ضمن نميدونم چرا گروه policy اينجا مطرح شده چون سوال شما اصلا واضح نيست. مثال يك software هست كه به يك database نسب شده. آيا اين software تك user هست يا مولتى-user. اگر multiuser باشه شما ميتونى بگى كه مثلا user ۱ data خودش رو ببينه و و و و . اميدوارم خوب گفته باشم تا اينجاش رو.

cybercoder
سه شنبه 20 مرداد 1388, 13:41 عصر
حق با دوست عزیزمونه شما اصلا نگفتی در چه محیطی و در چه موردیه؟
این تایم شیت های شما از روی برنامه ی خاصیه؟
فایل خاصیه؟
روی وبه ؟
تحت داسه، تحت یونیکسه ؟ مالتی یوزره ؟
بیشتر به خالی در سفید می مونه تا تهران در سفید!
شما خودتون می دونید منظورتون چیه دوستان که نمی دونند به جای خرده گرفتن لطفا مشکلتون رو جامع با جزئیات مطرح کنید. تا دوستان نه برحسب وظیفه جواب شما رو بدن

موفق باشید

maryam125
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 08:27 صبح
حق با دوست عزیزمونه شما اصلا نگفتی در چه محیطی و در چه موردیه؟
این تایم شیت های شما از روی برنامه ی خاصیه؟
فایل خاصیه؟
روی وبه ؟
تحت داسه، تحت یونیکسه ؟ مالتی یوزره ؟
بیشتر به خالی در سفید می مونه تا تهران در سفید!
شما خودتون می دونید منظورتون چیه دوستان که نمی دونند به جای خرده گرفتن لطفا مشکلتون رو جامع با جزئیات مطرح کنید. تا دوستان نه برحسب وظیفه جواب شما رو بدن

موفق باشید

اينجا كسي بر حسب وظيفه به كسي كمك نميكنه و كمك بي منت بچه ها از لطف اونهاست.منم خرده به كسي نگرفتم فقط ابراز كردم كه بهتر هم ميشد جواب داد. اگر توضيح بيشتري ندادم دليلش اين بود كه نميدونستم بايد به چه مواردي اشاره كنم.حتما واسه شما هم در حوزهاي كه زياد ازش نميدونيد سوال پيش اومده!
با كمك سوالاي دوستمون و حتي شما من اططلاعاتي بدست آوردم كه اميدوارم كافي باشه:
شركت ما براي حضور وغياب كارمندا يه دستگاه خريده كه نرم افزار اين دستگاه فقط روي سيستم يكي از پرسنل مالي نصب هست و اجازه دسترسي داره كه اگر اشتباهي شد دستي درست كنه .يك فايل هم روي شبكه گذاشته شده تا پرسنل بتونن ببينن و sheet هاي ديگه رو كه مربوط به گزارش هست پر كنن.اما حالا همه ميتونن مال همرو دستكاري كنن!

چطور ميشه كه هركسي فقط مالخودش رو ببينه؟

cybercoder
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 12:51 عصر
احتمالا این فایل از نوع xls باید باشه.
اگر برای هر شخص فایل جداگانه ای موجوده میشه با استفاده از سیستم مجوز دهی به کاربرها محدودیت ها رو اعمال کرد. اما اگه کلا یک فایل xls موجوده و توش sheet های محتلف برای هر کاربر به ذهن من راهی نمی رسه!

maryam125
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 13:16 عصر
براي هر كاربر فايل جداگانه اي وجود داره.منظورتون از مجوز دهي به كاربرا استفاده از security tab هست و add كردن يا remove كردن كاربرا؟براي تك تك يوزرها بايد اينكارو رو سيستم خودشون كرد؟! البته مال همه اينطوري نيست و وقتي بازش ميكني اين پيغام رو ميده:

excel can not access to (....)the document may be read only or encrypted

لطف كنيد به زبون ساده بگيد.ممنونم.

cybercoder
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 09:54 صبح
بله همون مجوز دهیه در صورتی که از Active directory استفاده نمی کنید باید برای هر فایلی جداگانه کاربر تعیین کنید
اون پیغام که خودش مشخصه می گه یا فایل فقط خواندنی یا encrypt شده!

maryam125
شنبه 24 مرداد 1388, 09:29 صبح
بله همون مجوز دهیه در صورتی که از Active directory استفاده نمی کنید باید برای هر فایلی جداگانه کاربر تعیین کنید
اون پیغام که خودش مشخصه می گه یا فایل فقط خواندنی یا encrypt شده!

و در صورتي كه از active استفاده كنم؟................