ورود

View Full Version : سوال: مشکل در وارد شدن به سیستم ها از طریق شبکه

Felony
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 19:44 عصر
سلام ،
من 6 سیستم دارم و یک سرور که رو همشون ویندوز Xp سرویس پک 2 نصب هست و الان سیستم ها رو به صورت زیر شبکه کردم :
سیستم اول ( سرور ) : ip = 192.168.0.1
سیستم دوم : ip = 192.168.0.2 و Defaut Gatway = 192.168.0.1
سیستم سوم : ip = 192.168.0.3 و Defaut Gatway = 192.168.0.1
الی آخر ...

حالا من ADSL رو هم روی این سیستم ها به اشتراک گزاشتم و به درستی هم کار میکنه یعنی ADSL روی سرور هست و سیستم های دیگه از طریق اون به اینترنت متصل میشن، حالا و وقتی رو هر کدوم از سیستم ها View WorkGroup Computer رو میزنم همه ی سیستم ها دیگه رو که تو شبکه هستن رو نشون میده ولی وقتی رو سیستم های به نمایش درامده 2 بار کلیک میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام میده که شما اجازه ندارین به این سیستم وارد شین .

مشکل از کجاست ؟ باید دسترسی خاصی رو فعال کنم ؟

الان به سیستم ها دسترسی ندارم تا از پیغام خطا عکس بگیرم ، اگه لازم هست بگین تا فردا عکسش رو هم بزارم .

bijibuji
چهارشنبه 14 مرداد 1388, 21:47 عصر
من 6 سیستم دارم و یک سرور که رو همشون ویندوز Xp سرویس پک 2 نصب هست و الان سیستم ها رو به صورت زیر شبکه کردم :
سیستم اول ( سرور ) : ip = 192.168.0.1
سیستم دوم : ip = 192.168.0.2 و Defaut Gatway = 192.168.0.1
سیستم سوم : ip = 192.168.0.3 و Defaut Gatway = 192.168.0.1
الی آخر ...اگر روی همشون Windows XP نصب کردید، من جمله اونی که بهش می گین سرور پس دیگه اون سرور نیست پس نیازی نیست بذاریش سر راه. کاری که اون داری می کنه رو همون موردم ADSL تون بهتر انجام می ده. پس اون سیستم رو ( سرور) آزادش کن و مثل کلاینت های دیگه ازش استفاده مفیدتری بکن و یا بفروشش :بامزه:

حالا من ADSL رو هم روی این سیستم ها به اشتراک گزاشتم و به درستی هم کار میکنه یعنی ADSL روی سرور هست و سیستم های دیگه از طریق اون به اینترنت متصل میشن، حالا و وقتی رو هر کدوم از سیستم ها View WorkGroup Computer رو میزنم همه ی سیستم ها دیگه رو که تو شبکه هستن رو نشون میده ولی وقتی رو سیستم های به نمایش درامده 2 بار کلیک میکنم بعد از 1 دقیقه پیغام میده که شما اجازه ندارین به این سیستم وارد شین .

مشکل از کجاست ؟ باید دسترسی خاصی رو فعال کنم ؟

- روی کامپیوتری که دسترسی به اون با مشکل مواجه هست، با کاربر Administrator لاگین کنید.
- از کنترل پنل روی Administrative Tools دابل کلیک کنید و Local Security Policy رو باز کنید. (این قسمت با تایپ secpol.msc در خط فرمان نیز قابل دسترسی است)
از پنل سمت چپ به مسیر زیر برید:

Security Settings > Local Policies > User Rights Assignment

روی گزینه Access this computer from the network دابل کلیک کنید و چک کنید که everyone در لیست کربران باشه.

- همینطور چک کنید که آیا کاربر Guest روی سیستم ها فعاله یا نه و گزارش کنید.

الان به سیستم ها دسترسی ندارم تا از پیغام خطا عکس بگیرم ، اگه لازم هست بگین تا فردا عکسش رو هم بزارم.ممنونم که به جمع کاربران خوب انگشت شمار پیوستی. نبریک :لبخند: