ورود

View Full Version : نوار عنوان

علی بزازیان زاده
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 01:07 صبح
با سلام وخسته نباشید
من در قسمت فرمت فرم کلیه مراحل رامطابق نمونه ارسالی انجام دادم در قسمت event کد docmd.max رانیز تایپ کردم درقسمت استار تاپ نیز کلیه تیک ها را برداشتم ولی متاسفانه باوجود اینکه صفحه فرم من بزرگ شده ولی باز علامت مینیموم و ماکسیموم و علامت ضربدر و گزینه های file - edite(نوار منو) مشخص هستند و برطرف نشدند خواهشمند است فقط قسمتهایی که مربوط به این موارد هستند برای بنده توضیح دهید در ضمن از مشروحات ساعت و تاریخ شمسی کمال تشکر را دارم. ممنون:تشویق:

amir4_1363
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 07:43 صبح
سلام دوست گرامی در خاصیت های فرم باید یک سری تغییرات رو انجام بدی به شرح ذیل:
1- خاصیت control box همانطور که از اسمش پیداست "کنترل جعبه" ولی در اینجا منظور کنترل پنجره یک فرم است اگر در حالت no قرار بگیرد دکمه های minimaze ،maximize و close پنهان خواهد شد ودر اختیار کاربر نمی باشد
2- border style اگر این خاصیت در حالت none قرار بگیره فقط فرم را بدون قسمت نوار عنوان خواهید دید
3- navigation Buttons اگر این خاصیت در حالت no قرار بگیرد نوار کنترل رکورد که در پایین فرم فرم قرار دارد از دسترسی خارج می شود
4- واما گزینه shortcut menu که من فکر میکنم شما در واقع دنبال این گزینه می گشتید ، اگر این خاصیت در خاصیت در حالت no قرار بگیرد دیگر با راست کلیک کردن روی فرم هیچ گاه منویی باز نخواهد شد ودر واقع خاصیت راست کلیک فرم بسته خواهد شد

البته خاصیت های دیگر هم هست که من فقط بنا به درخواست شما این چندتا خاصیت را توضیح دادم در اخر یک نمونه هم گذاشتم

" ما نميتوانيم به کسي چيزي ياد دهيم فقط ميتوانيم به ديگران کمک کنيم تا خودش چيزي را ياد بگيرد " سقراط

Fatollah_ghazi
پنج شنبه 15 مرداد 1388, 13:38 عصر
با سلام فكر ميكنم منظور آقاي بزاز حذف Toolbar بالاي صفحه است مثل نمونه .آقاي بزاز ميخوان كه وقتي برنامه باز ميشه بجز سوئيچ برد برنامه خود برنامه اكسس باز نباشد.اگه ميشه راهنمايي بفرماييد تا ما هم استفاده كنيم.

alirezabahrami
جمعه 16 مرداد 1388, 10:17 صبح
با سلام وخسته نباشید
من در قسمت فرمت فرم کلیه مراحل رامطابق نمونه ارسالی انجام دادم در قسمت event کد docmd.max رانیز تایپ کردم درقسمت استار تاپ نیز کلیه تیک ها را برداشتم ولی متاسفانه باوجود اینکه صفحه فرم من بزرگ شده ولی باز علامت مینیموم و ماکسیموم و علامت ضربدر و گزینه های file - edite(نوار منو) مشخص هستند و برطرف نشدند خواهشمند است فقط قسمتهایی که مربوط به این موارد هستند برای بنده توضیح دهید در ضمن از مشروحات ساعت و تاریخ شمسی کمال تشکر را دارم. ممنون:تشویق:
با سلام خدمت آقای بزازیان زاده
نکته اول : چرا برای یک موضوع ، تاپیک های اضافه ایجاد می کنید . همین موضوع را در تاپیک زیر مطرح کرده بودید و بنده هم در آن تاپیک یک نمونه برایت آپلود کرده بودم . عنایت داشته باش که حسن استفاده از یک تاپیک برای مطرح کردن یک موضوع خاص این است که با توجه به سؤال و جواب ها و اظهار نظر های داده شده در پست های آن تاپیک ، نتیجه گیری و رسیدن به جواب نهائی برای دوستان زودتر و آسانتر صورت می گیرد .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=171477

نکته دوم :در نمونه ارائه شده در لینک فوق ، همانطور که عرض کرده ام اول کلید شیفت را بگیر و کلیک کن و از گزینه استارت آپ کلیه تیک ها را بردار و در مرحله بعد آیتم های زیر را از قسمت properties فرم ( بصورت زیر ) تغییر بده :

scrollbars = neither
record selectors= no
navigationbuttons=no
dividing lines=no
pop up= yes
border style= none
control box=no
min max buttons=none
close button=no

نکته سوم: به قسمت ماژول ها اعم از ماژول عمومی ( در خصوص تاریخ شمسی )و ماژول فرم عنایت داشته باش.

موفق باشید