View Full Version : آپلود سایت
بهلول شماره 2
جمعه 16 مرداد 1388, 16:34 عصر
سلام
از طریق file maneger در کنترل پنل سایتم یک فایل زیپ شده را آپلود کردم
سوالم این هست که آیا میتوانم این فایل را پاک کنم و حدودا 12 مگ فضا را را که فایل در آن آپلود شده بود آزاد کنم؟
بهلول شماره 2
جمعه 16 مرداد 1388, 17:20 عصر
آقا خواهشا یکی کمک کنه در ضمن میخواستم بگویم که بنده برای طراحی سایتم از جوملا استفاده میکنم در آموزش آن نوشته که اگر میخواهید جوملا را بر روی هاست خود نصب نمایید محتوای آن را استخراج کرده و بر روی سایت خود آپلود نمایید و بعد از آن یک پایگاه داده ایجاد کنید.
خوب بنده از قسمت فایل منیجر کنترل پنلم کل فایل جوملا را به صورت زیپ شده آپلود کردم (اگر ایراد داره بگویید چون اگر زیپ نمیکردم نمیشد)و بعد یک پایگاه داده ی مای اس کیو ال هم ایجاد کردم خوب بعد از آن در آموزش جوملا نوشته بود که برای آوردن محیط جوملا سایت خود در url تایپ کنید www.youradmin.com
که به محیط جوملا سایت خود میروید من این کار را هم کردم اما صفحه ای باز میشود که عنوان آن index of میباشد و لینکی به نام جوملا هم در آن میباشد وقتی بر روی ان کلیک میکنم فقط یک صفحه ی خالی باز میشود خوب حالا عیب کار از کجاست؟
اگر نامفهوم بود بفرمایید تا به صورت تصویری توضیح بدهم
narsic
یک شنبه 18 مرداد 1388, 01:31 صبح
با سلام
از برنامه cutte ftp و یا برنامه های مشابه برای آپلود اطلاعات به سرور استفاده کنید اطلاعات ftp را به برنامه بدهید و درخواست برقراری ارتباط را صادر کنید پس از برقراری ارتباط به پوشه www بروید و فایل های جوملا را بدونه فشرده سازی در آن آپلود کنید سپس طبق آموزش ادامه دهید .
موفق باشید
بهلول شماره 2
یک شنبه 18 مرداد 1388, 10:29 صبح
سلام
لطف کردین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.