ورود

View Full Version : مشکل خروج از برنامه در کامپوننت Menuex

unforgiven
جمعه 16 مرداد 1388, 17:16 عصر
سلام دوستان
من از کنترل MenuEx در پروژم استفاده کردم . همه چیز به خوبی کار می کنه فقط موقع خروج از برنامه , برنامه به حالت رایج بسته نمیشه و پنجره Send Report Error ظاهر میشه . اینو فهمیدم که اگه از منوی خروج, برنامه رو ببندم این مشکل پیش میاد . دلیلشم تو حافظه بودن کنترل هست . ولی اگر تو یه Command, عملیات خروج از برنامه رو اجرا کنیم مشکلی پیش نمیاد .
از دوستان کسی از این کنترل که در ( بخش بهترین کامپوننت های معرفی شده ) استفاده کرده . لطفا بگه چطوری تونسته این مشکل رو حل کنه . حسابی لنگ این یه قسمتش موندم .تو Helpهم چیزی ننوشته و جالبه که اگه تو Samples خودش هم تو یکی از منوها از End برای بستن برنامه استفاده کنی باز همین مشکل پیش میاد .

و یه سوال دیگه کسانی که از این کنترل استفاده کردن تا حالا باهاش مشکلی نداشتند ( پروژه هایی که فروختند) ؟ منظورم چه از نظر کد نویسی در برنامه و چه از نظر آنرجیستر شدنش و کمبود حافظه و ...

با سپاس

hasanain
جمعه 16 مرداد 1388, 19:19 عصر
از این کنترل استفاده کرده ام و برای حل آن مشکل به ناچار از این روش استفاده کردم که از برنامه های vbAccelerator برگرفتم.

Public Declare Function SetErrorMode Lib "kernel32" (ByVal wMode As Long) As Long

Private Sub MDIForm_Terminate()
SetErrorMode &H2
End Sub

Private Sub MDIForm_Unload(Cancel As Integer)
SetErrorMode &H2
End Sub

unforgiven
شنبه 17 مرداد 1388, 00:40 صبح
سلام
جناب hasanain
کد ارسالی شما نتونست مشکل رو حل کنه ! همچنان پنجره Send Report Error بعد از خروج از برنامه ظاهر میشه .لطفا خودتون یکبار تست کنید و بیشتر راهنمایی کنید . من خیلی بهش نیاز دارم .
به نظر شما مشکلی از جانب کرک بودنش نیست ؟ مشابه این مشکل زمانی پیش میاد که از کد InitCommonControls تو پروژه استفاده شده باشه

با تشکر

hossein033
شنبه 17 مرداد 1388, 06:04 صبح
با سلام خدمت دوست عزیز

من هم این مشکل برام پیش اومد که برای برطرف کردنش به جای استفاده از End از Unload Me استفاده کردم و مشکلم حل شد:قهقهه:

unforgiven
شنبه 17 مرداد 1388, 10:44 صبح
سلام
جناب hasanain
مشکل پیش آمده توسط کد شما حل شد . من کد شما رو استفاده کردم ولی الان که کد رو جوری دیگه استفاده کردم مشکل حل شد . بذار برات دعا کنم از نوع برنامه نویسی و پدربزرگی :
ایشالا هیچ وقت برنامه هات باگ پیدا نکنن .
ایشالا هر پروژه ای که دستت گرفتی با موفقیت به اتمام برسونی
ایشالا هر نرم افزاری که نوشتی خوب فروش بره
و...
بازم ممنونم

Tasiyan
شنبه 17 مرداد 1388, 11:14 صبح
مشکل پیش آمده توسط کد شما حل شد
من نتونستم از #2 (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=774834&postcount=2) استفاده کنم :متفکر:
میشه راه حل رو توضیح بدید؟

unforgiven
شنبه 17 مرداد 1388, 14:36 عصر
من دقيقا همون كدي رو كه آقاي حسنين ارسال كرده استفاده كردم و جواب گرفتم . منظورم نوع كد نويسي براي خروج از برنامه بود كه وقتي به صورت معمولي انجام دادم مشكل بر طرف شد .

Public Sub CloseAllForms()
Dim Form As Form
For Each Form In Forms
Unload Form
Set Form = Nothing
Next Form
End
End Sub