ورود

View Full Version : سوال: در مورد این نوع جدول (همراه با عکس)

chatroom
جمعه 16 مرداد 1388, 23:16 عصر
با سلام میخواستم ببینم که چطوری میتونم یک + کنار جداول اضافه کنم تا بتونم sub table درست کنم. مثل شکل زیر :

http://img98.com/images/4zprb57isveuxdq36s87.jpg

m1975b
جمعه 16 مرداد 1388, 23:31 عصر
دوست گرامی شما مشخص نکرده اید در کجا میخواهید استفاده کنید؟
بانک یا وب یا ویندوز؟
و اون تصویری که گذاشتید از ایجاد ارتباد در اکسس ایجاد شده.
در کل اگر منظور تان وب باشد با کامپوننت جاوا میتوانید اونو ایجاد نمایید.
موفق باشید

chatroom
یک شنبه 18 مرداد 1388, 00:44 صبح
سلام
این یه عکسه که از تو help اکسس گرفتم.
و واسه ارتباط بک برنامه تحت ویندوز با بانک میخوام.
فقط میخوام بدونم که چجوری با اکسس این نوع جدول ها رو ایجاد کنم.( مشکل من ایجاد این نوع جدول ها هستش که یادم رفته )

chatroom
یک شنبه 18 مرداد 1388, 17:09 عصر
کسی نمیدونه !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MOR_MS
یک شنبه 18 مرداد 1388, 21:33 عصر
با سلام
من زیاد منظور شما را متوجه نشدم ولی یک نمونه گذاشتم نمی دانم کمکی می کند یا نه

chatroom
سه شنبه 20 مرداد 1388, 00:22 صبح
ممنون
اما من میگم چطوری این نوع جداول رو درست کنم.نحوه درست کردن این نوع جداول که وقتی درست میکنی به صورت + نشون بده

dadsara
سه شنبه 20 مرداد 1388, 07:53 صبح
دوست عزیز بعد از طراحی جداول شما بسته به نوع طراحی در قسمت Relation یکسری ارتباط بین جداول برقرار می کنید بعد از ذخیره هنگامی که به ویوی جدول (جدول پدر) برگردید خودبخود ملاحظه می فرمائید که جدولتان مشابه نمونه اعلامی شده است .
البته اگر از جدول پدر چند ارتباط وجود داشته باشد برای اولین بار بعد از کلید + از شما نام جدول مورد نیاز را خواهد پرسید

hamid_193
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 09:27 صبح
دوست عزیز نیازی به این نیست که شما یه کاری بکنی که این شکلی بشه چون خودش به صورت خودکار اینجوری میشه
ببینید : اگه شما 2تا جدول درست کنید و یکی را به جدول دیگری از طریق reletionship ربط بدهید - حالا مهم نیست که یک به یک باشه یا یک به چند - وقتی این کار را میکیند جدول را باز که میکیند میبینید که کنار هر رکوردی یک علامت + گذاشته