ورود

View Full Version : Parameter Value چیست؟

elham366
یک شنبه 18 مرداد 1388, 13:12 عصر
سلام
من توی اکسس یه جدول دارم که یه فیلدش از نوع Date/Time هست ، یه کوئری براش ساختم که تمام فیلدهایی که یه تاریخ مشخصی دارند رو SELECT میکنه ، توی قسمت criteria ی مربوط به این فیلد شرط #2009/8/8 # رو نوشتم ولی یه نفر گفت که باید به جای علامت های #، @ بذاری،منم گذاشتم ... خودش به این شکل در میاد 2009/8/[8@] و موقعی که اجراش میکنم میگه Enter Parameter Value برای @8 ،من نمیدونم چی باید بنویسم که کار کنه؟ هر عددی می نویسم کار نمیکنه! این اصلاً یعنی چی؟

dadsara
یک شنبه 18 مرداد 1388, 13:26 عصر
سلام ، پیام ظاهر شده به این معنی است که مقدار اعلامی در قسمت شرط یک مقدار معتبر نیست و از شما مجددا تاریخ را درخواست می کند
کافی است شما تاریخ خود را بدون هیچ علامتی در قسمت شرط وارد کنید خود اکسس باقی کارها را انجام می دهد (اگر ممیزها را بصورت دستی وارد می کنید در قسمت شرط نیز باید وارد کنید ولی اگر ممیزها را بصورت Mask ذخیره می کنید لازم نیست آنرا تایپ کنید)

elham366
یک شنبه 18 مرداد 1388, 15:12 عصر
سلام ، پیام ظاهر شده به این معنی است که مقدار اعلامی در قسمت شرط یک مقدار معتبر نیست و از شما مجددا تاریخ را درخواست می کند
کافی است شما تاریخ خود را بدون هیچ علامتی در قسمت شرط وارد کنید خود اکسس باقی کارها را انجام می دهد (اگر ممیزها را بصورت دستی وارد می کنید در قسمت شرط نیز باید وارد کنید ولی اگر ممیزها را بصورت Mask ذخیره می کنید لازم نیست آنرا تایپ کنید)
با تشکر درست شد...
من یه جای توضیحاتتون رو متوجه نشدم! چه جوری میشه ممیزها رو به صورت ماسک ذخیره کرد،این ماسک اصلاً چی هست؟

dadsara
دوشنبه 19 مرداد 1388, 07:49 صبح
در هنگام طراحی جداول در قسمت خصوصیات فیلد می توانید برای فیلد ماسک تعریف کنید مثلا برای فیلد تاریخ در قسمت ماسک بنویسید 99/99/99 این به این معنی است که نیازی به ورود ممیزها نیست و . . .