ورود

View Full Version : آموزشی : استفاده از فیل Manifest بدون استفاده از فایل

Mohammad_programmer
سه شنبه 04 اسفند 1383, 17:57 عصر
سلام
شما در آموزش های قبل دیدید که چطوری میشه کنترلهای برنامه رو شبیه به کنترلهای XP کرد اما با اون روشی که دوستان گفته بودند باید ما در کنار فایل EXE یک فایل با فرمت .exe.manifest می گذاشتیم > اما من یه روشی رو به شما آموزش میدم که دیگه نیاز به فایل Manifest نیست یعنی فایل Manifest رو در فایل EXE جای دهیم :
ببینید شما برای این کار یعنی جای دادن فایل در برنامه تان باید یک برنامه داشته باشید که با آن این کار را انجام بدید که من در اینجا Resource Hacker رو مثال میزنم
شما پس از اینکه برنامه تان را از طریق ResHacker باز کردید از منوی برنامه گزینه Add a new recource ... رو انتخا میکنید و بعد این فایلی رو که من در پایین گذاشتم رو باز می کنید > سپس دکمه Add... رو میزنید و بعد برنامه رو Save میکنیم .
حالا اگر برنامه رو اجرا کنیم می بینیم که بدون استفاده از فایل Manifest کنترلها تغییر شکل به کنترلهای XP داده اند .

spidermanX
سه شنبه 04 اسفند 1383, 22:19 عصر
با اجازه ببخشید
اگه لطف کنید و فایل مورد نظر رو به فرمت rar تبدیل کنید(فشرده کنید) همین جا می تونید برای داونلود بذاریدش.
متشکر :sunglass:

حامد مصافی
سه شنبه 04 اسفند 1383, 23:37 عصر
سلام اینم فایلی که خواسته بودین

در ضمن محمد جان احتیاجی به ریسورس هکر نیست ! فقط کافیه از منوی Projet گزینه Add File.. رو انتخاب کنین و این فایل رو به پروژه اضافه کنین

R_BABAZADEH
شنبه 08 اسفند 1383, 08:50 صبح
اقا محمد مثل اینکه شما با Resource Hacker زیاد کار کرده اید
لطفا در صورت امکان یه تاپیک اموزشی قرار بده تا ما هم درست یاد بگیریم :موفق: