View Full Version : datagrid
ali-software
یک شنبه 18 مرداد 1388, 13:58 عصر
چه طور می تونم با datagrid کار کنم و به بانک اطلاعاتی ربطش بدم.
Sajad Zare
یک شنبه 18 مرداد 1388, 14:24 عصر
چه طور می تونم با datagrid کار کنم و به بانک اطلاعاتی ربطش بدم.
این مسئله چندین بار توضیح داده شده! ( داستان تاپیک های تکراری)
ولی من این رو براتون دوباره درج میکنم:
نحوه نمایش جداول DataBase در DataGrid در VB6
مرحله اول : ابتدا باید کامپوننت Adodc رو از تو قسمت Components از منوی Projects فعال کنی .
مراحل به صورت زیر است :
Projects Menu à Component à Controls Tab à Microsoft ADO Data Control 6.0
بعد از این کار کنترل Adodc به نوار ابزار اضافه میشه.
مرحله دوم : حالا کنترل Adodc رو به فرم اضافه می کنیم .
مرحله سوم : مثل مرحله اول بایـــــد کامپوننت DataGrid رو فـعال کنی با این تفاوت که این بار گزینه زیر رو ازقسمت کنترل انتخاب می کنی.
Projects Menu à Component à Controls Tab à Microsoft ADO DataGrid Control 6.0
مرحله چهارم : کنترل DataGrid رو به فرم اضافه می کنیم .
مرحله پنجم : رو کنترل Adodc که در ابـــــتدا اضافه کردی راست کلیک کن و گزینه آخر یعنــــی ADODC Properties رو انتخـــــاب کن تا پنجره Property Page باز بشه . حالا گزینه سوم یعنی Use Connection String رو انتخاب کن و پس از اون بر روی دکمه Build کلیک کن تا پنجره Data Link Properties ظاهــر شود .حالا گزینهMicrosoft Jet 3.51 OLE DB Provider رو انتخاب کن و بر روی دکمه Next کلیک کــن. حالا باید فایل دیتا بیس خودت رو (Access File ) با پسوند mdb آدرس دهی کنی.
برای این کــــــار کافــــی تا روی دکـــمه سه نقطه ... در سمت راست کـــادر Select or enter a database name: کلیک کنی .
بعد از این کار بر روی دکمه OK کلیک کن تا کارات به نتیجه برسه.
حالا روی تب Record Source در پنجره Property Page کلیک کن . تو این قسمت بــــاید جدول مربو ط به دیتا بیس رو که می خوای درون DataGrid نمایش بدی انتخاب کنی .
در قسمت Command Type گزینه adCmdTable رو انتخاب کن .
در قسمت Table or Stored Procedure Name نام جدول مورد نظر رو انتخاب کن و سپس روی دکمه ی OK کلیک کن
مرحله ششم : حالا کنترل DataGrid رو انتخاب کن و از طریق لیستProperties مشخصــــه ی DataSource انتخاب کــــن و نام کــــنترل Adodc1 قرار بــــده ( نام کنترل OLEDB در این مثال Adodc1 نام پیش فرض برنامه می باشد )
مرحله هفتم : فقط باید بر روی دکمه Start کلیک کنی تا برنامه اجرا بشه . باید اطلاعـات درون جدول DataBase رو درون DataGrid مشاهده کنی.
راســـتی اگه دوست داری DataGrid رو تنظیم کــنی بایـــــد روی اون رایت کــلیـک کنی و گرینه Properties رو انتخاب کنی ...
بقیه کارا با خودت !
راستی شد مثل این برنامه های آشپزی مگه نه...
امیدوارم مشکلت تو این مسئله حل بشه.
به امید دیدار...
سجاد زارع
mmssoft
یک شنبه 18 مرداد 1388, 15:12 عصر
این سوال بسیار ساده است یعنی شما با اضافه کردن یه DataGrid روی فرم خود DataSource اون رو برابر با ADODC کنید و در مشخصه ی Peroperties آن و از زبانه ی Columns می تونید برای نمایش دادن یک فیلد خاص استفاده کنید.
به طور مثال برای نمایش نام Caption آن را با نام مقدار دهی کنید و DataField آن رو با مشخه ی بانک اطلاعاتی مقدار دهی می کنیم ( DataField=Fname ).
موفق باشید. :لبخند:
ایلیا آخوندزاده
جمعه 24 مرداد 1393, 18:56 عصر
و در راست کلیلک ادیت رو بزن و با گزینه اینسرت هرچندتا فیلد میخوای اضافه کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.