ورود

View Full Version : خوندن تمام داده های combobox

hasti_62
دوشنبه 19 مرداد 1388, 08:51 صبح
سلام دوستان من دارم برنامه ای می نویسم که یه combobox داره که اطلاعاتش رو از table خونده میخوام که با اجرای برنامه ، برنامه بیاد تمام اطلاعات combobox رو یکبار بخونه یه کاری رو انجام بده و هر چند ثانیه این کارو تکرار کنه چطور میشه یکبار اطلاعات توی combo رو مرور کرد؟
ممنونم

mmssoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 08:57 صبح
سلام دوستان من دارم برنامه ای می نویسم که یه combobox داره که اطلاعاتش رو از table خونده میخوام که با اجرای برنامه ، برنامه بیاد تمام اطلاعات combobox رو یکبار بخونه یه کاری رو انجام بده و هر چند ثانیه این کارو تکرار کنه چطور میشه یکبار اطلاعات توی combo رو مرور کرد؟
ممنونم

اگه منظورتون Refresh کردن کمبو هست که باید بگم می تونید از کد زیر استفاده کنید. اگه می خواین هر چند ثانیه تکرار بشه کد زیر رو تو تایمر بذارید و Interval اون رو برحسب میلی ثانیه وارد کنید.

Data1.Refresh
یا

Adodc.Refresh

HjSoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 09:03 صبح
ببينيد پايه برنامه اينه ، البته چون توي NotePAd نوشتم اگر مشكلي داشت بگين تا اصلاح كنم .

for i = 0 to cmb.listcount
string = cmb.list(i)
'String is your combo data
next i

hasti_62
دوشنبه 19 مرداد 1388, 09:35 صبح
اگه منظورتون Refresh کردن کمبو هست که باید بگم می تونید از کد زیر استفاده کنید. اگه می خواین هر چند ثانیه تکرار بشه کد زیر رو تو تایمر بذارید و Interval اون رو برحسب میلی ثانیه وارد کنید.

Data1.Refresh
یا

Adodc.Refresh

نه دوست عزیز منظورم refresh کردن نبود من یه combo رو از یه table از database sql server پر کردم حالا می خوام دونه دونه داده های combo یا همون فیلد جدول رو بخونه و یه برنامه ای رو اجرا کنه timer رو گذاشتم الان فقط می خوام از اولین داده تا آخریش رو یکبار بخونه ممنون

HjSoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 11:19 صبح
كدي رو كه من قرار دادم رو تست كردين ؟

mmssoft
دوشنبه 19 مرداد 1388, 12:46 عصر
ببينيد پايه برنامه اينه ، البته چون توي NotePAd نوشتم اگر مشكلي داشت بگين تا اصلاح كنم .

for i = 0 to cmb.listcount
string = cmb.list(i)
'String is your combo data
next i

دوست عزیز کد شما مشکل داره. تو خط دوم Error میده : Syntax Error.

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 19 مرداد 1388, 16:17 عصر
دوست عزیز کد شما مشکل داره. تو خط دوم Error میده : Syntax Error.
خب String يك كلمه كليدي هست و نمي تونه به عنوان نام متغير استفاده بشه. اين كه ديگه معلومه و نيازي به مطرح كردن نيست، نام رو عوض كنيد