PDA

View Full Version : گفتگو: بهترین شکل راه اندازی شبکه با مشخصات زیر

یاسر مددیان
دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:02 عصر
سلام
ميخوايم در شهرداري شهر يک شبکه محلي راه اندازي کنيم. اين شهرداري 5 ساختمان کنار هم داره که حداکثر فاصله اين ساختمون ها از هم حداکثر 50 متره.
هر ساختمان هم داراي چند اتاق که بخش هاي مختلف شهردارين. سيستم هاي تحت ويندوز زيادي از جمله اتوماسيون اداري ، اتوماسيون مالي ، شهرسازي ، نوسازي و ... نصب و در حال کار هستند. همچنين سيستم ويدئو کنفرانس هم قراره بعداً نصب شه.
بهترين شکل راه اندازي يک شبکه با مشخصات زير چيه؟

1.سرعت تبادل اطلاعات بالا
2.پهناي باند خوب با توجه به سيستم هاييئ که قراره توشبکه کار کنند.
3.قطعي نداشته باشیم

هزينه راه اندازي مهم نيست. بهترين سخت افزارهايي که ميشه بکار گرفت چيه؟

hghyami
دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:13 عصر
سلام
ميخوايم در شهرداري شهر يک شبکه محلي راه اندازي کنيم. اين شهرداري 5 ساختمان کنار هم داره که حداکثر فاصله اين ساختمون ها از هم حداکثر 50 متره.
هر ساختمان هم داراي چند اتاق که بخش هاي مختلف شهردارين. سيستم هاي تحت ويندوز زيادي از جمله اتوماسيون اداري ، اتوماسيون مالي ، شهرسازي ، نوسازي و ... نصب و در حال کار هستند. همچنين سيستم ويدئو کنفرانس هم قراره بعداً نصب شه.
بهترين شکل راه اندازي يک شبکه با مشخصات زير چيه؟

1.سرعت تبادل اطلاعات بالا
2.پهناي باند خوب با توجه به سيستم هاييئ که قراره توشبکه کار کنند.
3.قطعي نداشته باشیم

هزينه راه اندازي مهم نيست. بهترين سخت افزارهايي که ميشه بکار گرفت چيه؟

اينجا توضيح اش بود. اينكه ميگى ۵۰ متر max بين هر ساخته مون فاصله . آيا امكان كشيدن cable هست يانه. چون اگر بشه ميتونى تو هر ساخته مون switch 1gb يا اگر خواستى 10gb بذارى كه كمپانى SMC داره اين switch ها رو ميده و cisco. رو سرور ها هم شما بايد كرد 10gb بذارى كه بتونه اين كار رو بكنه ولى hazinesh سنگين ميشه. اگر نه ميتونى switch cisco بذارى و trunk پورت setup كنى بين هر switch و ساخته مون كه بهت راحت مين 2gb uplink بين هر switch ميده.

یاسر مددیان
دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:31 عصر
تا اونجا که میشه می خوام بین ساختمون ها کابل نباشه که شلوغ بازی نشه. با وایرلس میشه همچین پهنای باندی داشت؟
سوئیچ های 10GB قیمتشون چه حدوده؟

hghyami
دوشنبه 19 مرداد 1388, 14:02 عصر
اين عكس كه گذشتم توضيح خاصى نداره فقط چيزى كه من از setup شما فكر كردم. در اين عكس كارى كه من در نظر دارم اين هست كه ساختمان شماره ۱ تمامى core switch ها رو نگهدارى ميكنه كه هر switch 10gb خواهد بود. براى اينكه ضريب كار بالا تر باشه و شما network downtime نداشته باشيد كارى كه ميشه كرد اين هست كه switch ها رو stack كنيد. يعنى مثلا ۲ تا 10gb switch به هم stack بشن و بشن ۱ logical switch. از هر switch ۱ لينك 10gb مياد بيرون و trunk ميشه و با هم bond هستن كه اين به شما 20gb خروجى ميده. اين ۲ لينك ميره به ساخته مون ۲. و به همين صورت اين كار از ساخته مون شماره ۱ تكرار ميشه به ساخته مون شماره ۳ و ۴. با اين كار شما براى هر ساخته مون از ساخته مون مركزى لينك 20gb خواهيد داشت و در عين حال اگر تحت هر شرايط چه switch مشكل پيدا كنه چه لينك ساخته مون ها linkeshoon نخواهد خواب. در هر ساخته مون شما در نظر داشته باشيد كه بايد دوباره يك stack داشته باشيد كه هر لينك به ۱ switch connect باشه.

یاسر مددیان
سه شنبه 20 مرداد 1388, 08:54 صبح
قابلیت stack مربوط به سوئیچ میشه یعنی سوئیچ های مربوطه باید قابلیت Stack شدن داشته باشن دیگه ؟
حدود قیمت این نوع سوئیچ ها چنده؟ یه سوال دیگه کارت شبکه ای که بتونه 10 تا 20 گیگابیت رو ساپورت کنه هست؟ اگه هست من حدود قیمتها رو از کجا میتونم بگیرم.

اگه بتونید یه کم بیشتر توضیح بدین یا یه منبع معرفی کنید که من اطلاعات جامع بگیرم ممنون میشم.

hghyami
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 00:19 صبح
switch ها از ۶۵۰۰ پوند شروع ميشه. بستگى داره چند پورت بخواى. Card ها هم از 650 پوند ولى بستگى داره كه چه مارك بخواى و گيره. البته توجه داشته باش فكر نكنم سرور هات نيازى به كرد 10gb داشته باشه. مگر اينكه بخواى virtual Server insall كنى و از SAN استفاده كنى.