PDA

View Full Version : سوال: وصل شدن به MySql از طریق کلاینت

hdv212
دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:39 عصر
با سلام
من میخوام از برنامه ای که روی کلاینت نصب هست به دیتابیس یک سایت که روی هاست هست وصل بشیم (دیتابیسش MySql هست)
خطایی که میده اینه :
Unable to connect to any of the specified MySQL hosts

احتمالا این خطا مربوط به فعال نبودن امکان اتصال از راه دور(Remote Connection) باشه. کسی از دوستان تجربه این خطا و مشکل رو داشته ؟
ممنون

p_ooya
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:47 عصر
هاست های رایگان معمولاً remote mysql ندارن. اگه تو c-panel ریموت رو دارید، به جای ip خواسته شده % قرار بدید و امتحان کنید.

hdv212
سه شنبه 20 مرداد 1388, 01:54 صبح
هاست های رایگان معمولاً remote mysql ندارن. اگه تو c-panel ریموت رو دارید، به جای ip خواسته شده % قرار بدید و امتحان کنید.

با سلام و ممنون
این کار رو کردیم، ولی با اینحال هنوز خطای مورد نظر پابرجاست، راهی هم نداره مطمئن بشیم آیا این امکان فعال هست یا نه ؟

p_ooya
سه شنبه 20 مرداد 1388, 08:50 صبح
سلام.

راهی هم نداره مطمئن بشیم آیا این امکان فعال هست یا نه ؟ چرا. اگه توی c-panel در بخش database ریموت رو دارید یعنی اینکه هاستتون اجازه این کار رو داده :
35113
ممکنه شما یا هاست شما از پورت دیگه ای غیر از 3306 استفاده کرده باشید؟ و یه سوال مهم : شما از چه کانکتوری برای اتصال به بانکتون استفاده می کنید؟

hdv212
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:15 صبح
1. ما از طریق دات نت میخواهیم به MySql وصل بشیم.
2. از این کانکتور استفاده میکنیم : MySQL Connector/Net (MySqlConnection) (http://dev.mysql.com/downloads/connector/net/6.0.html)
3. روی شبکه داخلی تست کردیم و جواب گرفتیم.

shamsoft
سه شنبه 20 مرداد 1388, 21:53 عصر
من قبلا این کار رو کردم و توی Remote Mysql مقدار * گذاشتم. فقط همین کاراکتر. اینجوری هر IP می تونه کانکت بشه.

hdv212
سه شنبه 20 مرداد 1388, 23:18 عصر
من قبلا این کار رو کردم و توی Remote Mysql مقدار * گذاشتم. فقط همین کاراکتر. اینجوری هر IP می تونه کانکت بشه.
من هم تست کردم ولی به من خطا داد!

p_ooya
سه شنبه 20 مرداد 1388, 23:56 عصر
میشه connection string رو هم بزارید؟

siavash.f
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 21:10 عصر
با سلام
من میخوام از برنامه ای که روی کلاینت نصب هست به دیتابیس یک سایت که روی هاست هست وصل بشیم (دیتابیسش MySql هست)
خطایی که میده اینه :
Unable to connect to any of the specified MySQL hosts

احتمالا این خطا مربوط به فعال نبودن امکان اتصال از راه دور(Remote Connection) باشه. کسی از دوستان تجربه این خطا و مشکل رو داشته ؟
ممنون

من هم شبیه همین مشکل رو دارم ولی من با Visual Basic 6.0 کار می کنم و کانکتور هم اینه : MySQL Connector/ODBC 3.51
رو Localhost جواب میده ولی وقتی می خوام از روی سایت بخونم این ارور رو میده:

... Can't connect to MySQL Server On (نقطه چین نام سایت هستش)

کانکشن استرینگ هم اینه:

Cn.ConnectionString = "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};Server=" + ipAddress + ";Database=" + dbName + ";UID=" + userName + ";PWD=" + PassWord + ";Trusted_Connection=False;"

siavash.f
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 21:14 عصر
ممکنه شما یا هاست شما از پورت دیگه ای غیر از 3306 استفاده کرده باشید؟
یک سوال : مگه به پورتش هم ربط داره؟
چون شماره ی پورت دسترسی به CPanel من فرق می کنه.

zoghal
جمعه 23 مرداد 1388, 12:18 عصر
دوست عزیز خیلی از سرور ها این مورد رو می بندند.
باید درخواست بدید تا remote mysql رو به اکانت شما دسترسی بدن تا بتونید استفاده کنید

hdv212
شنبه 24 مرداد 1388, 00:32 صبح
دوست عزیز خیلی از سرور ها این مورد رو می بندند.
باید درخواست بدید تا remote mysql رو به اکانت شما دسترسی بدن تا بتونید استفاده کنید

بله، البته برای ما فعال بود نمیدونم چرا نمیتونست وصل بشه، به هر حال هاست رو عوض کردیم و جواب گرفتیم. همون ریموت کانکشن رو که % بذاریم، جواب میده.