ورود

View Full Version : ساختن یک کوئری برای محاسبه میانگین چندین فیلد

barname_m708
دوشنبه 19 مرداد 1388, 14:08 عصر
با سلام خدمت دوستان محترم

در نمونه ای که قرار دادم میخوام یک کوئری بسازم که در آن میانگین چندین فیلد محاسبه بشه.لطفاً منو در این مورد کمک کنید و نمونه ای که قرار دادم رو اصلاح فرمایید.

barname_m708
سه شنبه 20 مرداد 1388, 07:09 صبح
با سلام خدمت دوستان محترم

در نمونه ای که قرار دادم میخوام یک کوئری بسازم که در آن میانگین چندین فیلد محاسبه بشه.لطفاً منو در این مورد کمک کنید و نمونه ای که قرار دادم رو اصلاح فرمایید.

تو رو خدا یکی مشکل منو حل کنه.

dadsara
سه شنبه 20 مرداد 1388, 07:30 صبح
سلام
من نمونه جنابعالی را دیدم باتوجه به ساختار جدولتان نوع میانگین گیری درست بود ، اگر قصد دارید حالت خاص دیگری باشد لطفا با ذکر یک مثال در نمونه خود آنرا اعلام کنید

barname_m708
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:56 صبح
سلام
من نمونه جنابعالی را دیدم باتوجه به ساختار جدولتان نوع میانگین گیری درست بود ، اگر قصد دارید حالت خاص دیگری باشد لطفا با ذکر یک مثال در نمونه خود آنرا اعلام کنید

جناب dadsara با سلام

من در نمونه ای که قرار دادم میخوام میانگین هر فیلد به طور جداگانه در Report ی که تهیه کردم نمایش داده بشه.یعنی اگر برای مثال اگر برای 10 نفر که درجه شان سرگرد است میانکین هر فیلد به طور جداگانه محاسبه بشه و در گزارش نمایش داده بشه.
برای مثال اگر در فیلد صداقت در قول و عمل مقادیر 5 ،5.5 ، 4 ، 3 وارد شده باشد در قسمت گزارش در جلوی فیلد مذکور باید عدد 8.75 قرار بگیرد .(به همین صورت بقیه فیلد ها)

dadsara
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:19 صبح
در نمونه مثال اعلامی جمع اعداد 23 ،میانگین 4.4 می شود من نمی دانم شما چطور عدد 8.75 درآوردید

barname_m708
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:28 صبح
در نمونه مثال اعلامی جمع اعداد 23 ،میانگین 4.4 می شود من نمی دانم شما چطور عدد 8.75 درآوردید

با عرض سلام و تشکر
جناب دادسرا مشکل اول حل شد.اما همانطور که در نمونه ای که قرار دادم ملاحظه می فرمایید وقتی سیستم میانگین هر فیلد رو محاسبه میکنه عددی که نشون میده تا 10 رقم اعشار است در صورتی که من میخوام اعداد رو تا دو رقم اعشار محاسبه کنه.لطفا مشکل منو حل کنید

dadsara
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 12:08 عصر
مطابق نمونه عمل کنید

barname_m708
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 12:55 عصر
مطابق نمونه عمل کنید

با عرض سلام و تشکر فراوان از شما

من میخوام در Report ی که طراحی کردم مقدار جمع کل (که شامل فیلدهایی است که در صفحه گزارش قرار دادم )محاسبه بشه.ولی متاسفانه مقدار جمع کل درست محاسبه نمیشه.لطفا این مشکل رو حل کنید.

dadsara
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 14:46 عصر
دوست عزیز شما نمی تواید میانگین ها را فقط با هم جمع کنید
باید میانگین میانگینها را بگیرید و یا اینکه جمع آنها را مجددا تقسیم بر تعداد کنید
شما 23 فیلد میانگین دارید درصوریتکه تنها 20تای آنها را در ریپورت گذاشته اید ، علی ایحال نمونه اصلاح شده فایل جنابعالی تقدیم می گردد