View Full Version : سوال: usp
minajasmi
دوشنبه 19 مرداد 1388, 16:05 عصر
سلام همگی خسته نباشید می خوام تفاوت پورت uspو ethernet در مودم ها رو بدونم ممنون
online_mansoor2007
دوشنبه 19 مرداد 1388, 16:10 عصر
سلام همگی خسته نباشید می خوام تفاوت پورت uspو ethernet در مودم ها رو بدونم ممنون
به مهندس چه عجب !! من دارم میرم شمال ، حلال کن . این آخرین پست من هست که انگار قسمت بود مخاطبش شما باشین ، البته تا وقتی بر می گردم :چشمک:
میشه بیشتر توشیح بدی ؟؟؟ USP نشنیدم تا حالا . USB شندم فقط ! چه مودمی ؟؟؟
hghyami
دوشنبه 19 مرداد 1388, 16:13 عصر
به مهندس چه عجب !! من دارم میرم شمال ، حلال کن . این آخرین پست من هست که انگار قسمت بود مخاطبش شما باشین :چشمک:
فكر ميكنم manzooredsh USB بوده
bijibuji
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:25 عصر
در کاربرد فرقی ندارن. شما می تونید از هر دو شون استفاده کنید. ولی پورت USB نیاز به نصب درایور مربوط به خودش داره، چون در این مورد روی مودم، کنترلر یک کارت شبکه شبیه سازی می شه.
minajasmi
سه شنبه 20 مرداد 1388, 10:58 صبح
به مهندس چه عجب !! من دارم میرم شمال ، حلال کن . این آخرین پست من هست که انگار قسمت بود مخاطبش شما باشین ، البته تا وقتی بر می گردم :چشمک:
سلام خوش بگذره
آره منظورم همون usb بود اینطور که من فهمیدم و سرچ کزدم usb به کامیوتر مشترک وصل می شه اما اترنت به سرور یا سوییچ برای توزیع پهنای باند وصل می شه .اما درست متوجه نشدم.اگه به شیوه خودتون واضح تر بگید ممنون می شم
elahe80
سه شنبه 20 مرداد 1388, 23:24 عصر
.
با اجازه اساتید
باید خدمت شما دوست گرامی عرض کنم که:
1- سرعت پورت Ethernet از پورت USB بیشتر است (به این دلیل که USB از دولینک (2WIRE) برای ارسال و دریافت استفاده می کنه و Ethernet که برای امر ارسال و دریافت حداقل از چهار لینک (4Wire)استفاده میکنه)
2- همانطور که دوستان عرض کردن USB نیاز به نصب درایور دارد ولی Ethernet نه
3- از پورت Ethernet می توان در فواصل زیاد استفاده کرد ولی USB نه
4- در محیطهای نویز پذیر پورت Ethernet و ادوات اتصال آن دارای Shield می باشند ولی USB نه
5- با کمی دقت در تجهیزات شبکه متوجه می شوید که عمده این ادوات را بر پایه پورت Ethernet و RJ45 می سازند و این بهترین گواه بر برتری پورت Ethernet بر USB می باشد .
موفق باشید .... .:بوس:
.
keivan mousavi
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 01:00 صبح
باید عرض کنم که elahe80 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=99581) تمامی مسائل مربوط رو گفت و جاییی دیگه برای بحث نگذاشت
معلومه درسیو که خونده بلد شده :تشویق:
ولی بحثی که مطرح هست و کسی به اون توجه نکرد اینه که شما میتوانی با دستگاه ریپیتر که باعث تقویت سیگنالها میشود از پورت USP و ETHERNET و سری کابلهای UTP و STP برای انتقال داده ها در فاصله های دورتر استفاده کنی
البته مسولیت امنیت شبکه و انتقال داده ها همه پای خودت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.