ورود

View Full Version : سوال: جلوگیری از refresh

karim orooji
دوشنبه 19 مرداد 1388, 17:36 عصر
با سلام

چکار کنم فرمم رفرش نشه ( در فرمم از master page هم استفاده کردم )

Parham.D
دوشنبه 19 مرداد 1388, 18:10 عصر
یکم بیشتر توضیح بده!! مثلا میتونی از Page.IsPostBack استفاده کنی.

karim orooji
دوشنبه 19 مرداد 1388, 18:38 عصر
دوست عزیز

من هیچ تجربه ای در این باره ندارم ممنون میشم با یه مثال توضیح بدی

mtaboy
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:05 عصر
شما بگو مشکلت با رفرش شدن چیه تا بفهمیم داستان از چه قراره

karim orooji
دوشنبه 19 مرداد 1388, 19:19 عصر
دوست عزیز مثلا من داخل برنامه از upload (برای عکس) و کامپوننت تاریخ استفاده کردم هر وقت تاریخ یا یک عکس از تو هارد (حافظه سیستم) انتخاب میکنم صفحه یکبار رفرش میشه میخوام این رفرش انجام نشه

بهنام بهمنی
سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:04 صبح
راجع به AJAX در سایت جستجو کن

Parham.D
سه شنبه 20 مرداد 1388, 13:09 عصر
(به نظر من توضیح کامل و دقیق مشکل میتونه به رسیدن پاسخ کامل و دقیق کمک زیادی داشته باشه)!!

برای کنترل تقویم بهتر هست که آن را در یک UpadePanel قرار بدهید. و البته به همراه یک تگ Script. به کد زیر توجه بفرمایید.

<div>
<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />

<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<ContentTemplate>
<asp:Calendar ID="Calendar1" runat="server" ></asp:Calendar>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>
</div>

یک عکس انتخاب میکنم یعنی چی؟ یعنی اینکه عکس بلافاصله upload میشه و یا اینکه مثلا فقط آدرس فایل در یک TextBox قرار میگیره برای upload شدن. (برای همین هست که میگم توضیح کامل و دقیق)

karim orooji
شنبه 07 شهریور 1388, 01:39 صبح
سلام دوست عزیز
من از کد این برنامه در برنامه ام استفاده کردم و تگ SCRIPTO به این صورت قرار دادم

<div>

<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />
<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<ContentTemplate>
<asp:dropdownlist ID="ddlostan" runat="server" Width="220px" ></asp:dropdownlist>
<asp:dropdownlist ID="ddlshahrestan" runat="server" Width="220px" ></asp:dropdownlist>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>

</div>

حالا برنامه اجرا میشه و تنها مشکلی که داره اینکه لینک بین 2تا dropdown ها از بین رفنه
چیکارش کنم برنامه رو هم میزارم ببینی

Parham.D
یک شنبه 08 شهریور 1388, 23:27 عصر
کریم جان، برنامه شما یک مشکل منطقی داره! از یک طرف شما این DropDown هارا Run at Server کردی و از طرف دیگه AutoPostBack آنها را False کردی. چرا؟؟؟ خب معلومه که ارتباطی ندارند. دادهای شما در سرور قرار داره، برنامه تا زمانی که درخواستی به سرور نده چطور میتونه لیست شهرستان ها را پر کنه؟ وقتی شما نام یک استان را انتخاب میکنی، موضوع انتخاب را به سرور میفرستی و برنامه شما در سرور عکس العمل نشان میده. در حالی که کنترل های شما هیچ درخواستی را ارسال نمیکنند. بدلیل false بودن AutoPostBack. شاید شما نیاز داری برنامه نویسی سمت کلاینت انجام بدی. . . .

موفق باشی . . . .

hamid1988
دوشنبه 09 شهریور 1388, 12:48 عصر
براش UpdatePanel گذاشتم، دیگه رفرش نمیشه!