PDA

View Full Version : استفاده از کامپیوتر شخصی بعنوان وب سرور

araelectronic@ymail.com
سه شنبه 20 مرداد 1388, 00:32 صبح
با سلام
من یک کامپیوتر دارم که از طریق adsl به اینترنت وصل هست و یک ip stqtic تهیه کردم . حالا میخام بدونم امکانش هست وب سایتی را که طراحی کردم رو این کامپیوتر قرار بدم و از طریق اینترنت بتونم بهش دسترسی داشته باشم؟ اگه هست لطفا روش کار رو توضیح بدید

با تشکر

daffy_duck376
جمعه 23 مرداد 1388, 10:16 صبح
شما باید یک دومین ثبت کنید و ip سیستم خودتونو بهش بدید . امیدوارم خط اینترنت وصل شده سرعت کافی داشته باشه مگر نه با دو تا بازدید کننده هم زمان سایت شما Down خواهد شد . سعی کنید هیچ چیزی برای دانلود روی آن قرار ندید چون با سرعتی که در خطوط اینترنت سراغ دارم در این صورت اگر کسی دانلود کنه نفر بعدی حتی نمی تونه یه صفحه باز کنه !!!!!!

narsic
سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:25 عصر
با سلام
یک لوکال ساز مانند IIS ویا Wamp Server که اولی برای صفحات ASP و دومی برای صفحات PHP مورد استفاده قرار میگیرند بر روی سیستمتان نصب کنید سپس برروی آیکن Wamp Server در کنار ساعت سیستم کلیک کنید و گزینه Put Online را کلیک کنید حال سیستم شما یک وب سرور است و میتوانید از هر جای دنیا با وارد کردن IP سیستم در مرورگر به صفحاتتان دسترسی پیدا کنید .
موفق باشید

yasgig
جمعه 06 شهریور 1388, 21:19 عصر
فکر نکنم به همین سادگی باشه.استفاده از کامپیوتر شخصی به عنوان سرور مستلزم اینه که شما اصلا قطعی برق نداشته باشید.که حتما خواهید داشت.در ضمن اینو بگم که سرجی بین مدیر کل گوگل نیز ابتدا از سرور خانگی استفاده میکرد!چون گوگل یه پروژه دانشگاهی بود و سرور اونا توی خوابگاه دانشگاه بود.
موفق باشید!

Mohandes2009
شنبه 13 شهریور 1389, 22:52 عصر
من متوجه نشدم از حرفاتون میشه توضیح بدین بیشتر؟:ناراحت:

yasgig
یک شنبه 14 شهریور 1389, 04:23 صبح
من متوجه نشدم از حرفاتون میشه توضیح بدین بیشتر؟:ناراحت:

چه چیزی رو متوجه نشدین؟

Mohandes2009
یک شنبه 14 شهریور 1389, 05:02 صبح
چه چیزی رو متوجه نشدین؟

من از اینا که گفتین سر در نمیارم واضح تر میگین؟:خجالت::لبخند: