View Full Version : تعامل با کاربر در فست ریپورت
matinebi
سه شنبه 20 مرداد 1388, 14:45 عصر
چطور در فست ریپورت میشه با کاربر تعامل کرد یعنی به کاربر این امکان رو بدیم که هر ستونی که خواست در گزارش قرار گیرد
البته یکی از دوستان راهنمایی کردند که دیالوگ های خود فست رو مطالعه کنم ولی من چیزی در demo های فست پیدا نکردم
لطفا نمونه ای قرار دهید
با تشکر
Hsimple11
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 01:21 صبح
در همین بخش گزارش گیری یه آموزش مقدماتی از آقای احدی هست. شروع کار با دیالوگ ها رو گفتند. یه PDF آموزش انگلیسی کامل Fast هم هست که توی همین سایت فکر کنم بود. Free هست، میتونید از اینترنت بگیریدش.
matinebi
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 12:48 عصر
گزارش آقای احدی در حد خیلی مقدماتی است و اون فایل pdf هم مال fastrepot 3 میباشد
هیچ نمونه آماده دیگه ای که مفصل تر توضیح داده باشه موجود نیست(لااقل در این حد که تعدادی چک باکس به تعداد فیلدهایی که میخواد در گزارش نمایش داده شود در برنامه باشه و کاربر اون هایی رو که تیک زد در گزارش اعمال شود)
با تشکر
Hsimple11
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 01:11 صبح
راستش من خودم با نسخه 4.3 فست کار میکنم و تفاوت آنچنانی بین مطلب آموزشی ایشون با این نسخه ندیدم. حداقل Concept اولیه رو بهت میده. سوالت رو واضحتر بگو. قراره کاربر ستونهای قابل نمایش رو انتخاب کنه؟ این رو با Visible کردن اون ستونها که میتونید در همون دیالوگ انجام بدید.
matinebi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 02:47 صبح
با تشکر از شما دوست عزیز
خوب من با false کردن visible ستون اون ستون رو حذف کردم حالا چکار کنم که گزارش شکل زیبایی داشته باشه یعنی مثلا اگه کاربر ستونی از وسط گزارش رو حذف کرد(تیک چک باکس اون ستون رو برداشت)وسط گزارش خالی نباشه
آیا میشه ستون های دیگه رو از هم دور کرد تا جای خالی اون ستونی که حذف شده رو پر کنن
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.