ورود

View Full Version : ارتباط بین جداول

pelina
سه شنبه 20 مرداد 1388, 20:36 عصر
با سلام
من دارم پروژه داروخانه می نویسم و از پایگاه داده sql server2000 دارم استفاده می کنم و برنامه دلفی.
یک مشکلی دارم در ایجاد کردن ارتباط بین جداول که از همه مهم تر جدول انبار و دارو هستش که هر دو کلید اصلیشون کد دارو هستش.میدونم که یک ارتباط یک به چند هستش ولی هر کاری می کنم این ارتبا برقرار نمی شه و خطا میگیره و خطاشم اینه:
'tbl_anbar' table saved successfully
'tbl_daro' table
- Unable to create relationship 'FK_tbl_daro_tbl_anbar'.
ODBC error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]ALTER TABLE statement conflicted with COLUMN FOREIGN KEY constraint 'FK_tbl_daro_tbl_anbar'. The conflict occurred in database 'darokhaneh', table 'tbl_anbar', column 'id_daro'.
لطفا منو راهنمایی کنید

بهنام بهمنی
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:36 صبح
احتمالا به علت داده هاي موجود در دو جدول است, مثلا در جدول detail شما ردیفهايي دارید که در جدول master وجد ندارد

farhaneh
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 00:30 صبح
با سلام
من دارم پروژه داروخانه می نویسم و از پایگاه داده sql server2000 دارم استفاده می کنم و برنامه دلفی.
یک مشکلی دارم در ایجاد کردن ارتباط بین جداول که از همه مهم تر جدول انبار و دارو هستش که هر دو کلید اصلیشون کد دارو هستش.میدونم که یک ارتباط یک به چند هستش ولی هر کاری می کنم این ارتبا برقرار نمی شه و خطا میگیره و خطاشم اینه:
'tbl_anbar' table saved successfully
'tbl_daro' table
- Unable to create relationship 'FK_tbl_daro_tbl_anbar'.
ODBC error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]ALTER TABLE statement conflicted with COLUMN FOREIGN KEY constraint 'FK_tbl_daro_tbl_anbar'. The conflict occurred in database 'darokhaneh', table 'tbl_anbar', column 'id_daro'.
لطفا منو راهنمایی کنید
این امکان هم وجود داره که مشکل از کلید خارجی باشه.