View Full Version : سوال: آدرس فایل یا اسم سرور؟
_abiriamir
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 10:48 صبح
سلام
ببخشید من برای استفاده از دیتابیسم اسم سرور رو وارد میکنم و بعد دیتابیسمو انتخاب میکنم
در این مورد مشکل داشتم که اینجا پرسیدم ولی گویا دوستان کم لطفی کردن و جواب ندادن.
حالا سوال من اینه که بهتر نیست از آدرس فایل استفاده کنیم؟
اگه خوبه بازم لازمه که اس کیو ال سرور رو کامپیوتر دیگه نصب باشه؟
چون در اون صورت دیگه لازم نیست فایل رو Attach کنیم.
نه؟
:متفکر::متفکر::متفکر::متفکر:: تفکر::متفکر:
بهنام بهمنی
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:35 صبح
آيا شما ميتوانيد بدون نصب officeمستقيما به فايلهاي نوشته شده با word ویا Excel وصل شويد و آنها را مطالعه کنيد؟در اينجا هم شما نياز به DBE ويا Database Engin داريد که در واقع Driver فايلهاي شما است, به فايل شما وصل شده, و اطلاعات را در آن اضافه,اصلاح و يا بازآوري مي کند
_abiriamir
جمعه 23 مرداد 1388, 16:41 عصر
خب بالاخره من نفهمیدم آدرس فایل بدم بهتره یا اسم سرور و انتخاب دیتابیس و چرا.
اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم
بهنام بهمنی
شنبه 24 مرداد 1388, 15:48 عصر
شما يک راه حل بيشتر ندارد , نام سرور و نام پايگاه داده ها - راه دومي که گفتيد اصلا عملي نيست
_abiriamir
شنبه 24 مرداد 1388, 15:50 عصر
چرا عملی نیست؟
Alireza Orumand
شنبه 24 مرداد 1388, 16:14 عصر
ُسلام
چرا عملی نیست؟
دوست من این که چرا عملی نیست بر میگرده به تاریخچه ایجاد DBMS ها یا همون Database management systems. اصولا این سیستم ها راه اندازی شدن تا دیگه کاربر نتونه مستقیم با داده ها و فایلهای پایگاه داده کار کنه.
بعدش هم شما اگر دقت کنید، برای خوندن اطلاعاتی که داخل پایگاه داده ذخیره میکنید، مجبور هستید از اس کیو ال سرور استفاده کنید چون اون میتونه ساختار فایل های خودش رو پردازش کنه، و شما هم به کمک دستورات sql میتونید به sql server بگید که چه داده هایی را برای شما بخونه یا ثبت کنه.
برای روشی که شما میگید، باید یه Database engin خودتون بنویسید. مثلا باید بدونید که فایلهای Sql server چه ساختاری دارن و رکورد ها و فیلدها به چه شکلی داخل اون ذخیره میشن. حالا بیاید و سیستم پردازش اون فایل رو بنویسید و بعد بیاید سیستمی ایجاد کنید که دستورات sql رو بتونه پردازش کنه و ...
خلاصه اینکه این کار درسته که شدنی هست، ولی خوب باید اندازه کل زمانی که مایکروسافت برای نوشتن Sql server گذاشته، شما هم زمان بذارید.
موفق باشید.
_abiriamir
شنبه 24 مرداد 1388, 16:44 عصر
ولی من یه بار دیتابیسمو detach کردم و بعد از filename استفاده کردم و جواب هم گرفتم
Alireza Orumand
یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:05 عصر
ُسلام
ولی من یه بار دیتابیسمو detach کردم و بعد از filename استفاده کردم و جواب هم گرفتم
امکان نداره. احیانا روی سیستم SQLEXORESS نصب داشتید حتما.
برای اینکه مطمئن بشید این کار امکان نداره، با استفاده از SQL SERVER Configuration Manager تمامی سرویس های SQL رو STOP کنید، هم معمولی و هم EXPRESS Instance رو. بعد مجددا امتحان کنید، میبینید که موفق به این کار نمیشید.
ببینید فایل sql ساختار معمولی نداره که بشه خوندش، شما چجوری جداول و سطر ها و ... رو تشخیص میدید؟
مثلا توی ذخیره و بازیابی تا جایی که یادمه انواع روش های ذخیره سازی و پردازش فایل بود، از کجا میدونید به چه روشی عمل شده تا بتونید اون رو پردازش کنید؟ مثلا رکورد با طول ثابت یا رکورد همراه با نشانه؟
تازه اینایی که من گفتم خیلی ابتدایی بود، توی ساختار فایل های Sql server مطالب خیلی بیشتری وجود داره که اینجا نمیشه دربارش بحث کرد.
موفق باشید.
hamid1988
یک شنبه 25 مرداد 1388, 16:04 عصر
اگه Sql Compact Edition باشه نیاز به Sql Server نداره و مانند دیتابیس اکسس Embeded Engin هست!
Alireza Orumand
سه شنبه 27 مرداد 1388, 07:49 صبح
سلام
Sql Compact Edition
خوب گل پسر منم که همینو گفتم که، منم گفتم بدون Sql serverنمیشه. حالا هر edition که میخاد باشه، باشه. فرقی نمیکنه. بالاخره شما باید یک dbengin داشته باشی و مستقیما با فایل نمیتونید کار کنید.
حالا من بالا گفتم express edition، شما برای نقضش میگید compact edition?
تفاوتی نمیکنه، مهم اینه که باز هم مستقیما با فایل شما کار نمیکنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.