View Full Version : سوال: کار با cross tab
mta_va
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 19:15 عصر
سلام
برای آموزش cross tab آیا منبعی را می تونید به من معرفی کنید،من برای اضافه کردن ستون های ثابتی در سمت چپ گزارش(همون طور که میدونید cross tab از چپ به راست رشد میکنه)به مشکل برخوردم و نمیدونم چه طوری می تونم این کار ار انجام بدم یهنی مثلا در سمت چپ کد پرسنلی و نام خانوادگی(دوتا ستون جدا از هم باشند) و در سمت راستشم یکسری اطلاعات که تعدادشون معلوم نیست رشد می کنند.
ممنون از توجه و همراهیتون.
mta_va
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 08:29 صبح
هیچ کس نمیتونه راهنمایی کنه!!!!!!!!
mta_va
شنبه 24 مرداد 1388, 09:24 صبح
واقعا از این همه راهنمایی شرمنده شدم!!!!!
haste asli
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 10:17 صبح
سلام
برای حل این مشکل لازمه ستونها را به یه شکل دستی سورت کنی و نمایش ستونها رو به اون فیلد وابسته کنی . برا این که روشن بشی یه مثال میزنم.
نام==کد=مقدار1=مقدار2
علی= 1= =10 ==20
رضا ==2== 5 ===0
حسن 3 ===4== 9
این جدول توی دیتا بیس این شکلیه :
کد =مقدار= نام فیلد
1 ==10 ===مقدار1
1 ==20=== مقدار2
2 ===5 ===مقدار1
2 ===0 ===مقدار2
.
.
.
شما توی cross tab سطرتو با نام فیلد ست می کنی و ستونتو با کد که درست عمل میکنه اما مشکل زمانیه که بخوای مثلا نام پرسنل رو هم کنار کد داشته باشی برای حل این مساله باید یکسری دیتا مجازی در کناردیتای اصلی اضافه کنی تا crystal تصور کنه اون دیتا هم جزئی از دیتای اصلیه که باید براش یه ستون بسازه.
مثلا به جدول بالا دیتای زیر رو اضافه میکنی:
کد= مقدار== نام فیلد
1 =علی== نام خانوادگی
2 =رضا ===نام خانوادگی
3 =حسن== نام خانوادگی
که میتونی از جدول پرسنلی اتخاب کنی و با union به select اضافه کنی.
حالا کریستال فکر می کنه این دیتا هم یه ستونه و تو cross tab نشون میده .تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که این ستون معلوم نیست کجا بیفته . برای حل این مشکل باید یه فیلد دیگه به دیتات اضافه کنی و ستونها را بر اساس اون فیلد سورت کنی.
موفق باشی.
maryammb66
یک شنبه 15 اسفند 1389, 12:11 عصر
میشه بگید چطوری میشه اصلا با cross tab کار کرد.
برا من همش error میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.