View Full Version : مشکل در تایپ فارسی در قسمت کد نویسی
vahid_visualbasic
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 21:30 عصر
من به یه مشکل برخوردم جدیدا وقتی تو قسمت کد نویسی ویژوال بیسیک میخوام فارسی بنویسم نمیشه و فونتها رو به هم ریخته و نا مفهوم نشون میده فونت فارسی هم بر روی ویندوزم نصب هست و در محیط های دیگه همچون ورد و نت پد هم میتونم فارسی تایپ کنم حتی تو فرم هم میتونم فارسی تایپ کنم فقط تو قسمت کد نویسی فرم نمیتونم با فونت اریال و تهوما هم امتحان کردم نشد!!!! کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست؟؟؟!!!!
Babak.Hassanpour
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 22:00 عصر
هزار بار گفته شده. Courier New (Arabic) در قسمت فونت در آپشن ویژوال بیسیک
vahid_visualbasic
جمعه 23 مرداد 1388, 11:22 صبح
نه دوست عزیز ربطی به اون نداشت من اونا رو از قبل تنظیم کرده بودم مشکل من این بود که فونت چینی روی سیستمم نصب کرده بودم یه جورایی با فارسی نویسی تو قسمت کد نویسی ویبی انگار مشکل داشت منم فونت چینی رو پاک کردم درست شد
Babak.Hassanpour
جمعه 23 مرداد 1388, 11:50 صبح
از ما گفتن بود
vahid_visualbasic
جمعه 23 مرداد 1388, 19:49 عصر
ممنون از راهنمایتون شما درست فرمودید ولی کلا ویندوز من مشکل به هم زده بود
HjSoft
جمعه 23 مرداد 1388, 20:37 عصر
درسته ، شما نيازي به پاك كردن فونت چيني نداشتين ، همونطور كه دوستمون گفتن ، بايد از اونجا تنظيم كنيد . اين تنظيمات بعد از يك مدت به دليل مشكلاتي به هم ميريزند ( مثل زماني كه UNI جديد مثل چيني نصب مي كنيد )
mmssoft
جمعه 23 مرداد 1388, 22:53 عصر
خوب مشکل شما حل شد. این توضیحات رو به شکل کلی برای کسانی میگم که این مشکل رو دارند :
1- به صفحه زیر مراجعه کنید و کارهای خواسته شده را طبق دستور انجام دهید.
http://www.barnameha.com/Fix-Farsi-Language.htm
2- برنامه را اجرا کنید و از منوی Tools گزینه Options را انتخاب کنید. بعد از باز شدن پنجره به تب (سربرگ) Editor Format بروید و از بخش Font گزینه Courier New را انتخاب کنید تا مشکلتون حل بشه.
vahid_visualbasic
شنبه 24 مرداد 1388, 01:11 صبح
والا بنده قبل از اینکه فونته چینی رو پاک کنم این کارو کرده بودم نشد خب!!!!
فونت چینی رو پاک کردم درست شد!!!
البته عجیب بود !!!
conter
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 23:02 عصر
سلام دوستان من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم وقتی مثلا میخوام برای یک دکمه فارسی تایپ کنم یک مشت حروف عجیب غریب مینویسه ؟ من هرچی فونت فارسی هم بوده رو نصب کردم و از قسمت tools option ... همه فونت ها رو تست کردم ولی بازم همون طوری بود
راستی ویندوزم 7 هستش
M.T.P
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 11:40 صبح
سلام دوستان من همه کارهایی که گفتین رو انجام دادم ولی بازم وقتی مثلا میخوام برای یک دکمه فارسی تایپ کنم یک مشت حروف عجیب غریب مینویسه ؟ من هرچی فونت فارسی هم بوده رو نصب کردم و از قسمت tools option ... همه فونت ها رو تست کردم ولی بازم همون طوری بود
راستی ویندوزم 7 هستش
شما دوست عزیز:
1. زبان فارسی باید تو ویندوزتون نصب باشه البته به اسم Persian هست.
2. Hotfix مشکل vb6 با زبان فارسی و عربی در ویندوز 7 رو از لینک زیر دانلود کن و نصب کن.(ریست میخواد)
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174912&page=5
3. فونتی که از پنجره Option و تب Editor Format انتخاب میکنی باید جلوی اسمش (Arabic) باشه.
4. موفق باشید.
conter
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 13:17 عصر
ممنون دوست عزیز ولی من تمام کارهایی که گفتی رو کردم و همچنین زبان فارسی در ویندوزم به همون اسم پرشین نصب و فعال هستش و همچنین یک عالمه فونت فارسی هم نصب کردم بازم جواب نداد و توی قسمت option editor font من چند تا فونت که جلوشون arabic نوشته بود رو انتخاب کردم ؟؟؟ ولی بازم همین طوری مونده ؟
اگه دقیق بخوام توضیح بدم اینجوری هستش : داخل قسمت کد نویسی میشه فارسی تایپ کرد مثلا میشه این دستور رو نوشت print " این برنامه من است" اما هنگام نمایش اون یک مشت حروف عجیب غریب چاپ میشه من میخوام مثلا وقتی caption یک دکمه رو به فارسی مینویسم روش باشه اما عوضش حروف خرچنگ قورباغه چاپ میشه ؟؟!!!!
:متعجب:
M.T.P
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 15:30 عصر
خب پس احتمالا مشکل در انتخاب صحیح فونت کنترل ها هست.:متفکر:
طبق مثالی که خودتون زدید یعنی دستور Print ، فونت فرم برنامه رو Tahoma و Script اونو Arabic قرار بدین ، احتمالا برطرف میشه.
conter
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 23:31 عصر
والا این کارهایی رو که گفتین رو هم انجام دادم ولی همون طوری هستش ؟؟؟ نمیدونم مشکل از چیه
شاید به خاطر اینکه vb6 نصب کردم اینجوریه و msdn developer رو نصب نکردم
اگه visual studio نصب کنم درست میشه؟
یک سوال دیگه ویژوال استودیو 10 فرقی با vb6 نداره منظورم شکل ظاهری تغییر کدها ؟ و .....
M.T.P
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 13:49 عصر
والا این کارهایی رو که گفتین رو هم انجام دادم ولی همون طوری هستش ؟؟؟ نمیدونم مشکل از چیه
از کنترل پنل گزینه Regional and language رو بزن بعد از قسمت بالا تب Administrative رو انتخاب کن بعد روی تکمه Change system locale کلیک کن و از پنجره باز شده از لیست Combo گزینه Persian رو انتخاب کن.:متفکر:
موقع نصب ویندوز که باید زبان انتخاب میکردی باید دوتا پایینی رو Persian انتخاب میکردی.
شاید به خاطر اینکه vb6 نصب کردم اینجوریه و msdn developer رو نصب نکردم
اگه visual studio نصب کنم درست میشه؟
نه ، اصلا به این موضوع مرتبط نیست.:چشمک:
یک سوال دیگه ویژوال استودیو 10 فرقی با vb6 نداره منظورم شکل ظاهری تغییر کدها ؟ و .....
خب به نظرم منظورتون vb.net 2010 هست ، البته تا حدودی کدها تغییر کرده ، یعنی بیشتر جای کدها تغییر کرده ، واسه درک بهتر مطلب به تاپیک بالای تالار vb6 که عنوانش تفاوت کدهای vb6 با vb.net هست مراجعه کنید.:قلب:
m_test
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 08:14 صبح
تایپ فارسی در قسمت کد نویسی (http://4linecode.mihanblog.com/post/7)
conter
سه شنبه 13 مهر 1389, 15:10 عصر
دوستان ببخشید که دوباره این بحث رو پیش میکشم ولی جدا گیرم هر کاری میکنم بعد از عوض کردن ویندوزم که جفتشون 7 بودن هم قبلی هم فعلی زبان vb من فارسی نمیشه
با اینکه hotfix در پست بالا رو هم نصب کردم بازم خوب نشد از منوی tools - editor هم همه فونت ها مثل b zar رو هم گذاشتم ولی وقتی مثلا caption یک کلیدو فارسی میزنم حروف خرچنگ قورباغه تایپ میکنه کسی میتونه کمکم کنه ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.