View Full Version : سوال: Partition Function و 1000000 عکس
rahaee
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 22:13 عصر
سلام و خسته نباشد به همه....
میخواستم بدونم Partition Function کارش چیه؟
کجاها کاربرد دارد؟
برای بانک های بزرگ به کار می رود؟
چطور 1000000 عکس 100kb در بانکم قرار بدم(فقط تو بانک باید باشد)که سرعت واکشی عکس ها سریع باشد؟
با غیر از filegroup,index راهای دیگر هست؟آیا با Partition Function میشد بانکم بهینه تر کنم؟
یک جدول باشد یا چند جدول باشد؟
AminSobati
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:20 عصر
سلام دوست عزیزم،
Partition Function به تنهایی کاری انجام نمیده بلکه در موضوع گسترده Partitioning بخشی از کار به عهده اون هست. به کمک Partitioning میتونین جدول رو در لایه پایین (Storage) تقسیم بندی کنید.
اگر هر تصویر شما کمتر از 1 مگابایت حجم داره، برای بازده بیشتر توصیه میکنم در دیتابیس ذخیره کنید.
بهنام بهمنی
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 15:22 عصر
اگر هر تصویر شما کمتر از 1 مگابایت حجم داره، برای بازده بیشتر توصیه میکنم در دیتابیس ذخیره کنید.
با توجه به تحقيق علمي زير که به صورت يک Paper هم انتشار يافته است ,ذخيره فايلهاي زير يک در پايگاه داده داراي سرعت بازيابي کمتر از ذخيره آنها در File System است.
http://research.microsoft.com/apps/pubs/default.aspx?id=64525
با توجه با اين موضوع که مايکروسافت در SharePoint خودش ترجيح داده است, که فايلها را در Database ذخيره کند به جاي ذخيره آنها در File system به نظر مي رسد, اين موضوع نياز به بررسي دارد.
rahaee
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 16:06 عصر
خوب ، آخرش من باید تو بانک ذخیره کنم
چه الگوریتمی درست کنم عکس هام در بانک ذخیره شده سرعت واکشی بالا داشته باشد؟
فقط یک جدول ویک فایل ndfباشد؟به صورت دینامیک نمیخواد جدول یا ndf جدید ایجاد کنم؟
خوب دیگه چه راهکارهای هست؟
لطفاً کمکم کنید.....
AminSobati
جمعه 23 مرداد 1388, 22:49 عصر
با توجه به تحقيق علمي زير که به صورت يک Paper هم انتشار يافته است ,ذخيره فايلهاي زير يک در پايگاه داده داراي سرعت بازيابي کمتر از ذخيره آنها در File System است.
http://research.microsoft.com/apps/pubs/default.aspx?id=64525
با توجه با اين موضوع که مايکروسافت در SharePoint خودش ترجيح داده است, که فايلها را در Database ذخيره کند به جاي ذخيره آنها در File system به نظر مي رسد, اين موضوع نياز به بررسي دارد.
همونطور که عرض کردم این تحقیق علمی تصریح میکنه که:
objects up to about 1MB are best stored as
database BLOBS. Performance of SQL reads for
objects of 256KB was 2x better than NTFS
ذخیره فایلها در دیتابیس توسط Sharepoint جای تعجب نیست چون اولا همیشه در مورد تصاویر، اولویت اول، سرعت خواندن اطلاعات نیست بلکه مواردی مثل امنیت یکپارچه، Backup/restore یکپارچه و ... ممکنه با اهمیت تر باشه. ثانیا در نسخه 2008 از Filestream میشه بهره برد و این از چشم Application پوشیده است که تصاویر آیا توسط Filestream در خارج از دیتابیس ذخیره میشن یا اینکه واقعا در دیتابیس قرار گرفته اند
خوب ، آخرش من باید تو بانک ذخیره کنم
چه الگوریتمی درست کنم عکس هام در بانک ذخیره شده سرعت واکشی بالا داشته باشد؟
فقط یک جدول ویک فایل ndfباشد؟به صورت دینامیک نمیخواد جدول یا ndf جدید ایجاد کنم؟
خوب دیگه چه راهکارهای هست؟
لطفاً کمکم کنید.....
شما کافیه یک Filegroup با یک NDF درست کنید و بعنوان محل ذخیره تصاویر در جدول اصلی در نظر بگیرید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.