View Full Version : سوال: قرار دادن چند div در یک div برای نمایش اطلاعات کاربر
azade.kazemi33
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 22:37 عصر
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک معلومه من میخوام اطلاعاتی که در جدول دارم چاپ کنم مثلا به این شکل باشه
نام: مینا نام خانوادگی: محمدی شماره دانشجویی:87111132 و...
برای اینکار باید چیکار کنم؟باید از div واسه هر کلمه استفاده کنم؟ آخه کدهای php هم دارم که شرط هایی رو چک میکنن.
تگ lable کجا بکارم میاد؟ for در این تگ چیکار میکنه؟
emad_67
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 23:42 عصر
برای نمایش داده های جدولی بهتره از همون جدول استفاده کنید. با div هم میشه پیاده سازی کرد که نیازی نیست.
تگ lable کجا بکارم میاد؟ for در این تگ چیکار میکنه؟
label همونطور که از اسمش پیداست یک برچست رو برای شما در صفحه قرار میده که داخلش متن هست. با استفاده از خاصیت for در اون هم شما میتونید id المان دیگه ای رو بهش بدید و سپس وقتی بر روی خود label کلیک شد، فوکوس بر اون المان قرار میگیره. مثلا:
<label for="txtName">Name:</label>
<input type="text" id="txtName"/>
میتونید به جای textbox از المان های دیگه مثل radio و ... استفاده کنید.
azade.kazemi33
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 19:51 عصر
سلام خسته نباشید
یعنی به تعداد کلمه هایی که دارم سلول داشته باشم؟
من تو یکی از سایتا دیدم واسه همین کاری که میخوام انجام بدم اومده از یه div و داخلش از span و lab;e استفاده کرده بود اما این گفته شما رو متوجه نشدم دقیقه نمیدونم باید چیکار کنم؟
یعنی واسه مثلا نام به چه شکل باشه؟
من از سشن استفاده میکنم و واسه هر فیلد از جدول یه input ندارم
emad_67
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 22:42 عصر
یعنی به تعداد کلمه هایی که دارم سلول داشته باشم؟
نه برای هر کلمه، شما مثلا برای عبارت "نام" یک سلول و برای مقدارش یک سلول قرار بده. در یک سطر یعنی 2 سلول.
من تو یکی از سایتا دیدم واسه همین کاری که میخوام انجام بدم اومده از یه div و داخلش از span و lab;e استفاده کرده بود اما این گفته شما رو متوجه نشدم دقیقه نمیدونم باید چیکار کنم؟
در پست قبل هم گفتم، شما می تونی با div هم این کار رو بکنی. هر طور که راحتی اینکار رو انجام بده. محدودیت خاصی وجود نداره. معمولا برای داده های جدولی از همون جدول استفاده میشه. لزومی نداره این چنین مواردی رو هم table less کار کنید.
من از سشن استفاده میکنم و واسه هر فیلد از جدول یه input ندارم
یعنی چی؟ چه ربطی به session داره؟
azade.kazemi33
شنبه 24 مرداد 1388, 20:44 عصر
سلام
آیا میشه واسه جدول کدی نوشت که سلولاش انعطاف داشته باشه؟یعنی با توجه به مقداری که درش میخواد چاپ بشه تغییر بکنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.