View Full Version : کمک در مصاحبه در مورد شبکه
s.iran
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 23:24 عصر
سلام دوستان
من در امتحان استخدامی یک دانشگاه قبول شدم، مرحله بعد مصاحبه تخصصی هست، به نظرم کار دانشگاه بیشتر در رابطه با شبکه هست.
برای مدیریت یک شبکه مثل شبکه دانشگاه چقدر باید شبکه بلد باشم؟ چه چیزهایی باید بلد باشم؟
لطفا در این زمینه من راهنمایی کنید.
با تشکر
keivan mousavi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 00:54 صبح
دوست عزیز امیدوارم که در این مرحله هم قبول بشی
فقط خودت باش و روی دانسته هات تکیه کن
عمده ترین مسئله در مورد شبکه های دانشگاه داشتن تسلط روی ADSL و امنیت (آنتی ویروس و فایروال) میباشد
درمورد Switch ها هم مطالعه کن
فکر نکنم دیگه چیز زیاد مهمی وجود داشته باشه
omid68
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 01:30 صبح
سلام
دوست عزیز یکی از همکارای بنده در دانشگاه الزهرا ادمین شبکه است
بیشترین بحث مر بوط به پروکسی سرور و سایت دانشگاه است .امنیت وب سرور براشون خیلی مهمه و در ضمن شما ویندوز 2003 هم باید فول باشی(چرا؟) چون می خواهی 1000 دانشجوی....
را کنترل کنی و کلی استاد از خود راضی
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم معمولاً دانشگاه ها از طریق فیبر اینترنتشون رو می گیرن نه از adsl
البته اگه کامل نبود ببخشید!!!!!!!!
keivan mousavi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 10:16 صبح
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم معمولاً دانشگاه ها از طریق فیبر اینترنتشون رو می گیرن نه از adsl
خوب شما اگه همچین حرفی میزنی دانشگاه ما از طریق وایرلس خدمات اینترنتیو میگیره
بنده هم میدونم که امکان چه چیزهایی موجود هست (فیبرنوری در ایران فقط و فقط در بین خطوط شهرها و استانها استفاده میشه و بعضی از دانشگاه های محدود مانند صنعت شریف, تهران و... دارای این امکانات هستن نه همه دانشگاه ها)
بعد دوست عزیز بسته به نوع دانشگاه و نوع خدمات شبکه مدیر شبکه تعیین میشود
مثلاً در دانشگاه ما برای خدمات دهی بهتر به علت بوعد مصافت و تعداد سایتهای موجود از چندین روتر و گره استفاده میشه که اونجا مخ یک لیسانسه IT هنگ میکنه
omid68
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 13:59 عصر
خوب شما اگه همچین حرفی میزنی دانشگاه ما از طریق وایرلس خدمات اینترنتیو میگیره
بنده هم میدونم که امکان چه چیزهایی موجود هست (فیبرنوری در ایران فقط و فقط در بین خطوط شهرها و استانها استفاده میشه و بعضی از دانشگاه های محدود مانند صنعت شریف, تهران و... دارای این امکانات هستن نه همه دانشگاه ها)
بعد دوست عزیز بسته به نوع دانشگاه و نوع خدمات شبکه مدیر شبکه تعیین میشود
مثلاً در دانشگاه ما برای خدمات دهی بهتر به علت بوعد مصافت و تعداد سایتهای موجود از چندین روتر و گره استفاده میشه که اونجا مخ یک لیسانسه IT هنگ میکنه
دوست عزیز
من قصد اهانت نداشتم .هیچ جای دولتی و دانشگاهی و شرکت های بزرگ از adsl استفاده نمیکنن.من خودم حاضرم خونه از دایال اپ استفاده کنم ولی از adsl استفاده نکنم
چند تا روتر چیزی نیست .شما رو باید یه بار ببرم سر پروژه های همراه اول تا بعد اون جا قفل کنی
فیبر نوری هم محدود به ارتباط بین استان ها نیست .من خودم شرکت نفت کار میکنم و اینترنت ما با فیبر تامین میشه
keivan mousavi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 14:39 عصر
دوست گرانقدر من
شرکت نفت همیشه و همیشه قضیه اش با کل ایران فرق داشته و همیشه بهترین نخبگان مانند شمارو استخدام میکنه و بهترین امکانات را داراست
اما دانشگاههای کوچیک با ADSL 512 کار میکنن من یکی از دوستانم در ابن دانشگاهها کار میکند
بعدشم من اگه بیام سر پرژههای همراه اول قفل نمیکنم میترکم
bijibuji
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 16:34 عصر
بیا اینو هم بگیر و بخون. اگه قبول شدی بیا بگو جشن بگیریم برات.
s.iran
شنبه 24 مرداد 1388, 00:57 صبح
سلام
با تشکر از همه دوستان به خاططر جواب هاشون.
خواهش میکنم کمی بیشتر توضیح بدهید، من زیاد شبکه کار نکردم ولی میخوام قبول بشم.
مطالب در مورد شبکه زیاد هست، من واقعا نمی دونم چی بخونم، لطفا کمک کنید.
در مورد چیزهایی هم که گفتید اگه منبعی داری ممنون میشم بگید.
با تشکر:خجالت:
vahidm
شنبه 24 مرداد 1388, 01:02 صبح
سلام
امیدوارم که هر چه زودتر خبر استخدامیتون رو در همین پست ببینیم
در مورد شبکه نمی شه گفت که چه چیزهایی باید بلد باشم به نظر من در مورد تمام زمینه های شبکه مطالعه داشته باشید اگر روزی شبکه مشکل پیدا کرد نمی گن که چی بلدی و چی بلد نیستی فقط می گن درستش کن حالا بعضی ها در محیط کار چیزی یاد می گیرن و بعضی های دیگر هم از تجربه های قبلی استفاده می کنند در مورد امنیت شبکه حتما کار کنید که مهمترین موضوع در شبکه های امروزی همین امنیت هست
خطایابی شبکه هم مهمه که همین خطایابی بر می گرده به 60 درصد شبکه
در ضمن اگر هم رفتی و مشکلی برات پیش اومد میای از بچه های همین سایت می پرسی . غصه نخور
موفق باشید .
keivan mousavi
شنبه 24 مرداد 1388, 01:16 صبح
سلام
امیدوارم که هر چه زودتر خبر استخدامیتون رو در همین پست ببینیم
در مورد شبکه نمی شه گفت که چه چیزهایی باید بلد باشم به نظر من در مورد تمام زمینه های شبکه مطالعه داشته باشید اگر روزی شبکه مشکل پیدا کرد نمی گن که چی بلدی و چی بلد نیستی فقط می گن درستش کن حالا بعضی ها در محیط کار چیزی یاد می گیرن و بعضی های دیگر هم از تجربه های قبلی استفاده می کنند در مورد امنیت شبکه حتما کار کنید که مهمترین موضوع در شبکه های امروزی همین امنیت هست
خطایابی شبکه هم مهمه که همین خطایابی بر می گرده به 60 درصد شبکه
در ضمن اگر هم رفتی و مشکلی برات پیش اومد میای از بچه های همین سایت می پرسی . غصه نخور
موفق باشید .
دوستمون کاملاً داره درست میگه
و من میخوام کاملترش کنم
ببین دوست عزیز من هم کاره شبکه میکنم هم برنامه نویسی
من همیشه گفتم که برنامه نویسی یک فرق عمده با شبکه داره اونم اینکه شما برنامه نویسیو با پشت یک دستگاه نشستن میتونی تا حدود 90 درصد یادبگیری ولی شبکه رو 10 درصد کتابهاش میتونه کمکت کنه 90 درصد دیگش عملیه و تا کار عملی نکنی نمیشه شبکه رو یاد گرفت
شبکه انقدر بعدش عظیمه که واقعاً نمیشه توی کتاب جا داد
و به نظر من تا کار نکنی به مشکل برنخوری واسه حل مشکل حرص نخوری یک IT MAN قهار نخواهی شد
منبع برای چه کاری میخوای؟
سخت افزار شبکه؟
یا نرم افزار شبکه؟
s.iran
شنبه 24 مرداد 1388, 13:20 عصر
سلام دوستان
مشکل من الان در مورد سوال هایی هست که در مصاحبه می پرسند. شما درست میگید شبکه بیشتر عملی هست و باید کار کنی.
من الان میخوام برای مصاحبه آماده بشم ولی اصلا نمی دونم چی میپرسند تا حالا اصلا مصاحبه نرفتم، گفتید امنیت مهم هست چی ممکنه در این زمینه بپرسند یا در زمینه های دیگه؟؟؟
شما کمک کنید من در مصاحبه قبول بشم بعد از قبول شدن غصه نمی خورم سوال هامو همین جا میپرسم:چشمک:
منبع میخوام در مورد مواردی که احتمال بیشتری داره که در مصاحبه بیاد یعنی چی بخونم؟؟
با تشکر:خجالت:
keivan mousavi
شنبه 24 مرداد 1388, 21:23 عصر
یک دقیقه برو تو گوگل سرچ کن امنیت شبکه صدتا مطلب بهت میده اونم به فارسی
یک چیزی بهت میگم به کسی نگو
الان هرجا که بری و در مورد امنیت شبکه توضیح بدی میگن طرف شبکه رو میخوره
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 21:31 عصر
ببين من دستان ايران رو دقيق نميدونم. ولى حدس ميزنم مَثَل ميگن sharing چيه. permission ها چى هست. active directory چى هست. گروه policy ها چى هست. دونستن آنتى ويروس/آنتى-spy/فايروال. مثلا پورت ها چى هست (http پورت 80/https 443/smtp 25/پاپ 110/RDP 3389/و و و و)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.