View Full Version : سوال: مقایسه بین mysql و dbisam
سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 09:03 صبح
با عرض سلام خدمت همه دوستان
برای یک پروژه تقریبا سنگین دارم طراحی های اولیه رو انجام میدم . برای انتخاب دیتا بیس بین mysql و dbisam موندم . سرعت و امکانات بسیار عالی و راحتی انتقال dbisam خیلی توجهم رو جلب کرده . ازطرفی نمیدونم تو حجم بالای اطلاعات مثلا 5 گیگا بایت چطوری جواب میده ؟ ضمن اینکه سیستم بصورت client/server تو یک Wan با پهنای باند حدود 128kb قراره اجرا بشه. اگه برا اساتید ممکنه نیاز به یک مقایسه جامع بین mysql و dbisam دارم .
vcldeveloper
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 15:50 عصر
مقایسه این دو خیلی درست نیست. MySQL یک RDBMS هست، ولی DBISAM یک DBMS هست. می تونید بین دو نوع را با هم مقایسه کنید
سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 18:39 عصر
خیلی ممنونم
حق باشماست منتهی فعلا میخوام بدونم با شرایطی که عرض میکنم کدوم بیشتر کارایی داره
بستر شبکه: wan (بوسیله خطوط دیتای مخابرات)
پهنای باند : 128kb
سرور اختصاصی
تعداد کلاینت : حدود 100
حجم دیتای اصلی : نزدیک به 4 گیگا بایت (تعدادی عکس که اصرار داریم داخل دیتابیس ذخیره بشن)
که حداکثر 15000 رکورد خواهد شد.
لازم به ذکره تست اولیه روی حدود 11000 رکورد انجام شده که برتری نسبی dbism رو اثبات کرده اما میخوام مطمئن بشم تو شرایط واقعی کسی کار کرده یانه ؟
سعید حمیدیانفر
جمعه 23 مرداد 1388, 06:46 صبح
از اساتید محترم خواهش میکنم یه لطفی بکنند و جواب بدن
دنیای دلفی
شنبه 24 مرداد 1388, 15:05 عصر
DBISAM توانايي هاي خيلي خوبي داره و اگر بتوني نوسانات برقي را كنترل كني كه به بانكت صدمه نزنه به نظر من در خصوص سرعت و قابليتهاش اگر من بودم انتخابش مي كردم .
vcldeveloper
شنبه 24 مرداد 1388, 22:00 عصر
بستر شبکه: wan (بوسیله خطوط دیتای مخابرات)
پهنای باند : 128kb
سرور اختصاصی
تعداد کلاینت : حدود 100
حجم دیتای اصلی : نزدیک به 4 گیگا بایت (تعدادی عکس که اصرار داریم داخل دیتابیس ذخیره بشن)
که حداکثر 15000 رکورد خواهد شد.
MySQL
-------
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.