ورود

View Full Version : پسورد برای دسترسی به درایوهای Share شده در WORKGROUP

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:03 صبح
.

سلام به همه اساتید و دوستان گرامی :

- دوستان من شنیدم سیستم عامل ویندوز به صورت پیش فرض تمامی درایوهای سیستم را جهت استفاده در شبکه Share میده !! آیا این مطلب صحیحه ؟:متفکر:

- من روی دو تا سیستم ( با XP-SP3 ) که به صورت WORKGROUP با هم شبکه هستند و به فولدرهای Share شده از در دو سیستم دسترسی دارم / اما به این درایوهای Share شده نه !! برای اینکار در Run از دستور زیر هم استفاده کردم :

Run==>Open:----- \\192.168.100.2\d$ l

امابرای دسترسی به درایو Share شده از من پسوردی می خواد که با پسورد لاگین کامپیوتر کار نمی کنه!!(یه پسورد دیگه می خواد ؟؟؟) / قابل ذکر است من روی هر دو سیستم Admin هم هستم / حتی به صورت دستی هم که درایوها را Share می دم بازم دسترسی پیدا نمی کنم و بازم همون پسورد رو می خواد و این در حالی است که با فولدرهای Share شده چنین مشکلی رو نـــدارم !! :عصبانی++:
خوب عزیزان کسی می دونه چرا ؟؟:متفکر: میشه کمی راهنماییم کنید ...:گیج:

پیشاپیش از یاری سبزتون سپاسگزارم ... .:بوس:

.

keivan mousavi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:09 صبح
بله درایو هم میتوان SHARE کرد ولی چرا از RUN میری هر مطلب SHARE شده در MY NETWORK موجود هستش
فقط درایوی که درونش سیستم عاملو نصب کردی نمیشه SHARE بشه

amin.re
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:16 صبح
سلام دوست من!
شما که این دو سیستم رو workgroup کردین با کدوم تنظیمات ادمین رو انجام میدین؟
توی همون سیستم می تونین به قسمت تنظیمات برین و یوزرهاتون رو چک کنین. بعد وقتی درایو یا فولدر یا پرینتر یا ... رو share میکنین یه قسمت به اسم Permission داره که ادمین تعیین می کنه که چه یوزرهایی می تونن به این ... share شده دسترسی داشته باشه.
اگر چنانچه پسورد هیچکدوم از یوزرها رو نداشتید یه یوزر بسازید با نام و رمز دلخواه. بعد موقعی که رمز می خواد اون یوزر پسورد رو وارد کنین.
موفق باشی:عصبانی++:این کارا هم نیاز نیست!!

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:18 صبح
بله درایو هم میتوان SHARE کرد ولی چرا از RUN میری هر مطلب SHARE شده در MY NETWORK موجود هستش
فقط درایوی که درونش سیستم عاملو نصب کردی نمیشه SHARE بشه
.

خوب مشکل همینه دیگه: به درایوهای Share شده دسترسی پیدا نــــــمی کنم و این در حالی است که با فولدرهای Share شده چنین مشکلی رو نـــدارم !!:متفکر::گیج:

.

amin.re
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:18 صبح
درضمن شما با تایپ : IP\\ در قسمت آدرس بار مای کامپیوتر می تونین تمام Share های اون سیستم رو ببینید. درایو، فولدر،پرینتر و...

amin.re
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:20 صبح
یعنی وقتی مثلا آدرس 192.168.0.1\\ رو تایپ می کنین اجازه ورود نمیده؟

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:23 صبح
سلام دوست من!
توی همون سیستم می تونین به قسمت تنظیمات برین و یوزرهاتون رو چک کنین. بعد وقتی درایو یا فولدر یا پرینتر یا ... رو share میکنین یه قسمت به اسم Permission داره که ادمین تعیین می کنه که چه یوزرهایی می تونن به این ... share شده دسترسی داشته باشه.
اگر چنانچه پسورد هیچکدوم از یوزرها رو نداشتید یه یوزر بسازید با نام و رمز دلخواه. بعد موقعی که رمز می خواد اون یوزر پسورد رو وارد کنین.
.

خوب خدمتتون عرض کنم : من روی هر دو سیستم عامل ویندوز نصب کردم و فقط یه نام کاربری اولیه موجود هست و فکر می کنم در اینصورت همون نام کاربری Admin محسوب میشه دیگه ؟!!؟ راستی در قسمتهای share شده Permission وجود نداره / اگه خواستید عکسش رو بزارم ؟:بوس:

.

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:28 صبح
درضمن شما با تایپ : IP\\ در قسمت آدرس بار مای کامپیوتر می تونین تمام Share های اون سیستم رو ببینید. درایو، فولدر،پرینتر و...
.

خوب این رو در پست اول کامل توضیح دادم ولی دوباره میگم :
با دستوری که فرمودید به فولدرهای Share شده دسترسی می کنم(فقط فولدر نه درایو) - ولی هنگامه که دستور مربوطه برای دسترسی به درایو را میدهم : پسورد می خواد ؟؟؟

.

keivan mousavi
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:38 صبح
elahe80 عزیز من الان کتاب استادم جلومه تمامی این مراحلو نوشته ولی مشکل شمارو نداره
میشه بگی انیارو چه جوری workgroup کردی؟

اصلان برو تو MY NETWORK هر دو کامپیوتر باید اسم هر کامپیوتر در MY NETWORK دیگری باشه اگه نباشه یعنی درست شبکه نشده

amin.re
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:54 صبح
اگه میشه عکسشو بزارین اینطوری بهتره
مرسی

asemun
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:10 عصر
سلام دوست من!

مگه تو workgroup تنظیمات ادمین داریم؟!!!
یا اینکه میشه کل یوزرهای شبکه رو مدیریت کرد!!
تنها کاری که میکنی ip یه سیستم رو بعنوان gatway میدی.
هرسیستم هم یوزر خودشو داره.
در مورد درایو ها هم به این دوستمون بگم که
شاید فکر میکنی درایو ها با آیکون همون درایو تو قسمت شیر ها دیده میشن؟؟
توجه کن که به شکل پوشه زرد دیده میشن همه.حتی درایو ها

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:45 عصر
elahe80 عزیز من الان کتاب استادم جلومه تمامی این مراحلو نوشته ولی مشکل شمارو نداره
میشه بگی انیارو چه جوری workgroup کردی؟

اصلان برو تو MY NETWORK هر دو کامپیوتر باید اسم هر کامپیوتر در MY NETWORK دیگری باشه اگه نباشه یعنی درست شبکه نشده

.

خوب مشکل به قرار زیر حل شد :

- همانطور که دوستمان keivan mousavi فرمودن از طریق My Network Place مشکل دسترسی به درایوهای Share شده حل شد و حالا به همه درایوها(حتی پارتیشن سیستم عامل) هم دسترسی دارم ولی همچنان با دستور :

Run==>Open:----- \\192.168.100.2\e$ l

دسترسی نمیده ؟!؟

- کیوان جان در نوشته هاتون فرمودید کتاب استادم : میشه لطف کنید کتاب و نویسنده اش و تعداد صفحات و ... معرفی کنید .

- فقط یه سوال برایم مونده : چه جوری به تنظیمات Permission دسترسی پیدا کنم چون فقط این گزینه موجود است که عکس آن را در زیر همین پست قرار دادم ....

از همه عزیزان که بنده را با این سرعت راهنمایی کردن و موسس های سایت و دستندرکاران مجددا" سپاسگزارم .:بوس:

.

bijibuji
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:46 عصر
موضوعی که ازش صحبت می کنید، تحت عنوان Hidden Share یا Administrative Share شناخته می شه و از ویندوز NT به بعد بر روی نسخه های Windows Server 2000 و Windows Server 2003 و Windows XP برای مقاصد Administrator ی طراحی و پیاده سازی شده.

فولدرها و درایو های HiddenShare همونطور که از اسمشون پیداست، هنگام ورود به سیستم ها روی شبکه و مشاهده اطلاعات Share شده اونها و همچنین با استفاده از دستور net view، لیست نمی شن.
قابلیت پیاده سازی بر روی نسخه های زیر وجود داره:

Microsoft Windows 7
Microsoft Windows Vista - All Editions
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Windows XP Media Center Edition
Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition

Administrator ها و برنامه ها و سرویس ها می تونن از این ویژگی برای کنترل مدیریت کامپیوتر در شبکه استفاده کنن.
به طور پیشفرض ویندوز می تونه Hidden Share های زیر رو فعال کنه:

Root partitions or volumes
The system root folder
The FAX$ share
The IPC$ share
The PRINT$ share

Root Partition ها و Volume ها با ترکیب حرف نشانه اونها با علامت $ نشون داده می شن. مثلا" $C یا $D.
فولدر System Root یا همون (%SYSTEMROOT%) با فرمت $ADMIN به صورت Hidden Share در میاد. این همون فولدر نصب ویندوزه که با این ویژگی می شه از روی شبکه به اون دسترسی پیدا کرد.
مورد بعدی برای ارسال نمابر بوسیله Fax Client ها بکار می ره و توضیح خاصی نیاز نداره.
$IPC با کانکشن های موقتی بین کلاینت و سرور و برای مدیریت از راه دور سرورها از روی شبکه بکار می ره.
و مورد آخر یعنی $PRINT هم برای مدیریت پرینتر یا همون چاپگر تحت شبکه کاربرد داره.

قابل توجه دوستانی که می خوان این خاصیت رو حذف کنن:

- اولا لزومی به اینکار نیست چون فقط Administrator ها و برنامه هایی که دسترسی Admin دارن می تونن با اون کار کنن.
- ثانیا درصورتی که اونها رو حذف کنید، با ریست کردن کامپیوتر یا Restart کردن سرویس Server مجددا" توسط ویندوز ایجاد می شن.

توجه: این خاصیت بر روی ویندوز XP ویرایش Home وجود ندارد.

برای دسترسی به Hidden Share از طریق شبکه:

- اگر از ویندوز ویستا در کامپیوتر مقصد استفاده می کنید، دقت کنید که خاصیت (User Acount Control (UAC غیر فعال باشد. این خاصیت مانع دسترسی به Hidden Share ها از طریق شبکه می گردد.

راه اول:

فایل ضمیمه (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=35231&stc=1&d=1250152929) را دانلود، فایل اصلی را از آن استخراج و اجرا کنید و مراحل را ادامه دهید. در انتها کامپیوتر خود را ریست نمایید.

راه دوم:

- از منوی Start روی Run کلیک کنید و با تایپ regedit در پنجره Run وارد ویرایش گر رجیستری ویندوز شوید.
- مسیر زیر را با استفاده از پنل سمت چپ پیدا کنید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System

- از منوی Edit روی New کلیک کرده و روی DWORD (32-bit) Value کلیک کنید.
- نام ورودی جدید را LocalAccountTokenFilterPolicy گذاشته و Ok کنید.
- بر روی LocalAccountTokenFilterPolicy کلیک راست کرده و Modify کنید.
- در محل Value Data مقدار 1 را وارد و Ok کنید.
- از ویرایشگر رجیستری خارج شوید.
- کامپیوتر خود را یک بار ریست کنید.

موفق باشد.
http://aksupload.ir/pic/August/post_thanks.gif فراموش نشه.

elahe80
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 13:01 عصر
.

:گیج:مهندس bijibuji (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=54899) دستتون درد نکنه - آقا شرمنده کردید / این همه توضیح مفید با این حجم ....:گیج:

:بوس: واقعا" ممنونم :بوس:

.