ورود

View Full Version : سوال: مشكل صفر بودن Receive در شبكه اداري

kidrock
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:21 صبح
با سلام من كارمند يكي از ادارات هستم الان چند وقته كه بعضي از سيستم ها بعد از يه مدت receive شون قطع ميشه در حاليكه ip ميگيرن ولي عملا ارتباطشون با شبكه قطع هستش. send دارن ولي receive صفره. مسئله اينه كه اگر كابل شبكه رو از پريز نود جدا و به پريز نود ديگري بزني وصل ميشه و همه چي عادي.تا اينجا اينطور به نظر مياد كه مشكل از نود هستش ولي اگه نود رو تغيير ندي و يه كارت شبكه رو سيستم نصب كني رو همون نود قبلي سيستم دوباره اوكي ميشه. حالا اگه كسي ميتونه كمك كنه چون خيلي افت شده اين قضيه.ممنون

bijibuji
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:50 عصر
در حالتیکه که مشکل وجود داره یک آدرس معتبر روی شبکه ات رو ping کن و نتیجه رو اینجا بذار ...

vahidm
شنبه 24 مرداد 1388, 01:12 صبح
سلام
مشکلی که برام پیش اومده بود و با هزار ترفند درستش کردم
ببینید در کل شبکه از لحاظ گیر دادن و اذیت کردن معروفه
خب میرم سر مشکل شما شما یه بار تمام دستگاهاتون رو در حالت Repair منظورم آی پی هاشون هست قرار بدید . ر ضمن اول کار کابل Lan رو قطع کنید دوباره بزنید و بعد آی پی ها رو اتوماتیک بذارید تا درست بشه . اگر نشد پیام بذار تا راهنماییت کنم

omid68
شنبه 24 مرداد 1388, 15:59 عصر
سلام
عزيزم اگر مادر برد هاي دستگاه هاي شما گيگا است احتمال 90% كارت شبكه هاي آن بردشون مشكل داره
احتمالاً سيستم ها ip x.x.x.255 ميگيرن

vahidm
یک شنبه 01 شهریور 1388, 05:07 صبح
سلام
دوست عزیز مشکلتون حل شد ؟

re_sh01
یک شنبه 03 آبان 1388, 08:19 صبح
من يک شبکه lan با سيم کار مي کنم. حدود 20 کامپيوتر داريم. مدتي است هر چند وقت يکبار recieved يکي از کامپيوترهاي شبکه صفر مي شود در صورتيکه sent اونها فعال است!

شبکه از نوع work group است. ip ها رو هم دستي دادم. دوستان عزيز به دادم برسند.
يشنهاد به روز رساني درايور دستگاهها رو انجام دادم. همچنين چندين بار كابل شبكه رو دراوردم و دوباره زدم كه بالاخره يه دفعه recieve هم برقرار شد. ولي وقتي كامپيوتر رو خاموش كردم بعد از روشن شدن دوباره همون مشكل رو داشتم. حتي روي سيستمهاي با اين مشكل وقتي يه كارت شبكه ديگه هم نصب مي كنم همون مشكل رو دارن (sent دارن ولي recieve ندارن!) ولي به راجتي با سيستم wireless من كار مي كنن!
اين مشكلات زمانبي ايجاد ميشه كه بخام يه كامپيوتر رو توي شبكه جابجا كنم. حتي بعضي وقتا اگه كابل شبكه رو در بيارمو دوباره بزنم هم اين مشكل ايجاد ميشه كه واقعا نگران كننده است.
توي شبكه مون حدود 20 دستگاه كامپيوتر هست. workgroup كار مي كنيم. 2 تا سويچ كابلي و يه دونه وايرلس داريم. با خاموش و روشن كردن سويچها هم مشكلي حل نشده
خواهشا كمك كنيد
ضمنا وقتي ping مي كنم پيغام destination host unreachable ميده

asgarkz
دوشنبه 04 آبان 1388, 18:01 عصر
توي شبكه مون حدود 20 دستگاه كامپيوتر هست. workgroup كار مي كنيم. 2 تا سويچ كابلي و يه دونه وايرلس داريم. با خاموش و روشن كردن سويچها هم مشكلي حل نشده
خواهشا كمك كنيد
ضمنا وقتي ping مي كنم پيغام destination host unreachable ميده

با سلام
شما در ابتدا از عدم وجود ويروس در سيستمهاتون مطمئن بشيد

mnajafi
دوشنبه 04 آبان 1388, 19:33 عصر
با سلام
شما در ابتدا از عدم وجود ويروس در سيستمهاتون مطمئن بشيد

1-پیشنهاد خوبیه.بعضی وقتها آلودگی کامپیوترها باعث افزایش send می شه از اونجائیکه پهنای باند بوسیله درخواستهای ارسالی اشغال می شه فضایی برای پاسخگویی وجود ندارد.
2-از سلامت کابل مطمئن بشید با تستر و یا یک کامپیوتر مطمئنتر.بعضی مواقع قطعی یک رشته از سیمهای کابل ممکنه این مشکل رو بوجود بیاره.
3-سوکتها ،پورت شبکه و... را هم کنترل کنید.
4-نهایتا" یک کارت شبکه سالم روی کامپیوتر نصب کنید و اون رو زیر بار بزارید.

saam_sum
سه شنبه 03 آذر 1388, 12:42 عصر
سلام من هم این مشکلو داشتم و دارم مشکل من کابل backbone شبکه بود وقتی از بکاپ backbone که مسیر متفاوتی تا سوئیچ اصلیم داشت استفاده کردم مشکل من تا به حال حل شده . امیدوارم کمکتون کنه.

icqamir
جمعه 05 شهریور 1395, 20:31 عصر
سلام من هم توی یکی از سایت های دانشگاه این مشکل رو داشتم. که بالاخره با تعویض سویچ اون سایت حل شد. چیزی که عجیب بود این بود که network type رو public گیر کرده بود و به هیچ عنوان اجازه تغییر نمیداد.