ورود

View Full Version : سوال: به روز رسانی دو دیتابیس که در دو محل قرار دارند

V60
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 14:45 عصر
سلام
من هر چی گشتم این مورد را در سایت نتونستم پیدا کنم ، البته فکر کنم قبلا در موردش اینجا مطلبی را خوانده بودم
من یک نرم افزار را برای شرکتی نصب کرده ام که 30 نمایندگی در شهرهای مختلف دارد
حالا این شرکت می خواهد یک سری اطلاعات را از نمایندگی هاش دریافت کنه و همچنین یک سری اطلاعات را هم برای اینها ارسال کنه
این اطلاعات در جداول خاصی از دیتابیس هر کدام قرار دارد.
پیشنهاد ما این بود که یک فضا در اینترنت بگیرند و اطلاعاتی که تغییر می کند را اونجا قرار بدهند و هر کدام اطلاعات خودشان را بردارند .
البته تمام این کار ها باید به صورت اتوماتیک انجام شود .
اولین سوال از کجا می شه فهمید اطلاعاتی که در جداول مورد نظر تغییر کرده اند کدام است تا فقط اقدام به انتقال اون اطلاعات بکنیم و تمام جدول یا دیتابیس را در هر انتقال جابه جا نکنیم .
شاید راحت ترین کار این باشه که یک جدول در هر دیتابیس درست کنیم و تغییرات را اععم از حذف ، ایجاد و تغییر رادر آن درج کنیم و مقدار دهی این جدول را هم در beforepost مربوط به ado ها بگذاریم ولی ترس من از این است که در هنگام توسعه برنامه فراموش کنیم که این کار را انجام دهیم و اونوقت اطلاعات به صورت ناقص ارسال می شه .
آیا روشی هست که در خود اس کیو ال سرور 2000 این کار را کرد ؟ شنیدم triger می تونه این کار را بکنه ولی هر چی ما تلاش کردیم نتونستیم ، دوستان و اساتید می تونند کمک کنند؟
آقای کشاورز به داد برس

vcldeveloper
پنج شنبه 22 مرداد 1388, 15:55 عصر
درباره Replication در SQL Server تحقیق کنید.