PDA

View Full Version : دلفی و asp.net

aserfg
جمعه 23 مرداد 1388, 12:07 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي نميدونم شما هم به عنوان يك برنامه نويس دلفي دنبال منابعي جهت طراحي سايتهاي پويا و ديناميك با ابزارهاي ارائه شده توسط بورلند بوده ايد يا نه . با وجود سادگي كار با كنترلهاي iw خصوصا شباهت بسيار زياد آن با محيط و كامپوننتهاي توليد برنامه هاي دسكتاپي متاسفانه به دليل مشكلاتي كه در بارگذاري اين سايتها روي سرور هست و يه سري مسائل ديگه كه جاي بحثش اينجا نيست ( دليلشم اينه كه توليد اين ابزار همزمان شد با ارائه معماري دات نت توسط مايكروسافت .) اين نمي تونه گزينه خوبي براي توسعه دهندگان بورلند باشه .مي خوام با كمك همديگه اين تاپيك را به عنوان مرجعي براي برنامه نويسي asp.net به كمك دلفي ادامه دهيم . البته دو تا نكته را مي خوام اضافه كنم .
1-استقبال شما نشان دهنده علاقه و نياز به ادامه بحث خواهد بود و در صورتي كه دوستان همكاري نكنند تاپيك به جايي كه مي خوايم نمي رسه .
2-موضوعاتي كه مطرح مي شه ترجمه مقاله آقاي Zarko Gajic از سايت http://delphi.about.com (http://delphi.about.com/) كه چند صفحه ايش از قبل ترجمه شده توسط ديگر عزيزان و بعضي از سايتها هم اون رو ارائه كردند ولي به دليل اين كه همه مطالب يه جا باشه بنده ابتدا اون ترجمه رو براتون مي زارم بعد ادامه مطلب .

aserfg
یک شنبه 25 مرداد 1388, 16:19 عصر
با توجه به عدم علاقه دوستان و لابد وجود سورسهای آماده C#,vb شاید نیازی به توسعه دلفی ندیدند . و در صورت راهنمایی در این خصوص به سئوالات شما به صورت خصوصی پاسخ داده خواهد شد .

ehsanbn
یک شنبه 09 خرداد 1389, 13:30 عصر
با سلام
اول اينکه من تازه اين موضوع را مشاهده کردم. دوم اينکه چون من با دلفي کار مي کنم بصورت کاملاً مبتدي علاقه خاصي به يادگيري طراحي سايت با دلفي دارم و مي خواهم ياد بگيريم براي اين کار بايد از کجا شروع کنم. ضمن اينکه مي خواستم ببينم آيا طراحي سايت با دلفي به اندازه نرم افزار Adobe Dreamweaver مي توانيم گرافيکي کار کنيم و اينکه چون در اين نرم افزار خيلي سريع مي شه سايت طراحي آيا در طراحي سايت با دلفي هم اينگونه است يا خير .

aserfg
یک شنبه 09 خرداد 1389, 16:10 عصر
با سلام به شما ، بلی کار با در ورژن های بالای delphi که به صورت محیط مجتمع ارائه شده امکارن توسعه asp.net نیز هست ولی به شما توصیه می کنم اگه می خواهید سرعت بیشتری در یادگیری داشته باشین از محصولات مایکروسافت (visual studio) کمک بگیرین . دلایل بسیار زیاده یکیش همین عدم استقبال از تاپیک که نشون می ده اکثر برنامه نویسان asp.net از محصولات مایکروسافت استفاده میکنن .
البته حق هم با اوناست .
دلفی در نسخه 7 اون که دات نت هم نبود با تکیه بر قدرت کار با دیتابیسها کار رو برا همه رقبا سخت کرد . و تقریبا هنوز هم هیچ زبان بر نامه نویسی کار با دیتابیسها رو نتونسته به سادگی دلفی انجام بده دلایل :
به آب و آتیش زدن مایکروسافت و ارائه روشهای گوناگون برای کار با بانک اطلاعاتی : ado.net-linq to sql-,...
ولی با ارائه دات نت ورق برگشت . اینجا نقطه پایان دلفیه.
در رابطه با دریم ویور اصلا Ide های محیطهای مجتمعی همچون borland developer studio-visual studio قابل مقایسه با دریم ویور نیستند مخصوصا visual studio کولاکه .