ورود

View Full Version : سوال: ليست مديران

Saeed_m_Farid
جمعه 23 مرداد 1388, 17:56 عصر
سلام
واقعيتش قبل اينكه پست بزنم، خيلي گشتم ولي نيافتم!
قبلاً آقاي كرامتي يه تاپيك داشتن كه به چند (دو يا سه) تا از مديران تبريك گفته بودن، اونو حداقل پيدا مي كردم ولي حالا ديگه اونم غيبش زده يا من ديگه چيزي پيدا نمي كنم!

اگه ممكنه ليست مديران و مسئوليت بخش/تالار/قسمتي رو كه برعهده دارن و رده بندي مسئوليتي شون رو يه جايي بصورت اعلان بفرماييد؛ يا اگه هست چطوري ميشه به ليست و مسئوليتِ عزيزان مدير دست پيدا كرد. چون بنده بالشخصه فقط بطور تجربي از مديراي بخشهايي كه توشون حضور دارم، اطلاع پيدا كردم. اينطوري هم نيست كه بفرماييد چه لزومي داره، چون اولاً آدم حساب كار مياد دستش، بعدشم ميدونه كه موقع نياز با چه رده بندي! اي بايد تماس بگيره ...

مدير بخش، مدير ارشد، مدير سايت، مدير كل سايت، site admin و ... چه معني و جايگاهي دارن؟ حالا اينا خوبن؛ مواردي مثل Exception Error! و . هم هستن كه ديگه آدم رو از ايني كه هست هم شاكي تر ميكنه، خواهش ميكنم نگيد شما با اين كارها كاري نداشته باشيد، چون براي من كاربر كه به اين فروم احساس تعلق مي كنم، اهميت داره.

پيشاپيش ممنون از توجه مسئولين محترم...

MIDOSE
جمعه 23 مرداد 1388, 18:09 عصر
لیست مدیران و قسمتشون را توی صفحه ی اصلی سایت اخر صفحه زیر بخش مجله(به صورت باریک) نوشته لیست مدیران (http://barnamenevis.org/forum/showgroups.php) . مدیر سایت بالاترین سطح دسترسی را داره مثل اقای کرامتی، مدیران ارشد کمی پایین تر مثل اقای کشاورز و در اخر مدیران، البته اگه منظورتون این باشه در مورد بقیه هم اطلاعی ندارم.

vcldeveloper
جمعه 23 مرداد 1388, 19:11 عصر
به ترتیب جایگاه مدیران:

مدیر سایت (آقای کرامتی)
مدیران کل
مدیران ارشد
مدیران بخش
ناظمین

VIP جزو مدیران محسوب نمیشه.

حالا اينا خوبن؛ مواردي مثل Exception Error! و . هم هستن كه ديگه آدم رو از ايني كه هست هم شاكي تر ميكنه
مدیران کل می توانند عنوان کاربری خودشان، که کاربران در سایت می بینند، را به دلخواه تغییر دهند.

MIDOSE
جمعه 23 مرداد 1388, 23:11 عصر
اقای غیبی(اگه درست گفته باشم) چطور؟
ناظمین که هنوز خبری ازشون نیست.(دو هفته ای شد).

vcldeveloper
شنبه 24 مرداد 1388, 02:50 صبح
اقای غیبی(اگه درست گفته باشم) چطور؟
جزو مدیران کل هستند.