ورود

View Full Version : پيغام خطا در زمان بستن فرم

ali190
جمعه 23 مرداد 1388, 19:15 عصر
زمانيكه ميخوام فرم در حالتي كه هيچ مقداري داخل فرم وارد نكردم ببندم پيغام خطا ميده.اگه ميشه بگين مشكلش كجاست؟

yassser
جمعه 23 مرداد 1388, 21:54 عصر
زمانيكه ميخوام فرم در حالتي كه هيچ مقداري داخل فرم وارد نكردم ببندم پيغام خطا ميده.اگه ميشه بگين مشكلش كجاست؟

سلام
برات درستش كردم. :لبخندساده:

ali190
جمعه 23 مرداد 1388, 23:12 عصر
جناب yassser واقعاً مشكلم رو حل كردين. خيلي خيلي ممنون
فقط اگه ميشه يكم توضيح بديد كه چيكار كرديد و اين دستور On Error GoTo Err
:err
كارش چيه(آيا زمانيكه يه خطا در يه event اتفاق بيفته اونو خنثي ميكنه؟)

MOR_MS
جمعه 23 مرداد 1388, 23:13 عصر
با سلام
من هم نمه شما را درست کردم البته با جابجای کدها ول لازم بود این سئوال را هم ادامه همتن تایپیک می دادید تا دوستان از روند کار شما با خبر باشند و هم این که کسی که جواب شمارامی دهد مطمئناَ منتظر پاسخگوی از طرف شما می باشد که ایا توانسته کمکی کند یا نه
متشکرم:متفکر:

ali190
جمعه 23 مرداد 1388, 23:54 عصر
سلام جناب mor-ms
از راهنمايي و تذكر بجاي شما كمال تشكر و امتنان رو دارم.
اگه ميشه بمن بگيد كه دستور on error goto err چيه و در كجا استفاده ميشه؟
ثانياً اينكه من چطور ميتونم به كدنويسي در اكسس تسلط ژيدا كنم؟(با چه مرجعي)
اگر لطف كنين و آدرس ايميلتونو بمن بديد تا با شما استاد گرامي در ارتباط باشم كه نورعلي نوره.
متشكرم
milad_nikooei@yahoo.com

MOR_MS
شنبه 24 مرداد 1388, 08:53 صبح
با سلام و خسته نباشید
البته استادان زیادی هستند و من خودم را درحدی نمی بینم که بخواهم جسارتی کنم فقط من از راهنمایی های های اساتید بزرگ استفاده می کنم و بیشتر سعی می کنم با مطالعه و تجزیه و تحلیل نمونه ها و راهنمایی های انها مشکلات خودم را حل کنم همین تایپیک بنظر بنده از هر کتابی بهتر است چراکه کتاب نه نمونه اجرایی دارد و نه می توانید در مورد مشکل خود اطلاعات بگیرید اینجا دنیای از کتاب است که هر شخص ان را مطالعه کرده فقط بنظر بنده نوع سئولی که می کنید و ادامه دادن آن سئوال و همتی که برای یادگیری از خود نشان دهید همه چیز یاد میگیرید در تمام تایپیک هابگردید اطلاعات خیلی مفیدی دارند
نقل شده
اين مطلب در رابطه با موضوع كلافه كنندهء خطا مي باشد.خطاها در Asp دو نوع اند:
1)خطاي نحوي (Syntax error) :
اين خطاها مربوط به تايپ اشتباه دستورات مي باشند.كد اين خطاها در محدودهء 1001 تا 1058 مي باشد.
2)خطاهاي زمان اجرا(Run-time error): هر خطايي كه مربوط به مقولهء اشتباه تايپي نباشد در اين مقوله قرار مي گيرد مثلاً: تقسيم بر صفر / نبود يك عنصر يا ديسك / نبود مجوز /خطا در لود فايل هاي dll و ... . حدود 65 خطاي زمان اجرا وجود دارد.

دستور on error:
اين دستور به دو صورت استفاده مي شود:
كد:
On Error Resume Next

در صورتي اين دستور را در ابتداي برنامه قرار بدهيد در صورتي كه خطايي رخ بدهد انگار نه انگار كه خطا رخ داده و asp اجراي برنامه را براي نمايش خطا متوقف نمي كند.البته با استفاده از شي err مي توان اطلاعاتي در مورد خطا بدست آورد.
كد:
On Error GoTo 0

اين يكي ضد دستور قبلي است.فرض كنيد دستور On Error Resume Next را در ابتداي برنامه قرار داديد.اين به تمام صفحه تاثير مي گذارد.در صورتي كه خواستيد در جاهايي از صفحه در صورت وجود خطا ،خطا نمايش داده شود از اين دستور استفاده كنيد.

شي Err:
با استفاده از اين شي شما مي توانيد اطلاعاتي را در مورد خطا بدست بياوريد، خطا ايجاد كنيد(!) و ... .با هم متدها و خصوصيات اين شي رو مي بينيم.
خصوصيات شي Err:
Number:
اين خصوصيت پيش فرض شي err مي باشد و كد خطا را بر مي گرداند.
Description:
توضيحي در مورد خطايي كه اتفاق افتاده را بر مي گرداند.
Source:
نام شي يا برنامه اي كه باعث بوجود آمدن خطا مي شود را بر مي گرداند.
HelpFile:
فايل help مربوطه را معرفي مي كند.

متدهاي شي Err:
Raise:
اين متد كد خطا را دريافت كرده و خطا را ايجاد مي كند.
Clear:
اين متد تمام خصوصيات شي err را پاك مي كند.البته اين متد در صورتي كه يكي از اين سه دستور اجرا شوند به طور اتوماتيك اجرا مي شود:

On Error Resume Next
Exit Sub
Exit Function

yassser
شنبه 24 مرداد 1388, 09:04 صبح
سلام
دستور on error goto err باعث مي شود زماني كه خطايي در procedure بوجود آمد بجاي اينكه برنامه اعلان خطا نمايد دستوري را كه در بخش err نوشه مي شود اجرا نمايد.