View Full Version : عكس در كريستال
tina.net
شنبه 24 مرداد 1388, 12:41 عصر
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
من با عكس در كريستال ريپورت مشكل دارم ميخوام كاربر بتونه عكس توي كريستالو عوض كنه.
حالا يه راحش اينه كه ما توي مثلا درايو دي يه عكس با نام pic1 بزاريم بعد اون عكسو لود كنيم توي كريستال و هر بار خاستيم عكس عوض بشه با كد نويسي يه عكس ديگه جاي اون بزاريم ولي هر كاري كردم نشد از دوستان هركي بلده لطفا راهنمايي كنه كارم اينجا گير كرده.:ناراحت:
حامد_رشنو
شنبه 24 مرداد 1388, 13:59 عصر
منم همين مشكلو دارم البته من از بانك استفاده نميكنم فقط ميخوام يه عكس پويا از تو سيستم لود كنم توي كريستال ريپورت.
لطفا اگه كسي بلده كمك كنه.
daniel_0247
شنبه 24 مرداد 1388, 15:41 عصر
سلام !
فعلا از اینجا کمک بگیرید .چون الان فرصت توضیح ندارم.
http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/saj/CrystalReports03192006090510AM/CrystalReports.aspx
موفق باشید .
alireza_tavakol
یک شنبه 25 مرداد 1388, 01:16 صبح
با سلام خدمت دوستان
من این لینکی رو که داده بودید دیم ولی نحوه پیاده سازی برای رسیدن به جواب مناسب نبود چون عکس رو در یک DataTable قرار می داد و بعد DataTable را در یک DataSet میگذاشت و در نهایت DataSet را به عنوان DataSource در گزارش بار گذاری میکرد !
ولی من فکر نمی کنم منظور این دوست عزیزمون از ایجا این تاپیک چنین چیزی بوده باشه !!
شاید منظورشون این بوده که : اگه یک فایل CrystalReport.rpt داشته باشیم و این فایل دارای گزارشی از یک جدول پایگاه داده باشه ( یعنی DataSource مقدار دهی شده برای بدنه اصلی گزارش ) . حالا اگه بخواهیم در بخش Report Header یک عکس رو قرار بدهیم چه باید بکنیم ؟ ( توضیح : چه ابزاری رو از toolbox یا toolbar انتخاب کنیم و در Report Header قرار بدهیم و در بخش کد نویسی برنامه با چه دستوری با آن ابزار ارتباط برقرار نماییم و چگونه یک عکس را در آن بار گذاری نماییم )
با تشکر از پاسخ اساتید
MORTEZA66
یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:59 عصر
سلام دوست من
من در این مورد کامل در پاسخ یکی از دوستان توضیح دادم
یه سرچ برای پستهای با نام من بزنید حتما مشکل کامل حل میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.