PDA

View Full Version : محاسبه معدل در فرم

esafb52
شنبه 24 مرداد 1388, 13:37 عصر
با سلام به دوستان عزیز
من یک فرم دارم که میخواهم در یک قسمت از آن معدل فبلدهای دروس یک دانش آموز که بر روی فرم قرار دارند رو به طور خودکار محاسبه نماید همجنین چطور تعین کنم در گزارش که چند فرم در یک صفحه از گزارش داشته باشم البته با تغییر اندازه فرم و اشیا آن
صفحاتی هم در گزارش اضافه میشوند که خالی هستند البته به صورت کی در میان با داده های
اصلی

amirzazadeh
شنبه 24 مرداد 1388, 13:43 عصر
با سلام به دوستان عزیز
من یک فرم دارم که میخواهم در یک قسمت از آن معدل فبلدهای دروس یک دانش آموز که بر روی فرم قرار دارند رو به طور خودکار محاسبه نماید همجنین چطور تعین کنم در گزارش که چند فرم در یک صفحه از گزارش داشته باشم البته با تغییر اندازه فرم و اشیا آن
صفحاتی هم در گزارش اضافه میشوند که خالی هستند البته به صورت کی در میان با داده های
اصلی
لطفا نمونه خودتون آپلود كنين.

esafb52
شنبه 24 مرداد 1388, 15:12 عصر
با سلام این هم نمونه فایل لطفا در مورد تهیه گزارش از ارنامه بطوریکه بدون تکرار در هر صفحه چهار عدد چاپ شود توضیح دهید
ضمیمه (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=35354&stc=1&d=1250334625)

dadsara
یک شنبه 25 مرداد 1388, 08:05 صبح
معدل فبلدهای دروس یک دانش آموز که بر روی فرم قرار دارند رو به طور خودکار محاسبه نماید
سلام
دوست عزیز ، نمرات دروس را با یکدیگر جمع کنید در انتها آنرا تقسیم بر تعداد دروس نمائید

MOR_MS
یک شنبه 25 مرداد 1388, 11:22 صبح
باسلام
راستش من فکر می کنم شما باید یک جدول برای دروس و یک جدول برای اشخاص تهیه کنیدو بعد این دو جدول را با استفاده از یک رابطه چند به چند به هم وصل کنید اینطوری فرمهای شما از انعطاف بیشتری برخورد دار است و هم اینکه گزارشات متنوعی می توانی بگیرید و در ضمن می توانید اطلاعات تکمیلتری برای هر یک از جدولها مثل جدول اشخاص که می توانید مشخصات شخص را از لحاظ شماره شناسنامه تاریخ تولد نام پدر و غیره بطورجداگانه داشته باشید و برای جدول دروس هم می توانید تعداد واحد را درنظر بگیرید
من نمونه شما را کمی تغییر دادم ! ببینید مورد قبول است یا نه برای ورود و نمایش کارنامه ابتدا فرو شماره یک را باز کنید

amirzazadeh
یک شنبه 25 مرداد 1388, 12:54 عصر
با سلام به دوستان عزیز
اصلی
لطفا نمونه ضميمه را ببينيد(البته همونطور كه دوستان فرمودند طراحي بانك شما نياز به بازنگري داره).
............................
موفق باشيد

esafb52
یک شنبه 25 مرداد 1388, 14:36 عصر
با سلام و تشکر از شما عزیزان از پاسخ خوبتان
الان 3 مشکل در این برنامه وجود دارد یکی اینکه کادر معدل به گزارش من اضافه نمیشود (در کنار نمرات سایر دروس )
ثانیا من میخواهم صفحه گزارش را طوری تنظیم کنم که در هر برگه A4 چهار تا کارنامه چاپ شود
سوم اینکه من میخواهم از یک کومبو برای نمایش ماه های سال استفاده کنم که آن هم به گزارش اضافه شود
کادر معدل مشکل پیدا کرد

MOR_MS
دوشنبه 26 مرداد 1388, 20:23 عصر
باسلام درمورد سئوال اول که مشکلی نیست حتاهمان مراحلی را که در فرم انجام دادید در گزارش هم می توانید انجام دهید در مورد ماه کمی بیشتر توضیح بدین منظور چیه من روی نمونه شما کمی کار کردم بعداً برای شما اپلود می کنم

esafb52
دوشنبه 26 مرداد 1388, 21:35 عصر
باسلام و تشکر ازMOR_MS (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=93908) عزیز
در سوال اول کادر معدل به گزارش اصلا اضافه نمیشود حتی با ویزارد هم اضافه نمی شود من یک ابجکتی که به فرم اصافه میکنم معدل از کار می افته منظور از ماه این بود که تکباکس(lookupwizard) که شامل همه ماه های سال میشه رو که به فرم اضافه میکنم کادر معدل مشکل پیدا میکنه و محاسبه انجام نمیشه
راستی از این نوع دستورات رو که مثل کادر معدل رو چطور میتونم یاد بگیرم و اصلا با چه زبانیه
راستی من اگر بخواهم یک ماه اطلاعات رو ذخیره کنم و ماه دیگر اطلاعات جدید بدون اینکه اطلاعات قبل از بین برند باید چطور برنامه را طراحی کنم

esafb52
سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:52 عصر
سلام دوست عزیز
منتظر آپلود فایل شما هستم

amirzazadeh
سه شنبه 27 مرداد 1388, 19:48 عصر
با سلام و تشکر از شما عزیزان از پاسخ خوبتان
الان 3 مشکل در این برنامه وجود دارد یکی اینکه کادر معدل به گزارش من اضافه نمیشود (در کنار نمرات سایر دروس )
ثانیا من میخواهم صفحه گزارش را طوری تنظیم کنم که در هر برگه A4 چهار تا کارنامه چاپ شود
کادر معدل مشکل پیدا کرد
براي دو قسمت سئوالتون لطفا ريپورت فايل ضميمه رو ببينيد:
.........................
موفق باشيد