View Full Version : گفتگو: آموزش CCNA
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 16:45 عصر
خوب قصد دارم كه با كمك دوستانى كه چه مدرك رو دارن چه تجربه با هم شروع كنيم CCNA رو اينجا آموزش دادن. فكر نكنم كسى تو FORUM هاى ايرانى چنين كارى رو كرده يا حداقل كارى رو كه من تو فكرم هست شروع كرده باشه. قبل از همه چيز خواهشم اين هست كه نياد بپرسيد آقا من فعلا مشكل رو دارم و گيره. اينجا فقط باعثِش آموزش خواهد بود و جواب ها در ccna و مربوط به اون خواهد بود. خوب افرادى كه به نظر من بايد اينجا باشن با اين شرايط باشن
Network knowledge level (۱-۵): ۳ (در حدى كه knowledge از IP و basic داشته باشيد)
جنرال كامپيوترknowledge(۱-۵) :4 چون نميخوام بيام بگم telnet چيه يا hyper ترمينال چيه و گيره
يك Tool هست كه اكثر doostan mishnasanesh و اون Packet Tracer هست. در حال حاضر ۵.۲ بتا اومده و من خودم original رو دارم چون compnay ما با cisco partnership داره. ولى دوستان ميتونن از اينجا دانلود كنند.http://rapidshare.com/files/260201300/PT52.exe
اين طول مال خود cisco هست و خيلى جاها ازش به oonvan نرم افزار آموزشى استفاده ميكنند. تمام سعى رو هم ميكنم كه تا جايى كه امكان و وقتش رو دارم كمك كنم. در ضمن اگر خود تون كتاب يا چيزى (فارسى) سراغ داريد كه فكر ميكنيد ميتونه كمك كنه يا بهتر هست به من بگيد. من خودم از كتاب هاى cisco استفاده خواهم كرد.
فقط egazeh بديد من يك سرى khert پرت دارم آماده كنم ولى قبلش هر كس خواست شروع كنه besmelah.
در ضمن اينكه دوستانى كه software رو دانلود كردن يا از طريق دكمه تشكر اعلام كنند كه دانلود كردن يا اينكه اينجا پيغام بذارن
omid68
شنبه 24 مرداد 1388, 18:59 عصر
فکر خوبیه منم در سطح سواتم کمک می کنم
Babak.Hassanpour
شنبه 24 مرداد 1388, 19:21 عصر
سلام.
اولا ممنون بابت کاری که قراره انجام بدید.
منتها فکر کنم شما دارید از مبدل فینگلیش به فارسی یا سایتی برای این منظور استفاده می کنید.که گمان کنم کمی که جلوتر بریم و مباحث فنی تر بشه گرفتارمون کنه.چون معمولا بانک لغاتشون واسه اصطلاحات فنی جوابگو نیست.نظر شما چیه؟
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 20:33 عصر
والا بخاطر همين گفتم كه اگر كسى مرجع فارسى داره بگه مثل كتاب يا چيز ديگه. غير اين صورت من مشكل زبان ندارم و فكر ميكنم بتونم ترجمه كنم به صورتى كه بقيه اشِ هم بتوانند بفهمند. در ضمن قصد من هم همين هست كه به زبان روز ماره همه چيز رو بيان كنم. ولى ميدونم چى ميگى سعى ميكنم يك كاريش كنم
در ضمن ممنون ميشم بدونم چند نفر تا حالا دانلود كردن
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 20:46 عصر
خوب اول براى شروع. اين لينك ها مسير آموزشى و اينكه ccna چى هست رو توضيح ميده. توضيح فارسى رو هم براتون ميذارم چشم.
http://www.cisco.com/web/learning/le3/le2/le0/le9/learning_certification_type_home.html
keivan mousavi
شنبه 24 مرداد 1388, 21:20 عصر
من منبع فارسیشو دارم کتاب استادم هستش
الله وکیلی هم کتاب خوبیه Network+ دهستانی
هر جاش که نیاز به توضیح بود بگو تا فارسیشو بزارم
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 21:27 عصر
دستت درد نكنه ولى نيازى به network+ نيست چون اينجا ميشه CCNA و من اول هم گفتم اين براى كسانى نيست هست كه basic network رو ميدونند. مَثَل ميگم ديگه نيازى نيست بگيم IP چيه/subnet چيه يا گيره. البته اين بدين منا هم نيست كه cover نكنم اينا رو ولى ديگه من شرط رو بر اين گذشتم كه minim از ۱ تا ۵ مين ۳ باشه دانش network.
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 22:36 عصر
پاكِت tracer يك software هست كه مال خود گروه cisco هست و در اصل براى آموزش طراحى شده. اين software به شما egazeh ميده كه با بازى از taghizat بدون اينكه نياز به سخت افزار خاصى داشته باشيد رو باهاش كار كنيد. طريق نصبش آسون هست شما فايل رو رون كنيد و فقط setup رو بريد جلو.
همين طور كه شما از screen شوت ها ميبيند software ظاهر ساده و آسونى داره. شما روتر/switch ميتونيد راحت add كنيد. در ضمن هر device رو وقتى روش كليك ميكنيد شما چندين option داريد. مثلا اگر روتر داريد كه ميتونيد كم زياد كنيد به شما اجازه ميده كه شما ghatat رو بهش كم زياد كنيد. تا يك حدى config كنيد از طريق interface و اگر nakhastid ميتونيد از طريق CLI اين karro انجام بديد
keivan mousavi
شنبه 24 مرداد 1388, 22:39 عصر
دستت درد نكنه ولى نيازى به network+ نيست چون اينجا ميشه CCNA و من اول هم گفتم اين براى كسانى نيست هست كه basic network رو ميدونند. مَثَل ميگم ديگه نيازى نيست بگيم IP چيه/subnet چيه يا گيره. البته اين بدين منا هم نيست كه cover نكنم اينا رو ولى ديگه من شرط رو بر اين گذشتم كه minim از ۱ تا ۵ مين ۳ باشه دانش network
انقدرها هم ابتدایی نیست بخش آخرش میرسه به برنامه نویسی برای roter ها و کلاً بخش روترها و سوییچ ها رو خیلی خوب توضیح داده (طریقه هک روتر :شیطان:)
قواعد مربوط به مسیریابی هم هستش
و طریقه طراحی یک شبکه LAN-MAN-WAN رو کاملآ توضیح داده
شما سوال کنید من از توی این کتاب جواب میدم
hghyami
شنبه 24 مرداد 1388, 22:41 عصر
انقدرها هم ابتدایی نیست بخش آخرش میرسه به برنامه نویسی برای roter ها
شما سوال کنید من از توی این کتاب جواب میدم
من network+ رو امتحان دادم و ميدونم دقيق چى داره. همين طور ccna/ccnp/ccie و ميدونم تو setash چى آ هست مياد و چى آ مى خوان. اينجا فقط بايد focus باشه رو cisco. چون زمان امتحان چيزى غير از cisco نيست.
baghmalek
یک شنبه 25 مرداد 1388, 07:44 صبح
اگه اين كار رو شروع كني كه عاليه
در ضمن من نتونستم از سايت راپيدشير دانلودش كنم اگه بتوني بذاريش تو يه سايتي مثل 4share عالي ميشه
zman123456
یک شنبه 25 مرداد 1388, 15:44 عصر
البته این نظر من شاید ایده ال باشه ولی گفتنش بد نیست.اگه میشه بعد از هر آموزش مورد خاص، یک تمرین در موردش تعریف بشه.مثل امتحانات خود دوره ها که با یک دیاگرام و یک سناریو مطالب رو از آدم می خوان.
hghyami
یک شنبه 25 مرداد 1388, 15:48 عصر
البته این نظر من شاید ایده ال باشه ولی گفتنش بد نیست.اگه میشه بعد از هر آموزش مورد خاص، یک تمرین در موردش تعریف بشه.مثل امتحانات خود دوره ها که با یک دیاگرام و یک سناریو مطالب رو از آدم می خوان.
من برنامه ام همين هست. كارى كه من ميكنم از رو كتاب جلو ميرم و در entehay هر chapter يك تست ميذارم. اين تست رو از طريق پاكِت tracer انجام ميدم. به اين صورت كه من سوال رو طرح ميكنم رو دستگاه خودم. فايل save shoda رو بالا ميذارم و منتظر جواب بقيه اشِ ميمونم.
hghyami
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 16:39 عصر
خوب دوستان. خواستم بگم فراموش نكردم و دارم سعى ميكنم تا شنبه chapter اول رو بذارم بالا. در ضمن اگر كسى ميتونه يا مى خواهد همراهى كنه شروع كنه. آقاى manvaputra ميدونم كه خودش استاد هست و در ضمن يك مبحث عالى هم اينجا در مورد subnet و ip داشت كه خيلى خوب بود. اگر كسى مى خواهد كمك كنه با من PM بده كه بتونيم با هم بريم جلو. انشالله پس تا شنبه
manvaputra
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 18:47 عصر
جناب hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) ، دوست عزیز ممنون از لطفتون من مرتب این تاپیک رو دنبال می کنم و منتظر شروع شما هستم جایی هم اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
mostafa_shaeri_tj
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 20:23 عصر
سلام . ممنون از تاپیک خوبتون.
اگه امکانش هست فایل رو جای دیگه ای مثل 4shared.com بزارید . راپید شیر خیلی گیر میده.
hghyami
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 22:19 عصر
والا من upload نكردم. من فقط لينكش رو از جاى ديگه گذشتم.
a3mooneabi22
جمعه 30 مرداد 1388, 16:54 عصر
خوب دوستان. خواستم بگم فراموش نكردم و دارم سعى ميكنم تا شنبه chapter اول رو بذارم بالا. در ضمن اگر كسى ميتونه يا مى خواهد همراهى كنه شروع كنه. آقاى manvaputra ميدونم كه خودش استاد هست و در ضمن يك مبحث عالى هم اينجا در مورد subnet و ip داشت كه خيلى خوب بود. اگر كسى مى خواهد كمك كنه با من PM بده كه بتونيم با هم بريم جلو. انشالله پس تا شنبه
من آماده همکاری هستم-کمک خواستید ایمیل بزنید:لبخندساده:
a3mooneabi22
جمعه 30 مرداد 1388, 20:43 عصر
من درمورد آن کتاب تحقیقات زیادی انجام داده ام وروی آن کارکرده ام
دراولین فرصت میخواهم تبدیل به حزوه درسی اش کنم
پس اگرمقاله فارسی خواستید بگوئید
خوشحال میشوم کمکی بکنم
joojoo66
شنبه 31 مرداد 1388, 22:11 عصر
بسیار کار خوبی رو شروع کردید و امیدوارم که ادامه داشته باشد :تشویق:
elahe80
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 17:16 عصر
.
دوستان گرامی : پس چی شد ادامه اینکار / نکنه مثل پروژه های دیگه می مونه !!!
.
hghyami
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 17:49 عصر
.
دوستان گرامی : پس چی شد ادامه اینکار / نکنه مثل پروژه های دیگه می مونه !!!
.
merc از تذكر !!!!!!!!!!!!!!!. فكر ميكنم تو اين يكى ۲ روزه chapte ۱ رو تموم كنم. يك سرى لب هم ساختم كه تموم شده. تست هم كردم. فقط mooneh به صورت سوال جواب كنم.
baghmalek
دوشنبه 13 مهر 1388, 15:53 عصر
دیگه خبری از آموزش CCNA نشد
fantastic4
یک شنبه 19 مهر 1388, 12:17 عصر
من هم شدیدا منتظر هستم!:لبخند:
ضمنا تشکر از تمام کسایی که برا این آموزش دارن زحمت میکشن:تشویق:
zman123456
یک شنبه 19 مهر 1388, 14:12 عصر
من اينجا اصلا آموزشي نديدم كه شما ازش تشكر ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم يكي از ترفداران اين مطلب هستم ولي خيلي مدت هست كه منتظرم حركتي انجام بشه ولي انگار نه انگار.يا ما نمي بينيم.
manvaputra
یک شنبه 19 مهر 1388, 16:28 عصر
دوستان جناب hghyami (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17775) يه كم سرشون شلوغه ، ولي قطعا به فكر اين تاپيك هستند
proSPY
سه شنبه 20 مهر 1389, 09:03 صبح
ما هم منتظریم که کی شروع بشه . نکنه ...
proSPY
سه شنبه 20 مهر 1389, 09:07 صبح
نسخه 5.3 نرم افزار packet tracer رو میتونین با لینک مستقیم دانلود کنین با 73 مگا بایت
http://software.rasekhoon.net/103/Cisco%20Packet%20Tracer%205.3_rasekhoon.net.rar
razeghi_loved
سه شنبه 20 مهر 1389, 11:24 صبح
سلام من مدرک CCNA و CCNP دارم اگر کمی از دستم بر میاد بگین من انجام بدم
در ضمن یه نکته در مورد packet tracer بسیار بسیار باگ داره
اما برای آموزش CCNA بعد نیست خوب جواب می ده اما تو قسمت OSPF به مشکل می خورید البته یکم
در ضمن اگر سیستم خوبی دارین پیشنهاد من GNS3 هست شبیه سازی واقعی هست نه سیمیلاتور
proSPY
سه شنبه 20 مهر 1389, 14:38 عصر
سلام من مدرک CCNA و CCNP دارم اگر کمی از دستم بر میاد بگین من انجام بدم
در ضمن یه نکته در مورد packet tracer بسیار بسیار باگ داره
اما برای آموزش CCNA بعد نیست خوب جواب می ده اما تو قسمت OSPF به مشکل می خورید البته یکم
در ضمن اگر سیستم خوبی دارین پیشنهاد من GNS3 هست شبیه سازی واقعی هست نه سیمیلاتور
اگه میشه در باره gns3 توضیح بدین؟
razeghi_loved
سه شنبه 20 مهر 1389, 17:01 عصر
packet tracer یک simulator هست یعنی شبیه ساز غیر واقعی
اما GNS3 یک emulator هست یک شبیه ساز واقعی یعنی شما حتی می تونید یک روتر توش بزارید و وارد شبکه واقعی خودتون بکنید البته GNS3 کمی سنگین هست اگر کسی سیستم اش زیر کوآدو کور 2.8 ازش استفاده نکنه بهتره چون من که روی سرور G6 با 16 گیگ رم کار می کنم 30 درصد از Cpu رو استفاده می کنه البته کارهایی می شه کرد برای اجرای راحتر و بهتر اما باز سنگین هست اما اگر نمی تونید از همون پکت تریسر استفاده کنید که خیلی سبک هست اما برای CCNP جواب درست حسابی ازش نمی گیرین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.