View Full Version : استفاده از CrystalRiports در سیستمی که CrystalRiports ندارد
Ali0Boy
شنبه 24 مرداد 1388, 17:32 عصر
دوم اينکه من در برنامه ام از CrystalRiports استفاده کرده ام ولي برنامه در سيستم خودم به خوبي به اجرا در مي آيد ما در سيستمي ديگر خير و براي اجرا و مشاهده ي CrystalRiports بايد اون رو هم روي سيستم طرف نصب کنم. حال مي خواستم بدونم راهي نيست که بشه بدون نصب CrystalRiports از اون استفاده کرد.
البته از اين بابت که .Net 2.0 روي سيستم اون هاي نصب است يا نه هم خيالتون راحت بله نصب است چون من قتي setup مي سازم هميشه تيک .Net 2.0 رو هم مي زارم که مشکلي پيش نياد.
mn_zandy63
یک شنبه 25 مرداد 1388, 01:04 صبح
بله باید نصب باشه٬ البته لازم نیست CD کریستال ریپورت رو ببری نصب کنی٬ Crystal Report هم مثل SQL Server یک چیزی توی مایه های Desktop engine داره.
یک سری merge module داره که میتونی توی Setup ت استفاده کنی تا فقط engine کریستال ریپورت رو به صورت اتوماتیک نصب کنه. البته خیلی هم از نظر حجم فرقی با نصب از روی CD خود Crystal نداره ولی به هر حال بی سرو صدا نصب میشه.
Ali0Boy
یک شنبه 25 مرداد 1388, 14:33 عصر
بله باید نصب باشه٬ البته لازم نیست CD کریستال ریپورت رو ببری نصب کنی٬ Crystal Report هم مثل SQL Server یک چیزی توی مایه های Desktop engine داره.
یک سری merge module داره که میتونی توی Setup ت استفاده کنی تا فقط engine کریستال ریپورت رو به صورت اتوماتیک نصب کنه. البته خیلی هم از نظر حجم فرقی با نصب از روی CD خود Crystal نداره ولی به هر حال بی سرو صدا نصب میشه.
می شه بگین چطور اینکار رو بکنیم که بی سر و صدا نصب بشه و طرف نفهمه، آخه خیلی مهمه.:چشمک:
حامد_رشنو
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 09:25 صبح
سلام دوست عزيز.
فقط كافيه فايل CrystalReport2007.msi رو روي سيستم مورد نظر نصب كني.
خواست اينجا بزارمش حجمش زياد بود نتونستم.
mozhdeh_d
شنبه 23 دی 1391, 19:21 عصر
سلام
من از ویژوال استودیو 2010 استفاده کردم و برای گزارش گیری از کریستال 13
حالا برای درست کردن ستاپ گزارشام اجرا نمیشه و fail میشه
کارهای زیر رو انجام دادم :
Runtime engine کریستال رو توی مسیر bootStrapper قرار دادم و لیست پیش نیازها SAP crystal report ... انتخاب کردم ( در زمان نصب برنامه runtime بدون هیچ مشکلی نصب میشه )
dll های crystal رو توی پوشه ی Aplication قرار دادم که توی کامپیوتر مقصد هم کپی شه .
اما همچنان همون ارور رو میده ! تنها چیزی که الان به ذهنم میرسه فقط مرج ماژول هاست که هرچقدر گشتم نتونستم پیدا کنم لینک سالمش برای دانلود رو
کسی میتونه کمکم کنه ؟
خیلی ی ی ی فوریه !! :گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.