View Full Version : ّFireFox
mohsenrahx
یک شنبه 25 مرداد 1388, 00:17 صبح
سلام
هنگامی سایتم (سایتی که طراحی کردم) را با FireFox باز می نمایم همه چیز توی هم می ره و هنگامی که با Opera یا با IE باز می کنم این مشکل را ندارم.
دوم : هنگامی که سایت را با IE باز می کنم کل سایت وسط چینه و هنگامی که با Opera یا هر مرور گر دیگری باز می کنم چپ چین هست. چرا؟
narsic
سه شنبه 27 مرداد 1388, 14:49 عصر
با سلام
این مشکل مربوط به style مورد استفاده شما هست یه سری از تگ ها در مر.رگرهای مختلف یکسان نیست و یا به درستی کار نمیکند به دنبال هک های css بگردید .
موفق باشید
mohsenrahx
جمعه 30 مرداد 1388, 22:06 عصر
ممنون از توجه و جوابت. توی این بخش سایت مثل اینکه اساتید زیاد توجه نمی کنند.
خوب بگزریم.
با تمام این حرف هایی که گفتی من به جوابم نرسیدم ممنون می شم اگه اطلاعات بیشتری داری در اختیار ما بگزاری
mehdi.mousavi
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 11:01 صبح
سلام
هنگامی سایتم (سایتی که طراحی کردم) را با FireFox باز می نمایم همه چیز توی هم می ره و هنگامی که با Opera یا با IE باز می کنم این مشکل را ندارم.
دوم : هنگامی که سایت را با IE باز می کنم کل سایت وسط چینه و هنگامی که با Opera یا هر مرور گر دیگری باز می کنم چپ چین هست. چرا؟
سلام.
ببینید. IE هیچوقت یک Browser استاندارد نبوده و Bind شدن به اون، چنین مسائلی رو پیش میاره. حل کردن مشکلات CSS هم با حدس و گمان میسر نیستش. تا وقتی HTML و CSS رو اینجا نذارید، کسی نمیتونه به دقت پاسخ شما رو بده.
در مورد سوال دوم، احتمالا با set کردن margin المنتی از صفحه، به auto 0 مشکل حل میشه اما اینکه این style رو باید به کدوم Element بدید و ... باز هم چیزی نیستش که بشه با حدس و گمان بهش پرداخت.
پاسخ narsic، هم کاملا درسته. شما میتونید به کتاب CSS: The Missing Manual مراجعه کنید و بخش عمده ای از این CSS Hack ها رو اونجا مطالعه کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.