ورود

View Full Version : سوال: نصب IIS روی ویندوز Vista Ultimate

Shaahin_67
یک شنبه 25 مرداد 1388, 11:09 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز،

من تو نصب IIS روی ویندوز Vista Ultimate مشکل دارم. یعنی همه option های اون رو تیک می زنم ولی وقتی نصبش تموم میشه میگه "یه خطا رخ داده. تغییرات به همه آیتم ها اعمال نشده" و به localhost هم که میرم، صفحه سفید load میشه و خطایی هم گزارش نمی ده.

متشکرم میشم دوستان کمکم کنند.

شاهین

Shaahin_67
سه شنبه 27 مرداد 1388, 08:19 صبح
کسی می تونه جواب من رو بده؟

متشکرم

شاهین

Shaahin_67
سه شنبه 03 شهریور 1388, 16:25 عصر
برای حل مشکل خیلی تلاش کردم و آخرسر مجبور شدم در یک فروم خارجی سئوال رو مطرح کنم که البته به جواب هم رسیدم:
http://support.microsoft.com/kb/929772
ولی یه مشکل دیگه پیدا کردم. برای پیاده سازی جواب باید در باکس start search واژه Inetmgr را تایپ کنم که البته نتیجه جستجو متاسفانه "هیچ" بود.
لازم به ذکر دوباره است که ویندوز من ویستا آلتیمیت هستش که خب من اون رو از بازار تهیه کردم. آیا اوریجینال نبودن CD ویندوز می تونه دلیل ناتوانی پیدا کردن فایل مورد نظر من باشه؟

با تشکر،
شاهین

Engineer_Yasin
جمعه 27 شهریور 1388, 18:49 عصر
برای حل مشکل خیلی تلاش کردم و آخرسر مجبور شدم در یک فروم خارجی سئوال رو مطرح کنم که البته به جواب هم رسیدم:
http://support.microsoft.com/kb/929772
ولی یه مشکل دیگه پیدا کردم. برای پیاده سازی جواب باید در باکس start search واژه Inetmgr را تایپ کنم که البته نتیجه جستجو متاسفانه "هیچ" بود.
لازم به ذکر دوباره است که ویندوز من ویستا آلتیمیت هستش که خب من اون رو از بازار تهیه کردم. آیا اوریجینال نبودن CD ویندوز می تونه دلیل ناتوانی پیدا کردن فایل مورد نظر من باشه؟

با تشکر،
شاهین

دوست عزیز بابت سایت تشکر
منظور از Inetmgr همون IIS هستش.

vahidvb
شنبه 28 شهریور 1388, 02:45 صبح
دوستان من هم همین مشکل رو داشتم من NOD32 رو پاک کردم درست شد

iran400
شنبه 28 شهریور 1388, 12:18 عصر
با يوزر administrator وارد شويد و نصب كنيد

vahidvb
پنج شنبه 02 مهر 1388, 22:14 عصر
با يوزر administrator وارد شويد و نصب كنيد
ربطی نداشت

ASP.NET2
جمعه 03 مهر 1388, 01:52 صبح
سلام!
ببین این به دردت می خوره؟
Control Panel\Programs\Programs and Features\turn windows feature on or off بعد از اونجا انتخاب کن.
:چشمک: